Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Akima pisze:Piratek melduje, że pieniążki z klubu ślepaczkowego sa już na koncie. Bardzo dziękuję. W środe zapłace zalegly rachunek w Krakvecie 150 zł + to co teraz. Odpukac Pirat ma się nieźle. Zaczął kaszleć ale je jak smokZaczął wychodzic na pokoje, jeszcze ostroznie ale są postępy. Koty go gonią a on ucieka
kotika pisze:Brak kompa jest powodem zaniedbania wątku.
No i chciałam podziękować karpiczkowi (dobrze odmieniam?)za pomoc finansową.
Gdyby nie ona nie miałabym za co leczyć Kubusia. Odcięcie od miau, to również brak bazarków. Wielkie dzięki.
Myślę,że u Kubusia jest duża poprawa. Jednak jeszcze leczymy go i czeka nas co najmniej jedna wizyta u specjalisty.
Kubuś to wielka przylepa. Bardzo się cieszy jak wracam do domu. Ostatnio szaleje z zabawką, którą kupiłam mu w Netcie.
Mysz na sprężynie i piłeczka uwięziona w pierścieniu. Potrafi bawić się tym godzinami. No i komp. Kubuś szaleje za komputerową myszką. Cały czas przesłania mi ekran, próbując złapać kursor.![]()
![]()
Bardzo też dziękuję tym wszystkim, którzy odwiedzali Kubusia i podnosili wątek.
meggi 2 pisze:Bardzo dziekuje w imieniu pani Wiesi za pieniazki na jej slepinke.
Dzis przekazalam 80zl , poswiadczyc ten fakt moze nasza forumowa Jana.
Pani Wiesia miala dzis łzy w oczach jak dostała pieniazki, bardzo sie wzruszyła.
Serdecznie dziekuje i ja Wam ,ze funusz pamietal o burasku,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, lucjan123, Patrykpoz i 72 gości