Jak z kociaka zrobić miziaka - Gucio w DS, Kay rezydentem:)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon paź 05, 2009 2:32 Re: "Jak z kociaka zrobić miziaka" - bajka o Guciu i Kayu:)

Ha! 8) Kay zrobił kolejny mały kroczek do stania się prawdziwym miziakiem! 8) kiedy sypałam suche to przyleciał do pokoju szybciej niż rakieta (chociaż wcześniej zjadł sporą porcję Mastery) :lol: przy mnie :ryk: mało tego, podszedł, obwąchał mi rękę, i pozwolił się dotknąć po głowie, tak delikatnie ale jednak :mrgreen: czy on chce u mnie zostać czy co? :mrgreen: wcześniej poleciał za Senioorem do kuchni :roll:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon paź 05, 2009 8:36 Re: "Jak z kociaka zrobić miziaka" - bajka o Guciu i Kayu:)

Cameo pisze:No i wkó... się. Dwie osoby napisały do mnie na gg (jedna nie odp. jeszcze na maila) i ręce mi opadły :!: czy ludzie nie umieją czytać czy co? albo może ja zniechęcam ludzi... Bo osoby które do mnie napisały chciały miziastego kota :!: No to tłumaczę że kot jest miziasty ale tylko na fotelu, że jest płochliwy i bla bla bla... jedna dziewczyna (nawet bardzo fajna) chętnie by go wzieła, ale jej t-ż chce miziaka... zaproponowałam Niki, ale nie... drugi chłopak nie ma czasu i obawia się agresji swojego kota. No i zrezygnowali z adopcji (może i to nawet lepiej...?) domek musi być cierpliwy i już!

czasem myślę że przez ten " konsumpcyjny "sposób życia ludziom się tak w głowach miesza.przecież to żywe stworzenia,jak człowieka ktoś skrzywdzi to też od razu nie zaufa.wkurza mnie to że w sklepach ZOO w marketach są psy i koty,które są brane lub kupowane pod wpływem chwili-a potem NIE MIZIATY,NIE SŁUCHA,GRYZIE,ZRZUCA TO -WYNOCHA.dobrze że przynajmniej adopcje z dt i fundacji ktoś kontroluje.jak nie doczytali,lub źle zrozumieli to nie zależało im aż tak bardzo na kocie,tylko na tym czy pasuje do ich schematu,a chyba nie o to Ci chodziło Kamilko. :wink: głowa do góry i do przodu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: trzymamy.
Obrazek

lara1974-34

Od: Czw maja 14, 2009 20:41

Post » Pon paź 05, 2009 14:13 Re: "Jak z kociaka zrobić miziaka" - bajka o Guciu i Kayu:)

lara1974-34 pisze:
Cameo pisze:No i wkó... się. Dwie osoby napisały do mnie na gg (jedna nie odp. jeszcze na maila) i ręce mi opadły :!: czy ludzie nie umieją czytać czy co? albo może ja zniechęcam ludzi... Bo osoby które do mnie napisały chciały miziastego kota :!: No to tłumaczę że kot jest miziasty ale tylko na fotelu, że jest płochliwy i bla bla bla... jedna dziewczyna (nawet bardzo fajna) chętnie by go wzieła, ale jej t-ż chce miziaka... zaproponowałam Niki, ale nie... drugi chłopak nie ma czasu i obawia się agresji swojego kota. No i zrezygnowali z adopcji (może i to nawet lepiej...?) domek musi być cierpliwy i już!

czasem myślę że przez ten " konsumpcyjny "sposób życia ludziom się tak w głowach miesza.przecież to żywe stworzenia,jak człowieka ktoś skrzywdzi to też od razu nie zaufa.wkurza mnie to że w sklepach ZOO w marketach są psy i koty,które są brane lub kupowane pod wpływem chwili-a potem NIE MIZIATY,NIE SŁUCHA,GRYZIE,ZRZUCA TO -WYNOCHA.dobrze że przynajmniej adopcje z dt i fundacji ktoś kontroluje.jak nie doczytali,lub źle zrozumieli to nie zależało im aż tak bardzo na kocie,tylko na tym czy pasuje do ich schematu,a chyba nie o to Ci chodziło Kamilko. :wink: głowa do góry i do przodu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: trzymamy.
racja :) Nie qmatym kota nie wydasz i tyle :wink: W koncu to ty decydujesz komu oddasz kota, do ciebie nalezy ostatnie zdanie, a jak cos nie pasi to nie i koniec, nie ma sensu wdawac sie w bezsensowna gatke, tlumaczenia typu: "jest miziasty ale tylko na fotelu, że jest płochliwy i bla bla bla..."! Nie i koniec, kropka! Ucinam taka rozmowe, i szukam dalej domu dla kota, bo nie ma sensu sie wq..c z powodu ludzkiej glupoty i tepoty! Przypomnij sobie, ile twoich tymczasow mialo z poczatku problemy, bo np.zbyt misiaste nie byly, albo domkom nie pasowaly... A potem znajdowaly kapitalne domki!

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon paź 05, 2009 14:19 Re: "Jak z kociaka zrobić miziaka" - bajka o Guciu i Kayu:)

Za najlepszy domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon paź 05, 2009 15:56 Re: "Jak z kociaka zrobić miziaka" - bajka o Guciu i Kayu:)

GUCIO MA DOM :!:

No i pojechał... z capricorną :1luvu: chyba mu się u mnie spodobało, bo z 10 minut łapaliśmy go do transporterka :smiech3: oczywiście Gucio miał inne zdanie na ten temat, napyskował mi okrutnie, ale udało się... na początku trochę pomiauczał ale potem był cichutko...

Powodzenia kochanie :1luvu: mam nadzieję że domek zarejestruje się na forum i napisze co u niego...

Cameo

Post » Pon paź 05, 2009 16:02 Re: Jak z kociaka zrobić... Gucio ma DOM:) Kay dalej czeka...

No i ras ras... ściągamy banerki i ogłoszenia :mrgreen:

Cameo

Post » Pon paź 05, 2009 16:46 Re: Jak z kociaka zrobić... Gucio ma DOM:) Kay dalej czeka...

Guciu-samych szczęśliwych dni w nowym domku!!!!!!!
Kayusiu-teraz musisz starać się jeszcze mocniej-a domek znajdzie się na pewno!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon paź 05, 2009 17:35 Re: "Jak z kociaka zrobić miziaka" - bajka o Guciu i Kayu:)

Cameo pisze:GUCIO MA DOM :!:

No i pojechał... z capricorną :1luvu: chyba mu się u mnie spodobało, bo z 10 minut łapaliśmy go do transporterka :smiech3: oczywiście Gucio miał inne zdanie na ten temat, napyskował mi okrutnie, ale udało się... na początku trochę pomiauczał ale potem był cichutko...

Powodzenia kochanie :1luvu: mam nadzieję że domek zarejestruje się na forum i napisze co u niego...

Niezmiernie się cieszę. :)

Cameo - jeszcze raz wielkie podziękowania. :1luvu:

A Guciolkowi życzę powodzenia w nowym domku. :)

Jeszcze w Schronisku.
Obrazek

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Pon paź 05, 2009 17:53 Re: Jak z kociaka zrobić... Gucio ma DOM:) Kay dalej czeka...

Guciu.. dużo szczęścia w nowym domku :ok:

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Pon paź 05, 2009 18:04 Re: Jak z kociaka zrobić... Gucio ma DOM:) Kay dalej czeka...

Szczęściarzowi Guciowi wszystkiego najlepszego w nowym domku. :D
Powodzenia :ok:

Teraz czas na Kaya!

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Pon paź 05, 2009 18:20 Re: Jak z kociaka zrobić... Gucio ma DOM:) Kay dalej czeka...

Gutek pojechał! Guciu wszystkiego najlepszego w nowym domku.Bądź szczęśliwy.
Kaju - kciuki za domek dla Ciebie

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Pon paź 05, 2009 20:09 Re: Jak z kociaka zrobić... Gucio ma DOM:) Kay dalej czeka...

A więc tak. Rezydentka na widok Gutka włączyła syrenę i wyje non-stop ale ponoć to kawał cholery ;) Rezydent Bobo, mądry i stateczny syjam lat 11, najpierw obwąchał się z Gutkiem pyszczek w pyszczek a kiedy Gutek odwrócił się i prychną, Bobo usiadł i patrzy na gnojka z boku ze stoickim spokojem. Piesa bardzo chce się przyjaźnić ale Gutek ani, ani :? Przed panią Łucją jeszcze się się chowa ale jak tylko ma okazję zwiedza dziarsko cały dom. Oczywiście zaczął od parapetu, z którego zdążył już coś pozrzucać :lol:

Myślę, że będzie dobrze. Tylko żeby do psa i kotów się przekonał no i koty do niego, zwłaszcza ta wyjąca :roll:
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pon paź 05, 2009 20:32 Re: Jak z kociaka zrobić... Gucio ma DOM:) Kay dalej czeka...

a ja znowu się wtrącę od czapy.. ale muszę.. bo w końcu Kay z Milanówka.. a Milanówek potrzebuje Waszych głosów ! :D
Dlatego baardzo pięknie proszę o oddanie głosu na schronisko w Milanówku w ankiecie krakvet !!!

viewtopic.php?f=1&t=101058&start=0

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Pon paź 05, 2009 20:56 Re: Jak z kociaka zrobić... Gucio ma DOM:) Kay dalej czeka...

Gucio nie da sobie w kaszę dmuchać, oj nie 8)

Pojechał w solidnie zaklejonym transporterku (tym Piracikowym, od Kropeczki) mogłabym tam wsadzić nawet słonia :P 8)

Cameo

Post » Pon paź 05, 2009 21:01 Re: Jak z kociaka zrobić... Gucio ma DOM:) Kay dalej czeka...

Guciu, wszystkiego dobrego w nowym domku :piwa:
Obrazek Obrazek
http://kociarnia.opole.pl
Ryan vel. Ptyś [*] - 16.09.2011r.
Koci wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=94811

DJ

Od: Śro lip 08, 2009 14:20

[poprzednia][następna]