Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Betbet pisze:Aga Marczak dzięki za przyjęcie. ale masz boską gromadkę:)
Carmen ma się dobrze, całą drogę spała w samochodzie, wtulona w Anię. Pięć osób odbierało jednego kota.Mała świetnie czuje się w nowym mieszkaniu, już biega, szaleje i bawi się. Wszyscy znajomi zadeklarowali zabawki, bo podbiła serducha całego samochodu.
Teraz powiedzcie mi jak wszystkie stoicie z karmą? Tzn czy np pomoc w kupieniu karmy, chociażby drobna, jakoś by Wam pomogła? Nie zapłaciłyśmy za Carmen, Anka mnie pytała, ale powiedziałam, że ja to załatwię inaczej. Więc pytam własnie o karmę.
Kocia dusza pisze:Być może będzie domek dla jednego kotka, prawdopodobnie jakiegoś buraska - mój brat szuka kota, niedługo kończy remontTo będzie jego pierwszy kot, chcałby jakiegoś bezproblemowego (w sensie poważnych chorób czy kalectwa), bo mówi, że nie mógłby patrzeć na okaleczonego zwierzaka, bo wciąż by mu było przykro. Może to dziecinne, ale cóż..
Kocia dusza pisze:Być może będzie domek dla jednego kotka, prawdopodobnie jakiegoś buraska - mój brat szuka kota, niedługo kończy remontTo będzie jego pierwszy kot, chcałby jakiegoś bezproblemowego (w sensie poważnych chorób czy kalectwa), bo mówi, że nie mógłby patrzeć na okaleczonego zwierzaka, bo wciąż by mu było przykro. Może to dziecinne, ale cóż..
Kocia dusza pisze:to cudeńko?:) http://pkdt.files.wordpress.com/2009/09 ... 938_1.jpeg
Może mogłabym podjechać i zrobić "weselsze" fotki?
Jemu z wyglądu najbardziej podoba się ten kot z mojego podpisu z lewej, ale jak pokazywałam mu łaciate, to też były ok.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości