Tweety pisze:Patka_, czy Ty zawiozłaś pani Gosi gerberki dla Baltazara?
JEJKU NIE

nie dogadalysmy sie w koncu ze mam zawiezc, moge dzisiaj kupic i podwiezc po pracy tylko ile i jakie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Patka_, czy Ty zawiozłaś pani Gosi gerberki dla Baltazara?
Patka_ pisze:Tweety pisze:Patka_, czy Ty zawiozłaś pani Gosi gerberki dla Baltazara?
JEJKU NIE![]()
nie dogadalysmy sie w koncu ze mam zawiezc, moge dzisiaj kupic i podwiezc po pracy tylko ile i jakie
Tweety pisze:Patka_ pisze:Tweety pisze:Patka_, czy Ty zawiozłaś pani Gosi gerberki dla Baltazara?
JEJKU NIE![]()
mówiłyśmy o 10 kurzęcych
solangelica pisze:Zooplus dotarl - kur......nie bede komentowac rozmowy z kurierem, szlag mnie trafia.
Dzis dzwonie tam z awantura, jak Boga kocham, przegieli tym razem.
Miuti pisze:W jakim wieku jest Baltazar? Nie za malutki na gerberki?
Patka_ pisze:moj TZ sie przypomina co z dzisiejszym montazem siatki, z kim moglby sie dogadac w tej sprawie?
kosma_shiva pisze:Patka_ pisze:moj TZ sie przypomina co z dzisiejszym montazem siatki, z kim moglby sie dogadac w tej sprawie?
ja tam bede dzis ok 18tej. Ale ile jemu trzeba na to czasu? Bo ja bede tam godzine tylko.
Patka_ pisze:kosma_shiva pisze:Patka_ pisze:moj TZ sie przypomina co z dzisiejszym montazem siatki, z kim moglby sie dogadac w tej sprawie?
ja tam bede dzis ok 18tej. Ale ile jemu trzeba na to czasu? Bo ja bede tam godzine tylko.
wlasnie w tym problem nie wiem co Andrzej ma zrobic i czy sa materialy zeby to zrobic:>
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 151 gości