GANG MIKUSIA...Franek czeka na kastrację ;p

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 07, 2009 19:44 Re: Czarno-Czarni => GANG MIKUSIA :))))))

hidi pisze:hop sa sa

...wieczorne , hop sa sa Gangsterzy
ilu z was rozrabia ilu grzecznie leży ?

:wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro paź 07, 2009 20:10 Re: Czarno-Czarni => GANG MIKUSIA :))))))

Jesli wszystko dobrze pojdzie, to Czikus juz w niedziele bedzie u mnie, w nowym domku:) :) :) Czeka juz na niego cala wyprawka i cala wielka skumulowana dla niego milosc :)

shiny_mosquito

Od: Pon paź 05, 2009 19:02

Post » Śro paź 07, 2009 20:27 Re: Czarno-Czarni => GANG MIKUSIA :))))))

shiny_mosquito pisze:Jesli wszystko dobrze pojdzie, to Czikus juz w niedziele bedzie u mnie, w nowym domku:) :) :) Czeka juz na niego cala wyprawka i cala wielka skumulowana dla niego milosc :)

a ja nic nie wiem, że kociatko w moje strony jedzie? :evil: :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro paź 07, 2009 20:38 Re: Czarno-Czarni => GANG MIKUSIA :))))))

Iweta pisze:
shiny_mosquito pisze:Jesli wszystko dobrze pojdzie, to Czikus juz w niedziele bedzie u mnie, w nowym domku:) :) :) Czeka juz na niego cala wyprawka i cala wielka skumulowana dla niego milosc :)

a ja nic nie wiem, że kociatko w moje strony jedzie? :evil: :wink:

spokojnie jedzie w twoje strony bo dobry domek sie trAFIŁ.A my nadal czekamy na telefon w sprawie czarnulka ,może on nie kotka ale super mega przytulas :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro paź 07, 2009 21:00 Re: Czarno-Czarni => GANG MIKUSIA :))))))

Witamy witamy......... :lol:

Tak to prawda Cziko w niedzielę opuszcza Nasz Gang i będzie Księciem mieszkającym w Bielsku :) Biedny jeszcze nie wie że ma dom :mrgreen: Ale cicho.............niech będzie tego nieświadomy. Będzie niespodzianka :wink:

A tak poza tym maluch jest rozkoszny i wspaniały. Kochany wariacik bijący rekordy w prędkości wspinaczki na drapak :ryk: Zawsze pełne akumulatory które ładują się podczas snu na mnie w łóżeczku - oczywiście pod kołderką :lol: Uwielbia cyckać kołdrę poduszkę no i mnie :twisted:
MIKUŚ

Post » Śro paź 07, 2009 21:16 Re: Czarno-Czarni => GANG MIKUSIA :))))))

No faktycznie Czikuś to jest kompletny wariatuś :lol: normalnie co on wyprawiał w boksie w Kociej Chatce to się w głowie nie mieści 8O kot pod nim chyba miał wieczny ból głowy :D w każdym bądź razie witamy serdecznie nowy domek Czikusia :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro paź 07, 2009 23:04 Re: Czarno-Czarni => GANG MIKUSIA :))))))

MR. C Z I K O

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
MIKUŚ

Post » Śro paź 07, 2009 23:10 Re: Czarno-Czarni => GANG MIKUSIA :))))))

K A L I

Obrazek
Obrazek

D E L T A

Obrazek
Obrazek

G A M A

Obrazek
Obrazek

O M E G A

Obrazek
Obrazek
MIKUŚ

Post » Czw paź 08, 2009 7:21 Re: Czarno-Czarni => GANG MIKUSIA :))))))

witam wszystkich serdecznie :) Spokojnie, jak trzeba bedzie, to poodsuwam wszystkie meble, zeby Ksiaze mial jeszcze wiecej miejsca do rozwijania predkosci :D A poza drapakiem i zabawa w poscieli, co jest jeszcze jego ulubiona rozrywka??? :)

shiny_mosquito

Post » Czw paź 08, 2009 8:40 Re: Czarno-Czarni => GANG MIKUSIA :))))))

Cziko jest przepięęęękny... :1luvu: Nie chwaląc się - jam go wypatrzyła :D Rozbraja mnie ten jego biały żabocik, brzuszek i skarpetki :lol: Nie wiem czy i jak zdzierżę do niedzieli, bo będę mieć przywilej współjechania po kociaka i współtworzenia dla niego komitetu powitalnego :)

A czy mogłabym prosić jeszcze tylko o jakies info co do gustu kulinarnego Cziko? Bo jutro po pracy wybieram się na zakupy jedzeniowe dla mojej Helenki i chciałabym wziąć coś na ząb i dla Cziko, ale nie wiem co lubi :) Narazie w domku czeka na niego suchy RC "dzieciowy", więc co z mokrego mogłabym mu podarować w prezencie powitalnym?

*wolę zapytać, bo ja to mam w domu istnego francuskiego pieska...
"...- Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie! (...)
Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś..."

A. de Saint-Exupéry
Obrazek
Helenka

Isia83

Od: Śro wrz 30, 2009 8:25

Post » Czw paź 08, 2009 9:26 Re: Czarno-Czarni => GANG MIKUSIA :))))))

No Ty, Ty go wypatrzylas, za co jestem wdzieczna, jak nie wiem co :D:D:D To widze, ze moj Ksiaze bedzie mial pyszne powitanko... Zeby mu sie tylko w glowce nie przewrocilo od tego dobrobytu... a co tam... Mamusia musi rozpieszczac swojego syneczka :)

shiny_mosquito

Post » Czw paź 08, 2009 17:52 Re: Czarno-Czarni => GANG MIKUSIA :))))))

Czwartkowo wieczorne hoop :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw paź 08, 2009 21:52 Re: Czarno-Czarni => GANG MIKUSIA :))))))

Cóż podniebienie to On już smakosza ma :wink: Lubi animondę carny, mięsne puszeczki sheby, almo nature, i wszystko co jest mięsem <urczak, wołowinka lekko ugotowane bądź i surowe :mrgreen: >. Będziecie Księciunia rozpuszczać :ryk:
Royalek suchy jak najbardziej - uwielbia :lol: Mokre z wyższej półki tzw. bo moje zdanie że whiskasy i te sprawy to tylko brzuszek psują. Tacki babycata uwielbia chłopak i gerberki indyczek bądź kurczaczek. To by było na tyle....... :wink:
MIKUŚ

Post » Czw paź 08, 2009 22:49 Re: Czarno-Czarni => GANG MIKUSIA :))))))

widzę, że Czikusiowi kroi się wspaniały domek :ryk: ... hurrrrrra!!!
magu
Obrazek Obrazek

magu

Od: Śro sty 10, 2007 9:28

Post » Pt paź 09, 2009 7:24 Re: Czarno-Czarni => GANG MIKUSIA :))))))

a dlaczegoz moje pytanie o rozrywke obilo sie bez echa... ??? :(

shiny_mosquito

[poprzednia][następna]