Gu pisze:wplacilam na konto z pierwszego posta to co sie na razie uzbieralo z bazarku dla PKDT 180, 20 zl PLN
tyul przelewu PKDT-bazarek Gu
wspaniale że jest tyle życzliwych nam osób to dodaje nam skrzydeł i utwierdza w tym, że to co robimy jest potrzebne i warte poświęcenia GU DZIĘKUJEMY ŚLICZNIE
Kochani czy ktoś dysponuje telefonem kom do Sabinki albo jest gdzies moze na watku podany (nie mogłam znalesc)? kupiłam troche karmy na allegro a potrzebuje telefonu zeby podac kurierowi zeby nie przywiexli przypadkiem do mnie
napisałam też Sabince PW z prośbą o numer telefonu ale z racji urodzenia dzieciaczków pewnie nie wpada tutaj za czesto, a ja potrzebuje tego ASAP
matko ja jestem taka zakręcona, prokocia działalność plus dwa bliźniaki i moje zwierzaki,dom w remoncie.....sorry - każdą chętną duszę do pomocy proszę o wsparcie....muszę dobrze pomyśleć komu mam teraz dziękować za przesyłke 31 kilo karmy z zoodragon aż mi wstyd że jestem taka zakręcona kotlucjanek dam znac jak tylko dojdzie do mnie karma z allegro
Eeee, zoo-dragon i dzisiejsza dostawa (dostałam dzisiaj powiadomienie od kuriera), to wygląda jak ja. Ale ja też zamawiałam 20, a nie 31. Może przeczytali ten wątek i postanowili dorzucić gratisa?
Hmm, a może ktoś jeszcze zamawiał i połączyli wysyłkę? Przyznać się! Bo jesli się pomylili, to trzeba będzie chyba im się przyznać...