Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 05, 2009 16:55 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

Teraz wiadomo jakby wyglądały dzieci Filipka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Pon paź 05, 2009 17:06 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

Jakie cudowności :1luvu:
A Gucio to naprawdę miniaturka Filipka :D

Karmelek przywyknie.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon paź 05, 2009 17:21 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

Łomamuuuuniuuu umrałam!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pon paź 05, 2009 17:26 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

amyszka pisze:Gucio vel mały Filippo

Obrazek

Amyszko, jakiego masz slicznego maluszka !! :1luvu: :1luvu:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon paź 05, 2009 17:46 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

Wiadomo że wszystkie maluszki są śliczne ,ale ten oczywiście jest wyjątkowy :wink: :lol: Fajnie mić dużego i znowu małego Filipka :1luvu: :D

Potwór się pojawił ! :lol: tu jest wystraszony- przyczajony tygrys - Karmel 8)
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon paź 05, 2009 18:15 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

Ależ ten maluch jest słodki :1luvu:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Pon paź 05, 2009 18:17 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

normalnie do schrupania :1luvu: :1luvu: :1luvu:
a te podchody Karmelka :1luvu:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pon paź 05, 2009 18:35 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

Amyszko, wręcz nie mam słów! :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jakie słodziątko kochane! Przyjeżdżaj do mnie natychmiast i ścieraj mi podłogę, bo leżę pod biurkiem w charakterze kałuży, rozlewającej się z rozczulenia... :1luvu:
Aniada

Post » Pon paź 05, 2009 19:12 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

Aniada pisze:Amyszko, wręcz nie mam słów! :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jakie słodziątko kochane! Przyjeżdżaj do mnie natychmiast i ścieraj mi podłogę, bo leżę pod biurkiem w charakterze kałuży, rozlewającej się z rozczulenia... :1luvu:

Już lecę Obrazek :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pon paź 05, 2009 19:16 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

Witaj amyszko i Kociaste :1luvu:
:crying: przepraszam że ryczę w Waszym wątku,ale ten mały przypomina mi Łatulka jak był mały
ino te szare uszka
Ucałuj proszę Malucha ode mnie mocno i Fifulca i Karmelitka tyż

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pon paź 05, 2009 19:37 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

Kociama pisze:Witaj amyszko i Kociaste :1luvu:
:crying: przepraszam że ryczę w Waszym wątku,ale ten mały przypomina mi Łatulka jak był mały
ino te szare uszka

Nie szkodzi Kociamko ,ja też właśnie zryczana strasznie :crying: Odeszła Niusieńka chora na raka od Anitki :placz:
Ucałuję Kociamko kochana :1luvu:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pon paź 05, 2009 19:43 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

amyszka pisze:
Kociama pisze:Witaj amyszko i Kociaste :1luvu:
ino te szare uszka

Nie szkodzi Kociamko ,ja też właśnie zryczana strasznie :crying: Odeszła Niusieńka chora na raka od Anitki :placz:
Ucałuję Kociamko kochana :1luvu:

:cry: :cry: :cry:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pon paź 05, 2009 20:31 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

Ależ z Gucia słodki dzieciak :)
I to zdjęcie jak siedzą razem z Filipem obok siebie :roll: Tacy sami!
Cudo :1luvu:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto paź 06, 2009 10:38 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

Chat pisze:Przydalaby sie trzecia oponka :mrgreen:

Zobacz ciociu Chat -dwie oponki nam wystarczą :wink: :lol:

Obrazek

Obrazekrosnę :wink:

Obrazek to Filipek pierwszy położył się przy maluszku :D

Obrazek

Obrazekczasem się wypadnie za burtę :wink: :lol:

Obrazek ale zawsze można wrócić :D

Obrazekciepło i miło jak z mamusią :1luvu:

Obrazekchyba zaraz znowu wypadnę :lol:

Na froncie drogie ciocie coraz lepiej :D Gutek jest rozbrajający i nie poddaje się -już wkupił się w łaski Karmelka :D
Już nie ma fuczenia ,tylko nawoływanie 8O Karmelek i Filip robią mrniau do maluszka -jak chcą na siebie zwrócić jego uwagę :D
Obaj zachęcają malucha do zabawy .Maly rzuca się na szyję Filipkowi -to chyba początek zapasików :lol:
Potem jak zaczyna podgryzać ogonek czy nogę Filipka ten ucieka bo tego akurat nie lubi :evil:
Ale wczoraj bawiłam się z maluchem i Karmelkiem taką papugą piszczącą na gumce -i oba kotki na nią polowały :D
Potem była zabawa w ganianego .To najlepiej wychodzi z jednym i drugim dużym,ale jak mały wyczuł że Karmel się go boi to namiętnie za nim lata i go napadywuje :lol:
Najlepiej od tyłu jak kot nie widzi .Wtedy Karmel wyskakuje jak z procy na metr wysokości :ryk:
I jak duże uprawiają zapasiki to mały ma kino ,a potem duże patrzą z wysokości jak mały biega z prędkością światła z jakąś zabawką ,albo za nie wiadomo czym :wink: :spin2:
Jakby Karmel nie włączał tego swojego miaukolenia pod drzwiami i o każdej porze dnia i nocy to już byłoby idealnie :twisted: No i jeszcze czasem burczy na mnie :twisted: Raz przychodzi jak dawniej pociamkać kocyk i się popieścić ,a innym razem burczy na mnie 8O :? No ale to chyba tak dla zachowania twarzy :lol:

Obrazek poczekaj -jeszcze trochę i też tam wskoczę 8)

Mam tyle filmików ,ale wczoraj parę razy mi się wgrywanie zawiesiło i sobie odpuściłam .Może dziś uda się coś wrzucić
:roll:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto paź 06, 2009 10:47 Re: Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

Obrazek ale zawsze można wrócić :D

Amysiu Oni są piękni :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mówiła że Karmelito się dogra jakoś :D
ale Ci zazdroszczę tego cyrku :oops:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

[poprzednia][następna]