Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Sookie pisze:A czy może wiadomo coś nt zgłoszeń do stewardowania? Czy komuś Pani Marzena Włodarska już odpowiedziała na zgłoszenie?
Tona pisze:Sookie pisze:A czy może wiadomo coś nt zgłoszeń do stewardowania? Czy komuś Pani Marzena Włodarska już odpowiedziała na zgłoszenie?
Ja jeszcze nie dostałam żadnej informacji
Magis pisze:Tona pisze:Sookie pisze:A czy może wiadomo coś nt zgłoszeń do stewardowania? Czy komuś Pani Marzena Włodarska już odpowiedziała na zgłoszenie?
Ja jeszcze nie dostałam żadnej informacji
ja również, dwa razy już wysłałam maila z pytaniem i cisza
Basia_D pisze:w hotelu Pomorskim
Sierakowska 36
tel.61 867 28 31
na hasło "KOT" jest zniżka - ilość pokoi jest ograniczona
Basia_D pisze:Warunki weterynaryjne:
Koty przyjęte na wystawę muszą być zdrowe, wolne od chorób zakaźnych i pasożytniczych, muszą posiadać zaświadczenie o stanie zdrowia wydane przez lekarza weterynarii, nie wcześniej niż 3 dni przed wystawą. Koty biorące udział w wystawie muszą być zaszczepione przeciwko wirusowemu zapaleniu górnych dróg oddechowych i panleukopenii (dokonane przynajmniej 21 dni przed wystawą, a data ostatniego szczepienia nie może wypadać wcześnij niż dwa lata tj.730dni przed datą wystawy). Wystawiane koty muszą mieć obcięte pazurki, a koty białe muszą posiadać atest słuchu (Regulamin Wystawowy FIFe art. 15)
Użytkownicy przeglądający ten dział: HavaNagila, s.werka.s.s i 3 gości