Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Jak tylko stane spowrotem na nogi (własnie wróciłam ze schronu i padam na pysk) to napisze do Kasi i spytam. Ona jutro chyba będzie miała neta więc myślę ze napisze cos od siebie.
Gibutkowa pisze:Z tym gryzieniem to tak samo jak kota mojego brata. Z emocji. Ja też tak mamwięc rozumiem Kropka doskonale
![]()
![]()
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:Z tym gryzieniem to tak samo jak kota mojego brata. Z emocji. Ja też tak mamwięc rozumiem Kropka doskonale
![]()
![]()
![]()
a kogo Ty tak gryziesz.....
![]()
![]()
![]()
... chyba nie kotecka...
katarzyna1207 pisze:Zapomniałam napisać ...obrażenia Kropka,, a zwłaszcza ta poodrywana skóra na pleckach wg wetki wskazują na to, że to kolejny kotek potraktowany tak przez ...."ludzi", gdyby to było w walce z innymi kociastymi albo psami, to powinien mieć uszy poszarpane..a nie ma...
katarzyna1207 pisze:Zapomniałam napisać ...obrażenia Kropka,, a zwłaszcza ta poodrywana skóra na pleckach wg wetki wskazują na to, że to kolejny kotek potraktowany tak przez ...."ludzi", gdyby to było w walce z innymi kociastymi albo psami, to powinien mieć uszy poszarpane..a nie ma...
Kruszyna pisze:Tekst roku to te dwie kobiety, który przyszły odebrać kotkę, którą ich siostra przyniosła do schronu w czerwcu![]()
![]()
...znaczy sie, Ciebie też "ukochał' w emocjach...Monisek pisze:Kurde, coś mi się tak zdawało, że to ludzka robota![]()
Jeszcze ten biedny, krótki i krzywy ogonek.
Co ten kot musiał przejść? Ludzie to najgorsza swołocz![]()
A ślady po ząbkach jeszcze mam na palcu
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, Silverblue i 48 gości