Trzymam kciuki za zdrówko małej Tigry

yammayko Lotosik poszedł do adopcji ale wrócił,bo rezydent go nie polubił

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
yammayca pisze:To kto mi wysłał maila, że mam przenieść Lotosika do wyadoptowanych??
Marea pisze:Witajcie dziewczyny, w Nowym Porcie znalazlam kolejne bidy, kolo smietnika przykul moja uwage malutki chory kociaczek, gdy wrocilam z jedzonkiem, okazalo sie ze jest mamusia i 4 male, wszytskie chore, matka prawdopodobnie tez, koci katarjadly prawie z reki, aczkolwiek sa dzikuskami, wygladaja kiepsko ale oczka od odratowania jeszcze, zaropiale zakatarzone, mieszkaja na jakiejs opuszczonej dzialce obok nowego osiedla kamienica malgellana, maja mysle ok 1.5 miesieca moze 2 sa b malutkie, jeden ciut wiekszy i najbardziej ostrozny w stosunku do ludzi...........na zaspie na skarzynskiego tez widzialam kotke z malymi, te wygladaly na zdrowe, ok 2 miesieczne, sliczniutkie 3 sztuki + mamusia
sabina skaza pisze:Marea pisze:Witajcie dziewczyny, w Nowym Porcie znalazlam kolejne bidy, kolo smietnika przykul moja uwage malutki chory kociaczek, gdy wrocilam z jedzonkiem, okazalo sie ze jest mamusia i 4 male, wszytskie chore, matka prawdopodobnie tez, koci katarjadly prawie z reki, aczkolwiek sa dzikuskami, wygladaja kiepsko ale oczka od odratowania jeszcze, zaropiale zakatarzone, mieszkaja na jakiejs opuszczonej dzialce obok nowego osiedla kamienica malgellana, maja mysle ok 1.5 miesieca moze 2 sa b malutkie, jeden ciut wiekszy i najbardziej ostrozny w stosunku do ludzi...........na zaspie na skarzynskiego tez widzialam kotke z malymi, te wygladaly na zdrowe, ok 2 miesieczne, sliczniutkie 3 sztuki + mamusia
matko kotów przybywa i będzie coraz więcej a u nas po brzegi dt zapełnione![]()
![]()
jarekm pisze:Biamila, może i kotki nie muszą czekać na sterylke w dt. Ale kto w takim razie płaci potem za sterylkę, dt czy nowy domek.
Jesli nowy domek , to masz szczęście.
Ja mam takie szczęście ze pierwsze pytanie to czy kot jest zdrowy, odpchlony, odrobaczony i po sterylce. A najlepiej jakbym jeszcze kotu dał wyprawkę np kuwete, zabawki i karmę na początek. No i w takiej sytuacji poprostu nie stać mnie na tymczasowanie, za mało zarabiam.
4 koty w domu, a cała chmara do dokarmiania na dworzu.
A mam jeszcze pytanie, jak wam dziala forum. U mnie po tym unowocześnieniu co chwile komunikat, FORUM CZASOWO NIEDOSTĘPNE, a jak już jest to strony ładują sie strasznie powoli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura i 12 gości