Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kussad pisze:Już wszystko przemyślałam jeśli chodzi o problem ze zdjęciami! - okazało się że dawno temu też w ImagesHack wczytywałam tylko bez tworzenia albumów więc tego nie pamiętałam...
W imageshacku często widzę u ludzi kwadracik z napisem "zdjęcie chwilowo niedostępne"
Fotosik rzeczywiście zaczyna się buntować - pojawia się obrazek z napisem "zdjęcie niedostępne..."
Przeprowadzanie wywiadu właściwie zakończyłam i muszę wdrożyć się do części technicznej... jestem na etapie obróbki zdjęć w domowym komputerze. Skłaniam się do wyboru Photobucket z korzystaniem z googletranslator a widzę że dość dużo Moich Znajomych właśnie z niego korzysta i miałam okazję oglądać albumy tam założone.
W wolnym czasie rozpocznę eksperymenty i wiem że nie będę w tym osamotniona ale tam trzeba samemu tworzyć miniaturki więc zobaczę jak mi to zadziała.. instrukcję już zdobyłam...
kussad pisze:Dziś w Warszawie jest beznadziejnie - leje, wieje. Dziś zaczęła się budowa ronda niedaleko mojego biura więc mamy podróż nie bardzo wiadomo czym i stanie w korku na objazdach. Toalety nieczynne bo wczoraj u sąsiadów wybiło rurę i dopiero dziś rozpoczęła się naprawa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości