Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 07, 2009 11:39 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

amyszka pisze:
miszelina pisze:
amyszka pisze: Kotecek i sznureczk ;)

Dałaś Guciowi Karmelkową laskę?!

W życiu ! Sam wziął :ryk:

I dziwią się, że Karmelito wkurzony :roll:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro paź 07, 2009 13:38 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

no i co u Was :roll:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro paź 07, 2009 13:43 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

Witaj amysiu i Kociaste słodkie :1luvu:

łomatko 8O Karmelkowi młody laskę podprowadził?
strach się bać ,Karmelek pewnie podłamany :roll:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Śro paź 07, 2009 13:54 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

alus1 pisze:Amyś poproszę o relację jak tam Gutek i świta :D

Dobrze ,no prawie dobrze ,bo jeszcze z Karmelkiem są na etapie niuchania :wink: :lol: Ale zabawa w ganianego i zaczepki już są :D
Co chwilę szukam malucha :oops: W południe znalazł się po przeszukaniu całego mieszkania za poduszką i niemal pod kołdrą u mnie w pokoju :lol:
Jak wróciłam z miasta znowu nie ma malucha :evil: Przeszukałam wszystkie zakamarki i w pościeli -nie ma :strach:
Został zapiecek -zastawiny cegłą .Zajrzałam jeszcze raz i tam za cegłą-między ścianą a ciepłym piecem kaflowym -leży sobie wyciągnięty jak sardynka Gucio :1luvu: :D No to wzięłam tą cegłę i niech sobie leży -byle dalej nie polazł -bo za piecem jest węziej-i jak go wyciągnę ? 8O
----------------
A jeszcze się poskarżę na Rudziszona :evil:
Już od 2-ej w nocy miauczy pod drzwiami -ja wstaję go przeganiam ,on wraca miuuuuuuczy i tak w kółko do 5-6-ej .Nie mogę dziada złapać-bo szybki jest jak błyskawica -bo chybabym go oskórowała Obrazek Wiecie co ? -on nie jest normalny Obrazek
Obrazekchce ktoś wredotę ? :roll:

Coś mnie dopadło i jestem strasznie osłabiona ,pocę się jak szczur i boli mnie gardło :( Nie słałam wyrka ,bo pewnie zaraz padnę ,tylko wyprawię TŻ-ta do pracy ...
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro paź 07, 2009 13:58 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

amyszka pisze:A jeszcze się poskarżę na Rudziszona :evil:
Już od 2-ej w nocy miauczy pod drzwiami -ja wstaję go przeganiam ,on wraca miuuuuuuczy i tak w kółko do 5-6-ej .Nie mogę dziada złapać-bo szybki jest jak błyskawica -bo chybabym go oskórowała Obrazek Wiecie co ? -on nie jest normalny

Byliby bardzo dobraną parą z moją Milką :roll: :twisted:

amyszka pisze:Coś mnie dopadło i jestem strasznie osłabiona ,pocę się jak szczur i boli mnie gardło :( Nie słałam wyrka ,bo pewnie zaraz padnę ,tylko wyprawię TŻ-ta do pracy ...

Zdrowiej szybko, Amysiu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Piękny, nowy podpisik 8)
Obrazek

JoasiaS

Post » Śro paź 07, 2009 14:04 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

JoasiaS pisze:
amyszka pisze:Byliby bardzo dobraną parą z moją Milką :roll: :twisted:

Zdrowiej szybko, Amysiu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Piękny, nowy podpisik 8)

To mnie pocieszyłaś 8) to Milka też tak ma ? :roll:

Dziękuję Joasiu :1luvu: :D
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro paź 07, 2009 14:06 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

amyszka pisze:To mnie pocieszyłaś 8) to Milka też tak ma ? :roll:

Miewa... I też wtedy mam ochotę ją oskórkować :lol:
Obrazek

JoasiaS

Post » Śro paź 07, 2009 14:21 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

to trójkącik byłby bo Myśka oprócz miaukolenia wali łańcuchem (takim starym) o drzwi :roll:

a podpisik faktycznie cudny :1luvu:

i kuruj się ja zafafluniona siedzę w robocie kicham trochę no i oczywiście mam kaszel od fafluna
więc mocne kciuki żeby Ciebie tak mocno nie dopadło :ok: :ok: :ok:

alus1

Post » Śro paź 07, 2009 17:36 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

amyszka pisze:Wiecie co ? -on nie jest normalny

Ale odkrycie :mrgreen: :ryk:

Podpisik superowy :D

Zdrówka :ok: !

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Śro paź 07, 2009 19:37 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

alus1 pisze:to trójkącik byłby bo Myśka oprócz miaukolenia wali łańcuchem (takim starym) o drzwi :roll:

a podpisik faktycznie cudny :1luvu:

i kuruj się ja zafafluniona siedzę w robocie kicham trochę no i oczywiście mam kaszel od fafluna
więc mocne kciuki żeby Ciebie tak mocno nie dopadło :ok: :ok: :ok:

też się kuruj Aluś :D :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw paź 08, 2009 10:26 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

jak kuracja przebiega :roll: kciuki za zdrowienie :ok:

i jak Słoneczka szaleją?

alus1

Post » Czw paź 08, 2009 10:48 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

alus1 pisze:jak kuracja przebiega :roll: kciuki za zdrowienie :ok:

i jak Słoneczka szaleją?

Jakoś jeszcze niezbyt dobrze się czuję :( Pocę się strasznie -trzy koszule nocne mokrusieńkie :evil: Teraz siedzę i jak z durszlaka :x Słabiutka jestem ,to TŻ przejął zakupy i wypad po obiad .
Jedyne co mi teraz najlepiej wychodzi to spanie :D
Kotki oczywiście szaleją :P Gucio biega jak szalony ,duże koty muszą mieć oczy dookoła głowy :wink: :lol:
Znowu mi się maluch zgubił wieczorem .Koty duże strzygły uszami i wgapiały się w wersalkę -to luknęłam do środka i znalazłam drania 8)
Gucio namiętnie morduje moje kapcie :lol: Potem wgram foty to wam pokażę :wink:
Rano oglądałam pierwsze nieporadne zapasiki Filipek-Gucio :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw paź 08, 2009 10:52 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

amyszka pisze:
alus1 pisze:jak kuracja przebiega :roll: kciuki za zdrowienie :ok:

i jak Słoneczka szaleją?

Jakoś jeszcze niezbyt dobrze się czuję :( Pocę się strasznie -trzy koszule nocne mokrusieńkie :evil: Teraz siedzę i jak z durszlaka :x Słabiutka jestem ,to TŻ przejął zakupy i wypad po obiad .
Jedyne co mi teraz najlepiej wychodzi to spanie :D
Kotki oczywiście szaleją :P Gucio biega jak szalony ,duże koty muszą mieć oczy dookoła głowy :wink: :lol:
Znowu mi się maluch zgubił wieczorem .Koty duże strzygły uszami i wgapiały się w wersalkę -to luknęłam do środka i znalazłam drania 8)
Gucio namiętnie morduje moje kapcie :lol: Potem wgram foty to wam pokażę :wink:
Rano oglądałam pierwsze nieporadne zapasiki Filipek-Gucio :lol:

ooo to Ty teraz jak kotka spanie i spanie :kotek: :wink: kciuki za zdrówko :ok:
no i oczywiście czekam niecierpliwie na foty - jak Ci juz osłabienie pozwoli to wstawiaj :D

alus1

Post » Czw paź 08, 2009 11:07 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

Teraz jak ktoś ma chwilkę -w czasie oczekiwań na nowe foty można odwiedzić naszego bloga - http://kotyszki.blox.pl/html

:P
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw paź 08, 2009 12:24 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek co to za potwór tak mruga i świeci ?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
:lol:
ObrazekObrazek

amyszka

[poprzednia][następna]