Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 06, 2009 19:35 Re: Tyskie mruczki. Część IV...domki bardzo potrzebne

jest kilka wielbicieli kotow juz w znajomych. Wiele osob nie przyjmuje zaproszen (nie dochodza do nich) od kont fikcyjnych, a to niestety konto fikcyjne. Wiec wysylam zaproszenia tylko do osob, ktore znam. Kto moze niech wrzuci do swojego podpisu linka do ich profilku. Ja mam duzo banerkow a podpis jeszcze sie zmiescil... :) Z milych niespodzianek co do znajomych, zaproszenie mrusiow przyjela juz Kotola, kolejne wyslane zostalo do cioteczki Peci... :D Bardzo im sie przyda dobra energia i wrazliwosc cioteczek :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto paź 06, 2009 19:36 Re: Tyskie mruczki. Część IV...domki bardzo potrzebne

żałujcie, że domku nie widziałyście. Wypas :mrgreen:
ocieplany i z izolacją. Z najfajniejszego pudełka z Ikei :roll:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Wto paź 06, 2009 19:38 Re: Tyskie mruczki. Część IV...domki bardzo potrzebne

no i cioteczka kociczka39 tez jest i jej Myszka :) jest album: mrucza w domach, napisalam nicki osob u ktorych dany kociak jest, sa linki do watkow, wiec kto odwiedza NK i mrusiowy profil powinien zaciekawiony zajrzec i tu. A jak poczyta dokladnie 1 lub 2 kocie historie... to moze zechce tez jakiegos futrzaka uszczesliwic :)

Kociara82

Post » Wto paź 06, 2009 19:39 Re: Tyskie mruczki. Część IV...domki bardzo potrzebne

Kociara82 pisze:jest kilka wielbicieli kotow juz w znajomych. Wiele osob nie przyjmuje zaproszen (nie dochodza do nich) od kont fikcyjnych, a to niestety konto fikcyjne. Wiec wysylam zaproszenia tylko do osob, ktore znam. Kto moze niech wrzuci do swojego podpisu linka do ich profilku. Ja mam duzo banerkow a podpis jeszcze sie zmiescil... :) Z milych niespodzianek co do znajomych, zaproszenie mrusiow przyjela juz Kotola, kolejne wyslane zostalo do cioteczki Peci... :D Bardzo im sie przyda dobra energia i wrazliwosc cioteczek :)

mówisz, masz. podpis jest :ok:

izydorka

Post » Wto paź 06, 2009 19:44 Re: Tyskie mruczki. Część IV...domki bardzo potrzebne

dziekuje ci dobra duszo :) :1luvu: W imieniu mruczkow miauczaco dziekuje :) To zawsze maly kroczek na przod w kierunku adopcji :)

Kociara82

Post » Śro paź 07, 2009 4:40 Re: Tyskie mruczki. Część IV...domki bardzo potrzebne

no to koty w górę, może ktoś je zechce!

izydorka

Post » Śro paź 07, 2009 7:03 Re: Tyskie mruczki. Część IV...domki bardzo potrzebne

DOMKI! DOMKI!
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro paź 07, 2009 7:48 Re: Tyskie mruczki. Część IV...domki bardzo potrzebne

Prawdopodobnie 17 paź. nie bedzie wystawy z powodu odbywających sie tam imprez :x A ja juz tam wielu ludzi posłałam z kociakami których nie przyjełam a do niektórych nie mam nawet tel :roll:
Kocieta z działki dały mi popalić a szczególnie jeden z kocurków :roll: Całą noc miałczał ...
Podpowiedźcie jak je nazwać 8)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro paź 07, 2009 7:56 Re: Tyskie mruczki. Część IV...domki bardzo potrzebne

Kumpel który prawie 2 lata temu adoptował odemnie piekna Faune wydrukował mi wiele wizytówek i szukam chętnych do ich roznoszenia i chetnych do ich pocięcia :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro paź 07, 2009 11:28 Re: Tyskie mruczki. Część IV...domki bardzo potrzebne

w sprawie imion polecam http://www.doradca.com.pl/po_godzinach/Imiona.htm

przydalby sie dla ulatwienia chociaz opis umaszczenia i sposobu bycia kociakow oraz plec. Chyba, ze bylyby foty.

A czemu wystawy nie bedzie? :evil: To moze probujmy zalatwic ja na inny termin w innym miejscu. Moze znow w Teatrze, albo w dawnym kinie Andromeda, w auli WSiNS-u na os.A. Nie wiem, jak na innych osiedlach, gdzie by mozna bylo. Myslalam tez o City Poincie na samej gorze, ale tam poza kinem, empikiem i kawiania jeszcze jakis sklep jest, wiec dyrekcja na pewno sie nie zgodzi, z obawy, ze zatarasuje sie wejscie do sklepu. Moze jakas aula lub sala gimnastyczna w jakiejs szkole? Jesli bylby znany termin wystawy moglabym zapytac o zgode na wynajecie sali gimnastycznej na ten cel w mojej bylej podstawowce (obecnie gimnazjum nr.1 na ul.Brzozowej). Znam dyrektorke tej szkoly, bo z jej synem do klasy chodzilam w podstwowce. ;) Popytam jeszcze znajomych, moze oni podsuna pomysl na miejsce na wystawe, jesli faktycznie by ta pod realem nie wyszla.

Co do wizytowek, nie wiem czy znajde czas na pociecie ale rozniesc moge :)

Kociara82

Post » Śro paź 07, 2009 15:23 Re: Tyskie mruczki. Część IV...domki bardzo potrzebne

to pewne, że wystawy nie będzie... :roll: ?

izydorka

Post » Śro paź 07, 2009 16:26 Re: Tyskie mruczki. Część IV...domki bardzo potrzebne

mruczki :ok:
W takim razie kiedy planowana wystawa, i czy też będzie w sobotę jak kiedyś?
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Śro paź 07, 2009 17:14 Re: Tyskie mruczki. Część IV...domki bardzo potrzebne

Dzis rozmawiałam z Olą i być może będzie ale ja juz z tego nic nie wiem :roll:
Kociara a moze Ty bys tez zorganizowała jakąś wystawe w tych miejscach o których pisałaś , nie sądze aby wszysrkie kociaki i dorosłe koty dom znalazły :roll: ja przy ponad 30 zwierzakach w domu nie jestem w stanie tego zorganizować a tez jeszcze musze ludziam psy na spcer wyprowadzać :roll: Dzis do weta zawiozłam 400 zł , jak tylko znajde chcwilke tonapisze jaka była pomoc z forum
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro paź 07, 2009 17:28 Re: Tyskie mruczki. Część IV...domki bardzo potrzebne

a jakby zrobić zdjęcia kotom i tylko taką papierową wystawę w realu???
dużo miejsca nie zajmie, a każdy będzie mógł pooglądać. Potem taka wystawa mogłaby zawędrować do jakiejś szkoły, innego sklepu...

można by ogłosić tak zwierzęta, których nie można wziąć na "żywą " wystawę...

izydorka

Post » Śro paź 07, 2009 17:37 Re: Tyskie mruczki. Część IV...domki bardzo potrzebne

izydorka pisze:a jakby zrobić zdjęcia kotom i tylko taką papierową wystawę w realu???
dużo miejsca nie zajmie, a każdy będzie mógł pooglądać. Potem taka wystawa mogłaby zawędrować do jakiejś szkoły, innego sklepu...

można by ogłosić tak zwierzęta, których nie można wziąć na "żywą " wystawę...

Wiesz Izydorko moze to by nawet było by super i zamiast brać wszystkie zwierzaki to można by wziąś tylko te co sie najmniej zestresują , tylko że tu bym musiała kogoś poprosic o ładne zdjęcia i jak myslisz jakej wielkości powinne być te zdjęcia i to może by tak na jakimś stojaku tak jak miało to schronisko na wystawie tej poprzedniej . A może by tak Korciaczki porobiły jakies zdjęcia jutro ???

Przed chwilką miałam tel od pani z Gliwic która by nawet 2 kociaki zaadoptowała a wiem o tej pani ze ma 8 kotów i psa , już tam ktos był u niej z kociakiem ale nie zostawił bo był bałagn ( nie wiem co o tym sądzić ) , tez ktos z Gliwic nie chce jej powiedzieć gdzie sa kociaki ( nie wiem dlaczego ) karmi kitekat , whiskas , wędzone szprotki . Obiecała mi kocurki wykastrować .

Bardzo bym prosiła o sprawdzenie domku kogoś z Gliwic , czy kotś z Was zna tam kogoś ???
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]