Fela-kotka z piwnicy. Prosimy o kciuki :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 06, 2009 7:49 Re: Fela-kotka z piwnicy. Dziekuje KotLucjanek :):)

Czyli Fela ma pewnie trądzik - a to u Majeczki...to nie-wiadomo-co :?

Fela wymaga ludzkiej uwagi :)
Sposób sobie znalazła :wink: Spryciara...

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro paź 07, 2009 8:41 Re: Fela-kotka z piwnicy. Dziekuje KotLucjanek :):)

niestety, u Feli nawrót swierzba. Wczoraj biedaczka tak trzepała łepkiem...patrze a tam znowu bagno :evil: :evil: :evil:

Bardzo dziekuje KotLucjanek za opiekę wirtualną nad Felunią. Pieniądze doszły już na konto :1luvu: :1luvu: zeby tak jeszcze mozna było przez net ponosić kotunię na rączkach albo posiedzieć na kolanach to Fela byłaby w siódmym niebie :mrgreen: ona jest tak niesamowicie proludzka, zakochana w człowieka, tak spragniona towarzystwa. Uwielbia siedzieć na kolanach, siedzi, siedzi, siedzi i zaczyna potem głaskać łapką po policzku. Normalnie coś niesamowitego.

Mam zdjecia Felci, narazie w aparacie, ale dziś przerzucę i Wam pokazę.
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Śro paź 07, 2009 9:19 Re: Fela-kotka z piwnicy. Dziekuje KotLucjanek :):)

berni pisze:niestety, u Feli nawrót swierzba. Wczoraj biedaczka tak trzepała łepkiem...patrze a tam znowu bagno :evil: :evil: :evil:

Bardzo dziekuje KotLucjanek za opiekę wirtualną nad Felunią. Pieniądze doszły już na konto :1luvu: :1luvu: zeby tak jeszcze mozna było przez net ponosić kotunię na rączkach albo posiedzieć na kolanach to Fela byłaby w siódmym niebie :mrgreen: ona jest tak niesamowicie proludzka, zakochana w człowieka, tak spragniona towarzystwa. Uwielbia siedzieć na kolanach, siedzi, siedzi, siedzi i zaczyna potem głaskać łapką po policzku. Normalnie coś niesamowitego.

Mam zdjecia Felci, narazie w aparacie, ale dziś przerzucę i Wam pokazę.

ciesze się , że doszły :D

ehhh gdyby można było wirtualnie kotka pogłaskać to byłaby bajka :D

jakbym miała brać drugiego kotka to właśnie takiego jak Felunia, mój Lucjanek to na kolanka nie bardzo, tylko na rączkach lubi być noszony ale jego prawie 7 kg sprawia , że ręce mi szybko więdną :D
a chciałabym właśnie takiego nakolankowego......bardzo bym chciała :cry:

pzdr

Agata
Obrazek

kotLucjanek

Od: Czw wrz 24, 2009 10:08

Post » Śro paź 07, 2009 19:53 Re: Fela-kotka z piwnicy. Dziekuje KotLucjanek :):)

Obrazek
Fela na ulubionej podusi.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A dziś ta starszna Duża dała mi do uszków znowu jakąs maść :| normalnie z nią to nie da się wytrzymać...zamiast donosić tylko smakołyki to albo nas wozi do weta, albo wciska jakieś tabeltki do pyszczka a teraz jeszcze jakaś maść do uszków...kto mnie uratuje z łap tej Dużej?

berni

Post » Śro paź 07, 2009 19:57 Re: Fela-kotka z piwnicy. Dziekuje KotLucjanek :):)

Feluniu buziaki :1luvu:

śliczna jesteś jak ta lala :D
Obrazek

kotLucjanek

Post » Śro paź 07, 2009 19:59 Re: Fela-kotka z piwnicy. Dziekuje KotLucjanek :):)

Berni - Ty masz jakąś hodowlę Bungopodobnych w okolicy :roll:
Kolejna krówka jak kopia. Chyba mój gad się tak daleko nie zapuszczał w swoich jajecznych czasach :evil:

Fela jest słodka - szkoda, że nie puchata, albo łysa :roll:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Śro paź 07, 2009 20:00 Re: Fela-kotka z piwnicy. Dziekuje KotLucjanek :):)

Bungo pisze:Berni - Ty masz jakąś hodowlę Bungopodobnych w okolicy :roll:
Kolejna krówka jak kopia. Chyba mój gad się tak daleko nie zapuszczał w swoich jajecznych czasach :evil:

łysa??? czemu szkoda że nie jest łysa???? :ryk:
Obrazek

kotLucjanek

Post » Śro paź 07, 2009 20:05 Re: Fela-kotka z piwnicy. Dziekuje KotLucjanek :):)

Bungo pisze:Berni - Ty masz jakąś hodowlę Bungopodobnych w okolicy :roll:

kochana Bungo..nie chce Cię martwić, ale....ta króweczka jest akurat z krakowa, z os. Piastów 8) to chyba było w zasiegu łapek (i jaj :twisted: ) Bungusia :mrgreen:

berni

Post » Śro paź 07, 2009 20:12 Re: Fela-kotka z piwnicy. Dziekuje KotLucjanek :):)

O matko 8O
To się do alimentów powinnam poczuwać :mrgreen:
Chwila, moment - poproszę o wiek kici. Bo Bunguś już prawie trzy lata jest hmm - nie całkiem sprawny :mrgreen:
KotLucjanek - łyse, czyli rózne devony i korniszony są poszukiwane jeszcze bardziej niż puchate. Więc łysa Fela szybciutko znalazła by dom..

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Czw paź 08, 2009 8:41 Re: Fela-kotka z piwnicy. Dziekuje KotLucjanek :):)

Fela wyceniania jest tak na ok 2 lata, więc chyba Bunguś nie maczał w tym..łapek :mrgreen: :wink:
W innym wypadku...w ramach scalania rodzin odesłalabym Felę prostu do Twoich rąk Basiu :piwa: Niechby Bunguś poczul się ojcem i poczuwał do odpowiedzialnosci za swoje geny.

Hm...Felę w sumie mogę raz dwa ogolić :kotek: gorzej byłoby z przedłuzaniem włosów :mrgreen:

Fela ma fanatstyczną bialą plamkę na tylnej łapce. Pokaże Wam tylko muszę to ufocić. A z nią jest cięzko, bo ona odrazu na kolana chce.

berni

Post » Czw paź 08, 2009 8:57 Re: Fela-kotka z piwnicy. Dziekuje KotLucjanek :):)

nie gol Feluni prosze :wink:
Obrazek

kotLucjanek

Post » Czw paź 08, 2009 10:54 Re: Fela-kotka z piwnicy. Dziekuje KotLucjanek :):)

Cudna, cudna, cudna ...

...
jak to króweczka :1luvu:
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Czw paź 08, 2009 20:38 Re: Fela-kotka z piwnicy. Dziekuje KotLucjanek :):)

Śliczna jest :P

No tak...ja też krówkolubna jestem :wink:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw paź 08, 2009 21:27 Re: Fela-kotka z piwnicy. Dziekuje KotLucjanek :):)

dobranoc Feluniu :1luvu:
Obrazek

kotLucjanek

Post » Nie paź 11, 2009 21:20 Re: Fela-kotka z piwnicy. Dziekuje KotLucjanek :):)

Felunia mówi smacznego :D

Obrazek

Weekendzik upłynął nam szybko, o wiele za szybko. Koty zadowolone bo znalazła sie chwila na zabawę a nie tylko na sprzatanie kuwet. Dla Feli przeznaczyłam specjalną chwilke tylko dla nas, kiedy to Fela mogła jako jedyna okupować moje kolana, bo przeważnie jest spora konkurencja. Ależ kotunia była zadowolona, ona mogłaby nie jeść a tylko leżeć na kolanach.

Obrazek a tu Fela czai się żeby zaatakować z nienacka ktoregoś z białasków :mrgreen: Z niej to taki żartowniś jest, lubi z zaskoczenia wyskoczyć zza winkla na kota :kotek:

berni

[poprzednia][następna]