Dobrze, że Kociama daje nam tyle ciepła, dziękuję Ci za to Kociamko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:Kiedyś wchodziłam do wątków rodem ze Złociejowa ale caty się chyba pogniewała na nas i już nic nie pisze.
Dobrze, że Kociama daje nam tyle ciepła, dziękuję Ci za to Kociamko, w imieniu swoim ale chyba nie tylko swoim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:mar9 pisze:Kiedyś wchodziłam do wątków rodem ze Złociejowa ale caty się chyba pogniewała na nas i już nic nie pisze.
Dobrze, że Kociama daje nam tyle ciepła, dziękuję Ci za to Kociamko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja potrafię podziękować za siebie, ale dobrze, że o tym przypominasz![]()
![]()
mar9 pisze:MaryLux pisze:mar9 pisze:Kiedyś wchodziłam do wątków rodem ze Złociejowa ale caty się chyba pogniewała na nas i już nic nie pisze.
Dobrze, że Kociama daje nam tyle ciepła, dziękuję Ci za to Kociamko, w imieniu swoim ale chyba nie tylko swoim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja potrafię podziękować za siebie, ale dobrze, że o tym przypominasz![]()
![]()
sorry, nie chciałam nikogo obrazić, na przyszłość będę dziękować TYLKO W SWOIM IMIENIU
moś pisze:cześc kociamko, Ludzie sa straszni..ech słow brak. A ja rozumiem niektorych ludzi że marza o np Yorku, tez mam swoje marzenia...jesli sie komus dana rasa podoba to nie grzech przeciez..ja tez mam rasowe
Hannah12 pisze:Kociama ludziska już takie są - różne.
Ja ostatnio bardzo dotkliwie się o tym przekonałam.
Myślisz, że masz koło siebie życzliwą osobę a po latach okazuje się, że to tylko udawanie.
Tylko nas wrażliwe osoby i podchodzące do ludzi i zwierząt z sercem i otwartością to bardzo boli.
Kociama pisze:a ja jak wspomniałam o kundelku to kobitą aż strzepneło jakby lodem ja ktoś potraktował![]()
Zabyło mi przykro i sie wnerwiłam kapeczkę
moś pisze:Kociama pisze:a ja jak wspomniałam o kundelku to kobitą aż strzepneło jakby lodem ja ktoś potraktował![]()
Zabyło mi przykro i sie wnerwiłam kapeczkę
to nie jest dobry czlowiek, to nieladnie, nie kocha sie zwierzat wybiorczo, tylko za wyglad
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia, kasiek1510, MruczkiRządzą, puszatek i 319 gości