Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOENA pisze:Kotek po wypadku-Złomek ma na jutro wyznaczony termin zabiegu.
Trochę się denerwuję
sabina_7 pisze:a u Stefcia lepiej, oddzieliłam go od moich kotów, wczoraj wieczorem zajadał wołowinkę aż mu się uszy trzęsły, potem jeszcze poprawił mięskiem z puszki. a w nocy ... zjadł nawet jedną chrupkę suchegoi był bardzo przymilny. rano zauważyłam że źrenice nie są już rozszerzone do granic możliwości... w kuwecie wszystko w porządku. zobaczymy jak będzie dzisiaj... siedzi osobno.
Pianka pisze:Zazdroszczę tej zjedzonej chrupeczki, Arielki się do suchego przekonać nie da.
Piotruś na mój widok robi w tył zwrot i ucieka, ale przecież nie odizoluję tak potrzebującego kontaktu z człowiekiem kota jak Arielka![]()
![]()
Na razie tyle dobrze, że nie ma problemów z załatwianiem się i z jedzeniem.
No, pomijając kwestię suchego.
Lidka pisze:BOENA pisze:Kotek po wypadku-Złomek ma na jutro wyznaczony termin zabiegu.
Trochę się denerwuję
Kto go będzie operował?
Juz teraz trzymam kciuki, oby było dobrze:)
BOENA pisze:Kotek po wypadku-Złomek ma na jutro wyznaczony termin zabiegu.
Trochę się denerwuję
Mała1 pisze:Sabina-czyli jednak koci jedynek-pewnie dlatego tak bardzo marniał w schronie
Pianko-kciuki za zdrówko Arielki-ale ja złapało-pewnie dlatego taka spokojna jest.Szkoda,ze Piotrus sie nie chce przekonac do niej, to w koncu tez jeszcze koci dzieciak.
mysza78-za domek dla Ptysia
![]()
Boena-normalnie tez sie strasznie denerwuje, daj mi prosze jutro smsikiem znac jak tam![]()
a jeli chodzi o Puszka to moze go jednak jakies przeziebienie bierze, dlatego słabo je, na kociarni Atos tak kicjha,ze gile do pasa wiszą.Mógł zdażyc sie załapać
eirene pisze:Jak Rambo?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 110 gości