grrr nie przesadzasz trochę

Niestety tytuł ma ograniczona liczbę znaków, a nie chciałam likwidować nazwy. Wcale nie twierdzę, że to jest dobre w tytule - może jakieś propozycję, co by się zmieściły. Wczoraj w trakcie rozmowy z pewnymi ludźmi stwierdziłam, że osoby nie znające temat dokładnie myślą, że Cichy Kąt się likwiduje . Obawiam się, że za tym pójdą rezygnacje z wpłat na CK, bo zazwyczaj tam gdzie nie ma perspektyw to nie warto dawać. Dlatego też pomyślałam, że warto podkreślić to, że Stowarzyszenie walczy o azyl, który prowadziło, a nie o samo Stowarzyszenie. Osoby które zajmują się kotami to rozumieją, bo wiedzą, że większość kotów jest w DT, ale psy przebywają tylko w azylu i dla osób zajmujących się psami likwidacja azylu oznacza całkowitą likwidację.
W dalszym ciągu musimy działać i musimy mieć na to środki.
Niestety w dzisiejszym Gwarku ukazał się bardzo niekorzystny artykuł sterowany przez powiatowego weta jak wynika z treści. Oczywiście są tam wypisane totalne bzdury, ale wynika z tego, że powiatowy realizuje to czym nam groził w rozmowach telefonicznych - czyli medialną aferę przeciwko nam. Ciekawe dlaczego jemu najbardziej zależy na tej likwidacji