Wystawa Kraków 3 i 4 października 2009 - SMK KKF

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Wto paź 06, 2009 19:34 Re: Wystawa Kraków 3 i 4 października 2009 - SMK KKF

Atka pisze:Jeśli zgłaszam 3 kociaki, to powinno się ode mnie wymagać podania ich numerów chipów. I chipy mają się zgadzać na wejściu i w trakcie całej wystawy. W uzasadnionych przypadkach może ich być mniej, n.p. w sytuacji jak wyżej (zakładam, że w takiej sytuacji, jaką sobie wyteoretyzowałam, z góry uprzedziłabym organizatora, że w niedzielę będę miała niepełny miot). Ale nie może być więcej, nie mogą być inne.

I już.

Tylko naprawdę dobra kontrola chipów do czegoś takiego jest potrzebna... W oba dni.

Ano właśnie! Oto mi cały czas chodzi! :ok: Jednak co do tego konkretnego przypadku z niedzieli, to muszę zaznaczyć, że ja jestem w stanie zrozumieć przypadkowe sprawy i zgłoszone problemy u organizatora, ale nie w przypadku pani, która handluje kociakami na prawie każdej wystawie na zmianę z resztą swojej rodziny. :?

dorozd

Od: Sob maja 26, 2007 22:31

Post » Śro paź 07, 2009 12:11 Re: Wystawa Kraków 3 i 4 października 2009 - SMK KKF

tu GO!GO! z konta znajomego

Barbapapa

A czy jest przepis mówiacy o wieku kociąt w miocie? Czy można wystawić np. dwuletnie?

nie ma takiego przepisu - jakiś czas temu wertowałam rozmaite regulaminy i nie znalazłam ograniczenia ''górnej'' granicy wiekowej ...

poza oczywiście przepisem mówiącym 0o tym, że na wystawie nie powinno być kociąt młodszych / przynajmniej wg dokumentów / niż 3 miesiące ...

[ niezapomnianą i jakże miarodajną - dla mnie - była ocena miociku w wieku ponad 9-ciu miesięcy u sędziego LEE SELASY !!!!!!!!!
sam fakt przygotowania do jednoczesnego wyniesienia czworga prawie dorosłych ''kociaków'' dał fantastyczny pozom adrenaliny, a słowa, które wtedy padły - sprawdzają się po dzień dzisiejszy ... To była kapitalna lekcja, która procentuje ! ]

pewnie dlatego - za jakiś czas mam ochotę wystawić miocik weteranów !!! :ryk: :ryk: :ryk: w całości od chwili przyjścia na świat !!! :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Śro paź 07, 2009 13:15 Re: Wystawa Kraków 3 i 4 października 2009 - SMK KKF

markopolo00 pisze:a słowa, które wtedy padły - sprawdzają się po dzień dzisiejszy ... To była kapitalna lekcja, która procentuje !

Przytocz proszę, bom ciekawa.

dorozd

Od: Sob maja 26, 2007 22:31

Post » Śro paź 07, 2009 21:21 Re: Wystawa Kraków 3 i 4 października 2009 - SMK KKF

Kilka zdjęć z wystawy http://alturl.com/wapz

turyngit

Od: Sob cze 07, 2008 18:02

Post » Czw paź 08, 2009 11:39 Re: Wystawa Kraków 3 i 4 października 2009 - SMK KKF

Śliczne :1luvu: :1luvu:

I mój kotecek się załapał :D :twisted: :D :ok:
Hodowla Kotów Norweskich Leśnych - Demon Lasu*PL
ObrazekObrazek

Wadera

Od: Śro sty 21, 2004 16:08

[poprzednia]