mało tego, podszedł, obwąchał mi rękę, i pozwolił się dotknąć po głowie, tak delikatnie ale jednak Moderator: Estraven
mało tego, podszedł, obwąchał mi rękę, i pozwolił się dotknąć po głowie, tak delikatnie ale jednak Cameo pisze:No i wkó... się. Dwie osoby napisały do mnie na gg (jedna nie odp. jeszcze na maila) i ręce mi opadłyczy ludzie nie umieją czytać czy co? albo może ja zniechęcam ludzi... Bo osoby które do mnie napisały chciały miziastego kota
No to tłumaczę że kot jest miziasty ale tylko na fotelu, że jest płochliwy i bla bla bla... jedna dziewczyna (nawet bardzo fajna) chętnie by go wzieła, ale jej t-ż chce miziaka... zaproponowałam Niki, ale nie... drugi chłopak nie ma czasu i obawia się agresji swojego kota. No i zrezygnowali z adopcji (może i to nawet lepiej...?) domek musi być cierpliwy i już!
trzymamy.racjalara1974-34 pisze:Cameo pisze:No i wkó... się. Dwie osoby napisały do mnie na gg (jedna nie odp. jeszcze na maila) i ręce mi opadłyczy ludzie nie umieją czytać czy co? albo może ja zniechęcam ludzi... Bo osoby które do mnie napisały chciały miziastego kota
No to tłumaczę że kot jest miziasty ale tylko na fotelu, że jest płochliwy i bla bla bla... jedna dziewczyna (nawet bardzo fajna) chętnie by go wzieła, ale jej t-ż chce miziaka... zaproponowałam Niki, ale nie... drugi chłopak nie ma czasu i obawia się agresji swojego kota. No i zrezygnowali z adopcji (może i to nawet lepiej...?) domek musi być cierpliwy i już!
czasem myślę że przez ten " konsumpcyjny "sposób życia ludziom się tak w głowach miesza.przecież to żywe stworzenia,jak człowieka ktoś skrzywdzi to też od razu nie zaufa.wkurza mnie to że w sklepach ZOO w marketach są psy i koty,które są brane lub kupowane pod wpływem chwili-a potem NIE MIZIATY,NIE SŁUCHA,GRYZIE,ZRZUCA TO -WYNOCHA.dobrze że przynajmniej adopcje z dt i fundacji ktoś kontroluje.jak nie doczytali,lub źle zrozumieli to nie zależało im aż tak bardzo na kocie,tylko na tym czy pasuje do ich schematu,a chyba nie o to Ci chodziło Kamilko.głowa do góry i do przodu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
trzymamy.

chyba mu się u mnie spodobało, bo z 10 minut łapaliśmy go do transporterka
oczywiście Gucio miał inne zdanie na ten temat, napyskował mi okrutnie, ale udało się... na początku trochę pomiauczał ale potem był cichutko...
mam nadzieję że domek zarejestruje się na forum i napisze co u niego...Cameo pisze:GUCIO MA DOM![]()
No i pojechał... z capricornąchyba mu się u mnie spodobało, bo z 10 minut łapaliśmy go do transporterka
oczywiście Gucio miał inne zdanie na ten temat, napyskował mi okrutnie, ale udało się... na początku trochę pomiauczał ale potem był cichutko...
Powodzenia kochaniemam nadzieję że domek zarejestruje się na forum i napisze co u niego...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 66 gości