czy Mikołaj przyniesie nam DOM? koci SENIORZY czekają....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 07, 2009 7:17 Re: daj ciepły dom SENIOROWI jesienią - zapraszamy :-)

dagmara-olga pisze:czy ktoś z Was wie, co u Melanii?

ostatnio widziałam ją w zeszłą niedzielę. jest naprawdę niesamowita, taka kochana, przytulasta i do tego gadułka :love: przytula się do człowieka i cichutko opowiada...
Niestety, mam wrażenie, że kotunia smutnieje :( jeśli nie znajdzie domu szybko, nie wiem, co będzie :( odwiedzę ją w ten weekend
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro paź 07, 2009 8:15 Re: daj ciepły dom SENIOROWI jesienią - zapraszamy :-)

Kolejni seniorzy w potrzebie... :(
anilla pisze:Domu poszukują dwa ok. 10 letnie kocury. Zostały oddane z powodu wyjazdu właścicieli. Mieszkają w lecznicy, do której zostały przyniesione w wiadomym celu :evil: .
Koty kastraty, piękne - jeden srebrzysty - taki dorosły whiskas z reklamy, drugi nietypowy pręgus bo marmurek.
Fotki wstawie wieczorem.
Marmurek bardzo ufny, przymilny, Srebrny z większą rezerwą ale jak się przekona do czlowieka to tak samo przytulasty się robi.
Może ktos się skusi na parkę kocich emerytów, którzy moga komuś mruczeć i umilac życie jeszcze ładnych parę lat....

viewtopic.php?f=13&t=101300

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro paź 07, 2009 9:51 Re: daj ciepły dom SENIOROWI jesienią - zapraszamy :-)

anilla pisze:Zostały oddane z powodu wyjazdu właścicieli. Mieszkają w lecznicy, do której zostały przyniesione w wiadomym celu :evil: .

Że co :?: 8O Do uśpienia, bo właściciele wyjeżdżają?? Żeby tak tych skur.. wieczna sraczka dopadła :evil:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro paź 07, 2009 11:25 Re: daj ciepły dom SENIOROWI jesienią - zapraszamy :-)

przyłączam sie do poprzednikó. Kot starszy jest tak samo,a nawet bardziej uroczy niz młodzik. Młodość szybko mija a miłość kocia zostaje w kocie!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro paź 07, 2009 11:42 Re: daj ciepły dom SENIOROWI jesienią - zapraszamy :-)

zadam moje odwieczne pytanie - czy ci miłośnicy kociaczków przestaną je kochać, gdy kociaczki staną się kotami?
Bo na to wygląda - takie "słodzenie" do maluchów i odwrócenie się plecami od półrocznych a co dopiero 7 letnich nie przekonuje mnie o miłości do kotów.
O bezduszności, głupocie i braku serca - tak, przekonuje.
Strach takim ludziom dać kociaka, choć tak mamlą słodkie słówka nad nim. Kalendarz z kociakami niech sobie kupią.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro paź 07, 2009 15:22 Re: daj ciepły dom SENIOROWI jesienią - zapraszamy :-)

:roll:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Śro paź 07, 2009 18:38 Re: daj ciepły dom SENIOROWI jesienią - zapraszamy :-)

TRUSIA Z OKOLIC OTWOCKA "Spojrzenie szmaragowych oczu, wcielony spokój" i jeszcze drobniutka Trusia dodaje, że szuka domku gdzie będzie jedynaczką!- 8 - 10 lat - kontakt - Agneska

ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
viewtopic.php?t=91379
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro paź 07, 2009 22:53 Re: daj ciepły dom SENIOROWI jesienią - zapraszamy :-)

Seniorki , kto Was pokocha ???
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw paź 08, 2009 7:18 Re: daj ciepły dom SENIOROWI jesienią - zapraszamy :-)

jesień idzie a ona na działkach....

MELLA - seniorka Lubin "już zdrowa, kochana, indywidualistka - ale ludzia to bym chciała..." - kontakt Fredziolina
ObrazekObrazekObrazek
viewtopic.php?t=79978
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw paź 08, 2009 9:14 Re: daj ciepły dom SENIOROWI jesienią - zapraszamy :-)

Kiedys panstwo przyjechali obejrzec/i ew.po mala Lulu.I tak slodzili i tak wybrzydzali(bo kolor moglby byc bardziej reklamowy,bo do raczek wyciagnietych nie poleciala...)i tak dopytywali czy damy gwarancje,ze nie drapie,nie bedzie biegac po stole i meblach i nie daj Boze z bladym switem,ze TZ ucial dyskusje krotko:pluszaka sobie kupcie :mrgreen:
Szkoda mi bylo dzieci,bo one jakby zawstydzone byly postepowaniem i gadaniem rodzicow.Dziewczynki bardzo daly im popalic schodzacym po schodach.I z tych dzieci jestem dumna...Wiem co mowily bo bezczelnie stalam i podsluchiwalam. Najbardziej darowac rodzicom nie mogly,ze koloru sie czepneli a one wzielyby kazdego.Kot to kot i kochac trzeba!!!

No i rozpisalam sie!!!
Kochane domki-kazdy kot dorasta.Czy dorosłe kocie dziecko,to juz jest be :mrgreen: :?: Czy starego czlowieka tez nie chcemy poznac i zaprzyjaźnic sie z nim? Nie zapraszamy go do swego domu cieszac sie tymi dniami co pozostaly!
Pokochaj staruszka i daj dom!!!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw paź 08, 2009 9:31 Re: daj ciepły dom SENIOROWI jesienią - zapraszamy :-)

Dziewczyny czy ktoś już coś działał w sprawie ogłoszeń staruszków na Uniwersytecie Starszego Wieku?

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw paź 08, 2009 10:02 Re: daj ciepły dom SENIOROWI jesienią - zapraszamy :-)

musiałabyś może spytać może na konkretnych wątkach seniorów bo tu jest zbiorczy.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw paź 08, 2009 11:57 Re: daj ciepły dom SENIOROWI jesienią - zapraszamy :-)

Obrazek
ciekawe, czy Oliwka niedługo wybiera się do domu....

i jeszcze - do uniwersytetów 3 wieku - http://www.utw.pl/
wygląda na to, że nawet w mniejszych miastach istnieją takie formy aktywności - np Ząbkowice
Może więc zajrzyjcie na stronę i w Waszym mieście też znajdziecie grupę takich studentów :-)
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw paź 08, 2009 12:43 Re: daj ciepły dom SENIOROWI jesienią - zapraszamy :-)

dagmara-olga pisze:i jeszcze - do uniwersytetów 3 wieku - http://www.utw.pl/
wygląda na to, że nawet w mniejszych miastach istnieją takie formy aktywności - np Ząbkowice
Może więc zajrzyjcie na stronę i w Waszym mieście też znajdziecie grupę takich studentów :-)

No ja we Wrocku znalazłam. Tak się tylko pytam czy ktoś już może coś :roll: czy będę pionierką :D Myślałam o Simbie ale on jeszcze w Łodzi troszkę posiedzi więc pewnie jakiegoś innego kotka na początek wytypujemy ;) No i muszę znaleźć jakieś xero gdzie mi ładne kolorowe wydrukują.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw paź 08, 2009 13:50 Re: daj ciepły dom SENIOROWI jesienią - zapraszamy :-)

PUMA - 10 lat "Mieszkam w schronisku, nie wiem jak dalej będzie, jestem domowa, chce domu" - kontakt - Konin
Obrazek
viewtopic.php?f=13&t=88862

nowa osoba na wątku - PUMA
Obrazek

czarno-czarni

[poprzednia][następna]