Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 07, 2009 21:07 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Fiona, za chwilę wyślę Ci wszystkie maile domku zainteresowanego Luną. Domek zainteresowany Pusią wie o długim leczeniu. Może poczeka. Też prześlę Ci tego maila.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Śro paź 07, 2009 21:44 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Boena zgodziła się odbyć wizytę przedadopcyjną dla Reski - dziękujemy :1luvu:
Czy w związku z tym mamy uprzedzić domek, że Boena zadzwoni?

Niteczka 1

Post » Śro paź 07, 2009 21:48 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Dzisiaj miałam głupi sen...śniło mi się, że znalazłam kocięta takie tygryski pieknie pręgowane a część była tygryskowata z białymi kaftanikami. Mam nadzieję, ze to nie będzie proroczy sen :mrgreen:
Potem jak szłam do weta po Laurę to spotkałam takiego kota tylko on był dorosły. Przepiekny z twarzy kocurek, bury w piękne pręgi z białym kaftanikiem. Nie wyglądał na bezdomnego, był tłuściutki... ale mam teraz pewne obawy wychodząc z domu :roll:

Mam też namiary na donek dla Rokiego pod Krakowem w miejscowości wola Batorska. Potzrebny ktos kto mógłby tam zajrzeć i zobaczyc co i jak ;)

Niteczko, jesli chodzi o domki to od razu informuje, że skontaktuje sie wolontariusz w spawie wizyty i prosze o cierpliwośc. Wydaje mi sie, ze nie trzeba już dodatkowej informacji ;)
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Śro paź 07, 2009 22:07 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Ależ ze mnie są chodzące pokłady cierpliwości :lol: Inaczej nie byłabym nauczycielem :mrgreen:
Nie znam tylko procedur... :oops:
Co z Lagosem?

Niteczka 1

Post » Czw paź 08, 2009 7:27 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Lagos wciąż bez domku :(

A szanse na domek maja: Tolek i Tosiek, Nelly, kotomyszkowe dziewczynki i jeden chłopiec, Albin, Reska, Roki o Pusie też jest troszkę zapytań. Mam nadzieję, ze chociaz ołowa tych kotów w domkach wyląduje ;)
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Czw paź 08, 2009 10:07 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Wejaga obiecała sprawdzić domek dla kotomysza :lol: Dziękujemy :1luvu: Napisałam też do ciotek z Pruszkowa. Czekam też na relację Boeny z Katowic :lol:
Fiona, czy Ty rozmawiałaś z domkiem dla Arielki z Zamościa? Pan twierdzi że z kimś rozmawiał i chce przyjechać po nią, ale powiedział że poprzedni kot (taki sam) zginął. Mieszka na wsi i twierdzi że Arielka będzie miała dużo przestrzeni. Czyli chyba myśli o wypuszczaniu jej :evil: Kazałam mu zadzwonić do Ciebie i uzgodnić warunki adopcji :lol:

Niteczka 1

Post » Czw paź 08, 2009 10:39 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Bardzo pięknie dziękujemy też dziewczynom z Krakowa - Queen_ink i Solangelice za wizytę dla kotomysza :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Pt paź 09, 2009 17:36 przez koko_, łącznie edytowano 1 raz

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Czw paź 08, 2009 11:25 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

No jasne że dziękujemy :1luvu: Wybaczcie moje zagapienie :oops:

Koko jakie wrażenia z Krakowa?
Ostatnio edytowano Czw paź 08, 2009 12:33 przez Niteczka 1, łącznie edytowano 1 raz

Niteczka 1

Post » Czw paź 08, 2009 12:31 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Orchidka sprawdzi domek dla Nelly - dziękujemy :1luvu:
Fiona, domek Luny obiecał osiatkować okna i czeka na wizytę po weekendzie. Napisałam do ciotek do Wrocławia z apelem o pomoc :lol:
Ostatnio edytowano Czw paź 08, 2009 12:38 przez Niteczka 1, łącznie edytowano 1 raz

Niteczka 1

Post » Czw paź 08, 2009 12:38 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Wrażenia z Krakowa raczej pozytywne, ale ostateczną wypowiedź pozostawiam Gemowi :wink:

koko_

Post » Czw paź 08, 2009 13:26 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

koko_ pisze:Wrażenia z Krakowa raczej pozytywne, ale ostateczną wypowiedź pozostawiam Gemowi :wink:

Też mi się podoba :)
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Czw paź 08, 2009 18:07 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Są kolejne domki do sprawdzenia min dla Lotosa w Krakowie. Potrzebna oczywiście bedzie wizyta...

Z lepszych wieści to mam nowego kota. Ma na imię Miś, ma ok 6 tyg jest strasznie zabiedzony, pchły dosłownie go zjadały żywcem... Jakims cudem udało się go złapac i zapakowany w kórtke jak kokonik grzecznie dojechał do weta prosto na odpchlenie. Miś zgarniety spod Urzedu na IX wieków. Po drodze okruszek zagrzał się i zaczał mruczeć. Straszna bieda, brudny, chudy, tak srasznie płakał...obfotografuje kolege i pokazemy wszytskim jaki ma cudny pysio :kotek:

I oczywiście z niecierpliwością czekamy na wyniki wizyt przedadopcyjnych dla kociaków ;)

Rozumiem, ze kotomysz jedzie do Krakowa ?? Czy którys konkretny czy jeszcze nie ma decyzi ??
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Czw paź 08, 2009 19:11 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Do Krakowa jednak Kedi nie pojedzie :( Właścicielka mieszkania nie zgodziła się podobno na osiatkowanie okien.

koko_

Post » Czw paź 08, 2009 21:14 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

koko_ pisze:Do Krakowa jedzie Kedi :1luvu:

Czyli mozna zaczekać chwilkę na Albina i Lotosa i dostarczyc całe towarzystwo razem ;)
W takim razie wywale Kedi z allegro ;)

W przyszłym tyg maja być zwizytowane domki w Warszawie dla Tolka i Tośka oraz dla nowej kotki, której nie zdążyłam jeszcze umieścic ;)

Podumowując są polencjalne domki dla:
Albina w Krakowie- koko_ mówiła, ze wrobiła kogoś :mrgreen:
Nelly w Pruszkowie- wizytę zrobi Orchidka
kotomyszkowej dziewczynki w Warszawie- wizytę zrobi Wejaga ??
Reski w Katowicach-wizyte zrobi Boena
Lotosa w Krakowie-??
Luny we Wrocławiu- ??
Rikiego pod Krakowem- ??

Martwie się troszke o Laurę, łapka jest opuchnieta. Wetka powiedziała, że jak opuchlizna nie zejdzie do trzech dni po zabiegu to kotce grozi amputacja...Łapa nad kolanem jest jak balon. Nie podoba mi sie to...Poza tym kotka czuje sie w miare dobrze.
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Czw paź 08, 2009 21:17 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Przed chwilą zmieniłam tamtego posta... Niestety Kedi nie jedzie do Krakowa, przynajmniej nie do tego domu :(

koko_

[poprzednia][następna]