Mam takie samo zdanie jak Switezianka !!
Jestem za Poznaniem
- lotnisko
- hotele
- hala
- dojazd drogowy
Pamietajcie ze Polska ma jeszcze lepsza lokalizacje niz Austria,Slovacja nie mowiac juz o zeszlorocznej Portugalii.
Z tego powodu musimy sie szykowac na przynajmniej 2000 kotow. ( przypominam ze ostatnio na WS bylo od 1000 do 1500 kotow ).
Na Wystawe Swiatowa w Polsce szykuja sie nie tylko koty z poludnia europy ktore licznie ( Wlochy ) lub mniej licznie zawsze sa obecne na WS.
Sa kraje ktore prawie z racji swojego polozenia malo uczestnicza w WS ( pojedynczy wystawcy ) a do nas przybeda bardzo licznie ( RUS,UK.EST,Lotwa,LV )
Przybedzie tez zapewne sporo niemcow, holendrow,francuzow, i jak zawsze liczni skandynawowie. Sami wystawcy z Polski jestem pewna ze tez beda licznie uczestniczyc w wystawie ( zazwyczaj na wystawie w Polsce kotow jest od 250 do 500 ) a na WS na pewno bedzie ich duzo wiecej.
Organizatorzy musza wziac to pod uwage ( nie moze byc scisku ) + jeszcze dochodza stoiska ktore przy tej okazji powinny byc liczne.
Szykuje sie naprawde spora wystawa trzeba ja tylko dobrze zorganizowac i dobrze zaprezentowac ( strona www WS ), ON LINE - przyjmowanie kotow,telebimy z wynikami itp.,przekaz ON LINE jak w Holandii, dobra promocja w prasie i tv. i samym miescie np. banery,plakaty.
Trzeba tez pomyslec juz zawczasu o czesci artystycznej aby nie bylo czegos takiego jak ostatnio w Portugali ( tu podobno wina byla kryzysu ) czy wczesniej w Bratyslavie ( tu wystawa byla organizowana w ostatniej chwili ). Nie moze byc takiego UMPA UMPA no i po raz trzeci to juz wystawcy folkloru nawet zagraniczni nie zniosa !!!