CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (93)- Eksmisja, petycja! str.80

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 08, 2009 17:27 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (95)- Eksmisja, petycja! str.80

Grrr, jestes pewna, ze Hills C/D? A nie S/D?

Tragedii w wynikach nie ma, ale rozowo nie jest. Da sie wyleczyc, na szczescie :D

Za Nikona :ok:
Za Collinsa :ok:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Czw paź 08, 2009 17:42 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (95)- Eksmisja, petycja! str.80

Myszka.xww pisze:Grrr, jestes pewna, ze Hills C/D? A nie S/D?

Tak, jestem pewna. Tak dostałam na kartce a dziś jeszcze raz telefonicznie się upewniałam (przy okazji omawiania wyników z lekarzem). Podobno te dwie karmy mają bardzo podobny skład, jednak ta C/D ma być dla Kichotki lepsza. Kichotka na szczęście nie wybrzydza, choć do miski Zuzi ją wyjątkowo ciągnie.
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Czw paź 08, 2009 17:57 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (95)- Eksmisja, petycja! str.80

Upewniam sie, zeby zamowic wlasciwa :D

Sklad maja nieco inny i troche sie w dzialaniu roznia.
Zamowie ta lepsza dla Kichoci :D

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Czw paź 08, 2009 18:08 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (95)- Eksmisja, petycja! str.80

Dziękuję. :D
Obrazek

grrr...

Post » Czw paź 08, 2009 18:12 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (95)- Eksmisja, petycja! str.80

Kociak, którego znalazłam otrzymał imię Kadet ;)
Miał mnóstwo pcheł, myślałam, że ma ranę na brzuszku, to się jednak okazało skupiskiem pchlich odchodów. Widać, że mu bardzo ulżyło i zaczął się sam myć :) Robali w kupsku nie stwierdzono ;)
Jak na złość wczoraj nie miałam neta, dziś przerywa i ledwo zipie. Fotki i opis postaram się na jutro przygotować :)

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Czw paź 08, 2009 19:46 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (95)- Eksmisja, petycja! str.80

Za Nikona i Collinsa! :ok:
Mam nadzieję, że będą kolejne dwa świetne domki :)

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

Post » Pt paź 09, 2009 8:13 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (95)- Eksmisja, petycja! str.80

No i Collins w swoim domku :kotek:
Ludzie chętni do współpracy i obiecali dać tyle czasu Collinsowi ile bedzie potrzebował.
Mają już jednego kota, który ponoć i tak przesypia 3/4 dnia więc tak jak by go nie było...śliczna persiczka, która zainteresowana Collinsem specjalnie nie była. Collins zaszył się w budce no i teraz czekamy co dalej 8) Jest to młody kot, więc jeśli ludzie zrobią tak jak obiecali nic za szybko, nic na już to napewno poznamy drugie wcielenie Collinsa :wink:
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Pt paź 09, 2009 8:46 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (95)- Eksmisja, petycja! str.80

Wspaniale! :ok:
Obrazek

grrr...

Post » Pt paź 09, 2009 9:09 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (95)- Eksmisja, petycja! str.80

Oby mu się udało :ok:
Obrazek

naya

Od: Pon lis 07, 2005 10:36

Post » Pt paź 09, 2009 12:38 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (95)- Eksmisja, petycja! str.80

grrr, a uro-peta na razie wet nie polecił ?
Na razie nie mam wieści z domu Colinssa. Mam nadzieję, że wszystko ok.
Dziś dowiedziałam się, że zmarł mój znajomy, który adoptował od nas persiczkę Sonatę :( Nie wiem czy kotka wraz z pozostałymi do nas nie trafi. Niestety jego żona nie ma pobytu stałego w Polsce i nie wiadomo czy uda jej się załatwić.

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Pt paź 09, 2009 13:37 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (95)- Eksmisja, petycja! str.80

Barbara Horz pisze:grrr, a uro-peta na razie wet nie polecił ?

Nie polecił. Pytałam - lepsza ta dieta.
Obrazek

grrr...

Post » Pt paź 09, 2009 15:53 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (95)- Eksmisja, petycja! str.80

Barbara Horz pisze:Dziś dowiedziałam się, że zmarł mój znajomy, który adoptował od nas persiczkę Sonatę :( Nie wiem czy kotka wraz z pozostałymi do nas nie trafi. Niestety jego żona nie ma pobytu stałego w Polsce i nie wiadomo czy uda jej się załatwić.

Ojć :(

To ta piękna "świnka morska", prawda?
Ile tych pozostałych jest?

Jeśli chodzi o karmy: kiedy Tośka miała problem z pęcherzem, wet kazał zaserwować http://animalia.pl/produkt,11337,45,Roy ... ution_(kot).html - jedno jest pewne - moczopędnie działa na pewno.

:ok: za Colinsa i resztę ekipy: w sobotę miało się sporo dziać w dziedzinie adopcji, nespa? :D

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pt paź 09, 2009 21:07 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (95)- Eksmisja, petycja! str.80

Oby Colins się migiem zaaklimatyzował :ok:

Irenkę wieziemy jutro do Katowic, potem się malutka przesiada na pociąg do Bełchatowa :D
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Sob paź 10, 2009 11:16 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (95)- Eksmisja, petycja! str.80

trzymam za przeprowadzkę Irenki :ok:

Jutro będziemy mieli też odwiedziny na kociarni i może może może ... 8)

U nas troche spokoju wreszcie i trochę więcej miejsca w łóżku się zrobiło, bo maluchy pojechały do domków. Został tylko Karmi, który też już jest zaklepany 8)

Ciągle na dom czekają "roczniaki" Aspazja, Paulo, Alex, staruszek Artur.
Moje speCKotki Wenecja już tak długo czeka, Kropka, Negrii :(

Aspazja i Paulo zdecydowanie potzrebują domu z innym kotem lub psem 8)

Obrazek Obrazek Obrazek

a takie rzeczy koty robia z moimi psami 8)

Obrazek
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Sob paź 10, 2009 21:37 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (95)- Eksmisja, petycja! str.80

Dziewczyny mam wielką prośbę...pies w potrzebie :!: Ja nie mogę przez niego spać

Bardzo prosimy o pomoc w uratowaniu owczarka niemieckiego. Został on odebrany w wyniku interwencji, która miała miejsce w Bytomiu. Psiak uczestniczył w bestialskich, nielegalnych walkach psów, w wyniku czego stracił praktycznie całą górną wargę. Prawdopodobnie niezbędna będzie plastyka tej wargi, gdyż nie wiadomo, czy psiak będzie mógł normalnie funkcjonować, bez narażania go na wszelakie infekcje i choroby.
Tyle o ile problemy finansowe nie są tu największym problemem, a mianowicie brak domu tymczasowego, a mianowicie brak DOMU TYMCZASOWEGO.
Owczarka trzeba jak najszybciej wyciągnąć z miejskiego schroniska, ponieważ tam szanse jego są minimalne.
Bardzo prosimy wszystkie osoby, które w jakiś sposób mogą pomóc o kontakt mailowy, tudzież telefoniczny do mnie 602 680 250 .
Prosimy również o rozesłanie tej wiadomości pośród swoich znajomych.
Błagam, nie pozwólmy mu odejść, pomóżmy mu.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

W tyle Petra. Podejrzewam, ze byla miesem, albo producentem miesa :cry: :cry: :cry:

Obrazek

Petra jest już bezpieczna u mnie, szukamy jej domku. Póki co boi sie własnego cienia :(

Obrazek Obrazek

Mialam obawy zeby zabrac do siebie psa, chociaz nie wykazywał cienia agresji. Mam jednak za duzo zwierząt i brak możliwości monitorowania ich 24 h/na dobe :(

Psiak potrzebuje pomocy !!
Obrazek Obrazek

Adria

[poprzednia][następna]