witaj w naszym wątku malutka jak zwykle śpi w łóżeczku qpki są brzydkie, niestety wet podał dziś antybiotyk (biotyl 3-5 dni) apetyt jest, przeszliśmy na diete,przynajmniej na kilka dni brzuchol nadal bardzo duży
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
bede zagladała czesciej z racji tego ze sama jestem z grodziska mazowieckiego (chwilowo mieszkam w wawie ze wzgledu na prace) to Twoje kotki sa mi szczególnie bliskie bo moje ziomale
koteczka ciągle śpi, cały dzień praktycznie przespała, jedyne co, to wstawała na sioo a potem dalej w pościel takie małe powinno się bawić, wieczorem roznosić mieszkanie brzusio boli i pewnie dla tego
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.