Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 06, 2009 11:32 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

ech tak patrze na Jasia i Daszka w banerku-cos biednie wygladają :cry: .Teraz odzywienie (za)bardzo, duzi w kazdym tego slowa znaczeniu :lol: i dalej czekajacy na dom!!!
Jakos nie umiem ich od michy odseparowac. Zawsze cos wydziaduja :oops: Danka wrzeszczy na mnie.Doszlo do tego,ze nerwowych drgawek wszyscy dostajemy jak z pokoju wylazi.Ja tne po paluchach a oni dlawia sie.Nerwy to straszna rzecz i na apetyt wplywaja. :wink:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto paź 06, 2009 12:23 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

No wiem... ja jak się denerwuję, to... to bardzo mi się apetyt zwiększa...
To co się dziwić biednym zestresowanym koteckom :wink:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto paź 06, 2009 13:59 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

aha, no to bede sledzic losy kici tutaj - uwielbiam czytac Twoje opisy.... sa bardzo sugestywne i zabawne - niezle brykadelka z tych Twoich kotkow, choc musze przyznac,ze moje dwie pannice tez takie wyskoki robia w gore, ze czasami spadochron by sie przydal ;P :mrgreen:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto paź 06, 2009 15:19 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

przypominam o kotach !!!Domki nie spac brac sie za telefony!
Obrazek

ASK@

Post » Wto paź 06, 2009 20:25 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Jeszcze cztery cudowne koty po wspaniałej osobie szukają domków.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro paź 07, 2009 7:24 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

dzien dobry, kotecki :)

tillibulek

Post » Śro paź 07, 2009 8:05 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

MiauDobry cioteczko!
żyjemy i jestesmy po sniadanku.Ale wcześniej potuptalismy na panelkach, bo coś duża nam wstać nie chciała :twisted: Dobrze,że sasiedzi przygłuchawi bo cała chałastra brała czynny udział w gonitwach. Nawet Fibi-nieśmiało ale jednak.
Wiki to bierze rozbieg i slizga sie ladujac na ścianie czy czym bądź. Dzis tak sie zmachała,że az charkotalo jej w gardziołku.
Ślizgi najlepsze na mokrej podłodze sa :wink: Reszta siedzi i patrzy z podziwem! No i pchła nareszcie dzis sporo zjadla. Ona taki niejadzek.Fibi to przeciwienstwo Wiki.Niesmiała w obejściu a odważna do michy :lol:
Obrazek

ASK@

Post » Śro paź 07, 2009 8:50 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

grzeczne kociaste - nie to co moje, ktore ostatnio upodobaly sobie umywalke do zalatwiania sie :x

tillibulek

Post » Śro paź 07, 2009 10:13 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

u mnie Rudolf brodzik :mrgreen:
A czemu myslisz,że grzeczne?daleka jestem od powiedzenia takiego zdania...7 kotów w tym 2 malych to tajfun i sajgon i apokalipsa w jednym. :twisted:
Ale to nie znaczy,że Daszek i Jaś będą niegrzeczni w swoim domku!!! Będą najspokojniejszymi kotami na świecie :wink:
Wogle Jaś ostatnio bardzo urósł.I nie chodzi mi o brzuszysko.Był sporym kotem jako dzieciak ale teraz jest duuuuuuuuuużym młodzikiem o pieknych oczach :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Śro paź 07, 2009 10:28 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

bo jak o nich piszesz, Asia, to one tylko biegaja, jedza i spią - z czego wnioskuje, ze sa bezproblemowe

ale poczytalam sobie forum o kuwetkowych problemach i doszlam do wniosku, ze u mnie qpa do umywalki to istny luksus w porownaniu do tego gdzie innym forumowiczom koty zostawiaja mokre i stale niespodzianki... :roll: tylko ten niewyrozumialy TŻ.... jak one tak dalej beda, to skroci je i mnie o glowe :?

tillibulek

Post » Śro paź 07, 2009 10:30 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

a co do brodzika, to pewnie moim tez by sie spodobal, gdyby nie ta wredna zamykana szyba, zwana potocznie drzwiami do prysznica, zza ktorej zawsze tesknie zagladaja do srodka.... :twisted:

tillibulek

Post » Śro paź 07, 2009 10:32 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

u mnie nauczyly sie otwierac wiec nie ma problemu :mrgreen: i w trakcie prysznica kabina sie otwiera i Wojtek wchodzi :lol:Jasio usilnie wynosi płyny i inne rzeczy z kabiny łacznie z zatyczką,której juz nie zakładamy.A myjka jest notorycznie porywana i porwana(Jaś i Daszek)Angel siedzi często na kabinie.Tylko Rudzik unika obecnosci w łazience jak my jesteśmy, bo wie,że nie wolno uzywac grodzika do goownianych celów :evil:
Szafe tez otwierają i przesuwna i normalna.
Obrazek

ASK@

Post » Śro paź 07, 2009 10:45 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

ASK@ pisze:u mnie nauczyly sie otwierac wiec nie ma problemu :mrgreen: i w trakcie prysznica kabina sie otwiera i Wojtek wchodzi :lol:Jasio usilnie wynosi płyny i inne rzeczy z kabiny łacznie z zatyczką,której juz nie zakładamy.A myjka jest notorycznie porywana i porwana(Jaś i Daszek)Angel siedzi często na kabinie.Tylko Rudzik unika obecnosci w łazience jak my jesteśmy, bo wie,że nie wolno uzywac grodzika do goownianych celów :evil:
Szafe tez otwierają i przesuwna i normalna.

:ryk: :ryk: :ryk:

o rany, ale ubaw - to sie obsmialam :lol:

wyglada na to,ze Twoje tytany nie boja sie wody 8O

tillibulek

Post » Śro paź 07, 2009 10:55 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

nie boją sie wody wcale.Boja sie za to moich wrzaskow. :twisted: Otwierasz przetarte ,zamydlone oczy, bo ci wiaterek po plecykach smyra, a tam dwie mordy wgapione i mocno zadowolone z siebie. Bo drzwi do łazienki rano nie mozna zamykać.Wszak rano kibelek szalet miejski przypomina z babcia kuwetkowa na miejscu. Moim zadaniem jest bystre wybieranie urobku, bo reszta czeka na czysty zwirek i patrzy z wyrzutem przestępując z nogi na noge. :twisted:
Obrazek

ASK@

Post » Śro paź 07, 2009 11:00 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

ASK@ pisze:nie boją sie wody wcale.Boja sie za to moich wrzaskow. :twisted: Otwierasz przetarte ,zamydlone oczy, bo ci wiaterek po plecykach smyra, a tam dwie mordy wgapione i mocno zadowolone z siebie. Bo drzwi do łazienki rano nie mozna zamykać.Wszak rano kibelek szalet miejski przypomina z babcia kuwetkowa na miejscu. Moim zadaniem jest bystre wybieranie urobku, bo reszta czeka na czysty zwirek i patrzy z wyrzutem przestępując z nogi na noge. :twisted:

tak, znam to, u nas tez drzwi od lazienki nie da rady zamknac - bo i po co miec potem do polowy zdrapane :mrgreen:

ale te Twoje opisy mnie rozwalają... wiaterek na plecach pod prysznicem hihihi i goscie - koty ufoludki, ktore nie boja sie wody - dobrze, ze chociaz reaguja jak im zwracasz uwage - masz u nich szakunec ;P

tillibulek

[poprzednia][następna]