dwa z tych maluszków, w cieżkim stanie trafiły do dt u pani Haliny (forumowej Figaro52) są w ciężkim stanie( zwłaszcza jeden) wycieńczone biegunką i wyziębione, wsparcie finansowe mile widziane
dwa z tych maluszków, w cieżkim stanie trafiły do dt u pani Haliny (forumowej Figaro52) są w ciężkim stanie( zwłaszcza jeden) wycieńczone biegunką i wyziębione, wsparcie finansowe mile widziane
Zdecydowalyscie sie wreszcie kto zbiera kase na te maluchy? Mruczenka, Gibutkowa czy jeszcze ktos inny ? Niech ta z Was, ktora sie zdecydowala napisze PW i poda numer konta, ok ? jestem tak zabiegana, ze nie mam czasu sledzic watku... sorki
Nie mam konta internetowego więc rozliczanie kaski u mnie nie wchodzi w grę. Poproszę na PW konto i dane Edytki, będę podawała wszystkim zainteresowanym.
Mruczeńka1981 pisze:Gibutko, ja jestem na urlopie,więc na razie Ty musisz zbierać kaskę.Albo od razu na konto Edytki.
Juz zmieniłam w pierwszym poście. Do mnie nie bardzo bo nie mam konta z obsługą internetową. Prosze na PW info o numerze konta Edytki i jej dane (będę przekazywała chętnym).