Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 08, 2009 21:23 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Hmm...a czemu Kedi nie jedzie jesli moge zapytać ??
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Czw paź 08, 2009 21:27 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Właścicielka mieszkania nie zgodziła się na osiatkowanie okien, a dziewczyna właściwie też nie chciała za bardzo już gadać...

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Czw paź 08, 2009 22:36 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Jest za to domek dla Kaya. Młode małżeństwo z kilkuletnim dzieckiem. Zgodzili się na zabezpieczenie okien i pozostałe procedury. Mają się odezwać, gdy dom zostanie przygotowany na przyjęcie kocurka.
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Pt paź 09, 2009 0:28 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

To na dobranoc pokaże mojego Misia.
Kociak wygląda źle, jest potornie wymęczony, wygłodniały, futro w tragicznym stanie.... Na razie tylko śpi i je... W chwili obecnej ten kot nie nadaje się do niczego...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jesli chodzi o Arielkę to facet truje mi buły ale jasno powiedziałam, ze ja ne widze tej adopcji...Ma dzwonić za jakiś czas...bo mysli, ze jak bedzie truł do kot dostaie...
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pt paź 09, 2009 8:31 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Wejaga nie może dodzwonić się do domku kotomyszki - czekamy. Ciotki z Wro truję ustawicznie - a nuż któraś ulegnie? :lol: Już mam chętną - Agness78 pojedzie :1luvu:
Macie kogoś do sprawdzenia domków w Krakowie? Czy zacząć truć? :mrgreen:

Miałam miłą niespodziankę - było pytanie z Krakowa o .... IGRASIĘ !!! Odesłałam ankietę do domku i czekam na odp.

Fiona, Misiu będzie cudo :1luvu: Wysyłam Ci wypełnioną ankietę pani Alicji.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Pt paź 09, 2009 17:24 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Dzisiaj Patka_ była umówiona z domkiem Albina, niestety pan odwołał wizytę i ma się odezwać za kilka dni :?

koko_

Post » Pt paź 09, 2009 18:19 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Wizytę dla Tygrysków przeprowadzi Gu - dziękujemy :1luvu: :1luvu:

koko_

Post » Pt paź 09, 2009 20:10 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Kotomysz numer 1, czyli Kay, zamieszkał dziś we własnym domu. I to nawet po sąsiedzku dla mnie - na Szczecińskiej ;)
Proszę o zdjęcie Kaya z ogłoszeń.

Idril miała dziś sterylizację. Wszystko jest ok. Myślę, że warto umieścić tę informację w ogłoszeniach oraz na pierwszej stronie tego wątku :roll:
Obrazek

Gem

Post » Pt paź 09, 2009 21:33 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Powodzenia w nowym domku, Kay'u :ok: :ok: :ok:

Fiona, prześlę Ci maila pana zainteresowanego Igrasią-pyta o relacje kocio-kocie :lol:

Koko, może Patka poleci kogoś do odwiedzenia domku Rokiego pod Krakowem i Lotosa w Krakowie?

Niteczka 1

Post » Sob paź 10, 2009 9:33 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Mam zapytanie o Fokusa :ok: :ok: :ok:

koko_

Post » Sob paź 10, 2009 13:18 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Bardzo się ciesze z tylu dobrych wiesci... :1luvu:

Z nieceierpliwościa czekam szczególnie na informacje w sprawie Igrasi ;)
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Sob paź 10, 2009 18:27 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Sytuacja jest tragiczna w przyszły tyg stanie sie najgorsze...dla kotów zabraknie jedzenia i żwirku...ogony u fiony -11,70 taki jest nasz stan konta na afn... długi w lecznicach rosną i za chwilke bedziemy zadluzeni tzn ja będe zadłuzona bo to ja chodze z kotami do lecznic :roll:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Sob paź 10, 2009 19:26 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

fiona.22 pisze:Sytuacja jest tragiczna w przyszły tyg stanie sie najgorsze...dla kotów zabraknie jedzenia i żwirku...ogony u fiony -11,70 taki jest nasz stan konta na afn... długi w lecznicach rosną i za chwilke bedziemy zadluzeni tzn ja będe zadłuzona bo to ja chodze z kotami do lecznic :roll:

Trzeba poszukać wsparcia. Aukcja cegiełkowa na Allegro jest, może bardziej ją rozpropagować?
Zapraszam do kupowania cegiełek:
http://www.allegro.pl/item755253543_auk ... kielc.html
Obrazek

Gem

Post » Sob paź 10, 2009 19:39 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Powinno być więcej. Fiona, kiedy sprawdzałaś?
Wkleję profil pana Marcina zainteresowanego Igrasią http://miaoo.pl/users/view/jarzab. I strona jego kota http://tuchajbej.miaoo.pl/ Myślę że to będzie dobry domek :lol: Ankiety nie może załączyć do maila - jakieś rady? Ktoś ma faks?

Ja też mam pytanie o Fokusa - koko może ten sam domek? Z Wałbrzycha. Jest też zapytanie o tygryska od Ciebie :lol: Dom z ogrodem - domek pisze że do skakania dużo miejsca - to chyba wychodzący? .Co odpisać?

No i mam 2 chętne domki na kotomyszki- z Krakowa. Wysłałam ankiety. Ale kilka osób , jak wspomniałam o siatkach na okna rezygnowało - może za szybko była o tym mowa?

Niteczka 1

Post » Sob paź 10, 2009 20:12 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Niteczka 1 pisze:Powinno być więcej. Fiona, kiedy sprawdzałaś?
Wkleję profil pana Marcina zainteresowanego Igrasią http://miaoo.pl/users/view/jarzab. I strona jego kota http://tuchajbej.miaoo.pl/ Myślę że to będzie dobry domek :lol: Ankiety nie może załączyć do maila - jakieś rady? Ktoś ma faks?

Ja też mam pytanie o Fokusa - koko może ten sam domek? Z Wałbrzycha. Jest też zapytanie o tygryska od Ciebie :lol: Dom z ogrodem - domek pisze że do skakania dużo miejsca - to chyba wychodzący? .Co odpisać?

No i mam 2 chętne domki na kotomyszki- z Krakowa. Wysłałam ankiety. Ale kilka osób , jak wspomniałam o siatkach na okna rezygnowało - może za szybko była o tym mowa?

Ankietę trzeba otworzyć, wpisać odpowiedzi i zapisać zmiany. Oczywiście jest to możliwe wtedy, gdy jest ona w formacie .doc. Jakim cudem nie może załączyć ankiety do maila, nie wiem. Przecież to standardowa procedura i każdy program pocztowy ma taką możliwość.

Co do zabezpieczenia okien, to przecież jest to normalny wymóg i nie ma co z tego robić tajemnicy ;)
Martwi mnie najbardziej to, co napisała Fiona:
Sytuacja jest tragiczna w przyszły tyg stanie sie najgorsze...dla kotów zabraknie jedzenia i żwirku...ogony u fiony -11,70 taki jest nasz stan konta na afn... długi w lecznicach rosną i za chwilke bedziemy zadluzeni
Ostatnio edytowano Sob paź 10, 2009 20:20 przez Gem, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Gem

[poprzednia][następna]