1969ak pisze:Janiu Ty starowinkąjania pisze:jeśli ja - starowinka - się przydam, to proszę o zarejestrowanie mnie na 10.10 lub 11.10 w godz. 10-13.30.Takiej energii to powinna Ci zazdrościć niejedna młoda osoba!
a i otwartości umysłu również

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
1969ak pisze:Janiu Ty starowinkąjania pisze:jeśli ja - starowinka - się przydam, to proszę o zarejestrowanie mnie na 10.10 lub 11.10 w godz. 10-13.30.Takiej energii to powinna Ci zazdrościć niejedna młoda osoba!
Szałwia pisze:Mam u siebie instrukcję - jak wykonać domek dla kotów - pokaz slajdów z opisem wykonania. Prześlij mi, Luspo, swój adres mailowy na PW - podrzucę Ci.
I jeszcze...
Dziewczyny z Bojar/Piasta: na rozwidleniu ulic Słonimska i Piasta widziałam dziś piękne puchate biało-rude zjawisko. Kotek postury "dorosłej", ale trudno określić wiek. Ma obróżkę na szyi - trudno powiedzieć czy się zgubił czy jest czyjś - nigdy wcześniej go nie widziałam. Nie dał mi się złapać, chociaż nie był dziki, raczej beztroski brykający kot. Tam są dwie ruchliwe ulice, staszno trochę... Tłumaczyłam mu jak mogłam żeby podszedł, ale nie. Skakał sobie koło mnie, dosłownie kpiny urządzał. Gdybym miała ze sobą torebkę Agaty to pewnie miałabym ze sobą i żarełko i sznureczek, i inne ważne rzeczy, ale nie, wyszłam jakaś taka niewyposażona. Wskoczyłam do domu po akcesoria + telefon do Agi pt. "znalazłam kota", ale po dosłownie 10 minutach po kocie ani śladu. Plis, jakbyście przechodziły w pobliżu - rozglądajcie się. Może się zgubił? Hm, ale na zagubionego też nie wyglądał.
Święta racjaSzałwia pisze:a i otwartości umysłu również1969ak pisze:Janiu Ty starowinkąjania pisze:jeśli ja - starowinka - się przydam, to proszę o zarejestrowanie mnie na 10.10 lub 11.10 w godz. 10-13.30.Takiej energii to powinna Ci zazdrościć niejedna młoda osoba!
1969ak pisze:Monia też przykułaś się łańcuchem? Nie wiem, bo nie widziałam relacji w Obiektywie od początku.monia3a pisze:Wczoraj zebraliśmy około 100 zeta na sterylizacje bezdomych zwierząt. Jedna kota będzie, też dobrze
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 613 gości