Wro - Mrunia ma DS...niestety FIP [*]

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 29, 2009 8:08 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - Aniołeczek w DT!

dagmara-olga pisze:dziś mama pożyczy większy kontenerek - z większymi drzwiami, dzięki uprzejmości Kluska :-)
i jutro może jakaś akcja "Mrunia" nastąpi,mama będzie się kontaktować z mawin, jeśli pomoc będzie potrzebna.
Kciuki potrzebne na pewno!!!
A jak tam Aniołek? Zjadł coś? Bo ostatnie dni na działce nie bardzo jadł, może karmił go ktoś inny ale czy w DT je?

:ok: za Mrunię, o to będę miała okazję niebawem poznać tą kocią damę
dowiem się czy Aniołkowi apetyt dopisuje

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro wrz 30, 2009 10:00 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - Aniołeczek w DT!

dzię! ku! ję!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro wrz 30, 2009 10:39 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - Aniołeczek w DT!

dagmara-olga pisze:dzię! ku! ję!

:D kurcze nie jest dobrze ..... ten mały od Ciebie..... Aniołeczek...... zaprzyjaźnił się z czarną kobrą kilkutygodniową , co to ma ksywkę czarne Diable :D ciekawe co z tego wyniknie :ryk: które przekona drugiego na swoja stronę :twisted:

jessi74

Post » Śro wrz 30, 2009 10:48 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - Aniołeczek w DT!

siły anielskie i diabelskie zjednoczą się w poszukiwaniu kochającego domu na zawsze!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw paź 01, 2009 12:00 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - Aniołeczek w DT!

milczę na razie bo mama jest w szpitalu, wczoraj miała dzień dokumentów i latania po mieście z nimi, jutro być może tata wyjdzie ze szpitala, przy czym "wyjdzie" to przenośnia bo ma być unieruchomiony nadal, ale jak łóżek brak to wywalają nawet po wypadku samochodowym.
Stąd trudno mi powiedzieć kiedy mama "zasadzi" się na Mrunię, ale zapewniam, że to się niebawem stanie, nie chcę też nadwyrężać cierpliwości DT. No i chciałabym , by ta dwójka była już razem.
Bazarki przyniosa parę złociszów, czekam na 2 wpłaty jeszcze i przekażę kaskę jessi74 na wsparcie DT Aniołka.
Mawin, jeśli pomoc łapankowa będzie potrzebna - to mama zadzwoni :-)
dziękuję Wam wszystkim i licze, że już niedługo Mruńka nie będzie marzła na działce
:1luvu:
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt paź 02, 2009 13:20 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - Aniołeczek w DT!

absolutnie nie nadwyrężasz cierpliowści :D miejsce dla Mruni zaklepane I choćby nie wiem co, to się nie rozmyślimy :kotek: nawet lepiej że to dopiero za kilka dni...... ostatnio trafiło do nas 5 maluszków z ulicy, w strasznym stanie, odwodnionych, słabych, dzikich....... starsznie smutno, cały czas biegamy z nimi do weta na kroplówki :( za kilka dni będzie lepiej z nimi, to i więcej czasu dla innych tymczasów :)

jessi74

Post » Sob paź 03, 2009 18:50 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - obydwoje w DT szukają DS!!!

mam wielką nowinę!!!
Mrunia od dziś w DT u p. Beaty!
Dziś pojechałam rano do Wro, potem z mamą na działkę, mama w strasznym stresie ale nakarmiła Mrunię, pobawiła się z nią i.....złapała , włozyła do transporterka i....pojechałyśmy za 2 godzinki do DT, a tam Aniołeczek - absolutnie Mrunią nie był zainteresowany ani ona nim.
Anioleczek natomiast wyszedł do mojej mamy i miział się i barankowal - p. Beata tez go głaskala, potem Aniołeczek pokazał na 2 razy jak pięknie korzysta z kuwety i jak je.
Mrunia ulokowała sie miedzy regałem a sofa i obserwowała - nie uciekła w kąt tylko sobie obserwowała.
Zostawiłam trochę karmy, przelałam kaskę z bazarków, coś jeszcze pomogę.
Poprosze o pomoc w ogłoszeniach - takich nowych = że czeka w domu tymczasowym, nie na działce.
Z ogłoszeniami to ja noga jestem, ale - te płatne typu wyróżnienie itp - wesprę na pewno - proszę o kontakt.
dzięki jessi74 za wszystko!
i ..................szukamy domu!
a na działce dwa małe pięęęekne szylreciaki - pięęękne!!!! one by dom raz dwa znalazły...tylko capnąc trzeba a na razie to dzikuski.
Skąd się wzięły? Nie było widac żadnej kotki w ciąży, może ktos wyrzucił? Wiosną był tam zabiedzony zagłodzony persik....
Obrazek

czarno-czarni

Post » Sob paź 03, 2009 18:55 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - obydwoje w DT szukają DS!!!

:ok:

Zaglądajcie do Pina.
(środkowy banerek)
Obrazek Obrazek Obrazek

Temida75

Od: Śro sie 19, 2009 14:48

Post » Nie paź 04, 2009 10:21 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - obydwoje w DT szukają DS!!!

nie moge się nacieszyć :-)
Obrazek

czarno-czarni

Post » Nie paź 04, 2009 18:49 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - obydwoje w DT szukają DS!!!

przecież to już całe miesiące czekania na taki tytuł
:D
nie ma ikonek, które pokazałyby jak bardzo się cieszę!
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie paź 04, 2009 21:07 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - obydwoje w DT szukają DS!!!

super że Mrunia już w DT :D :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie paź 04, 2009 21:58 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - obydwoje w DT szukają DS!!!

dagmara-olga pisze:nie moge się nacieszyć :-)

ale super wieści,
:D
wiedziałam na bieżąco, dopiero teraz piszę :oops: maluchy w potrzebie pochłaniają cały czas :oops: , niebawem poznam Mrunię osobiście, teraz jest moja sąsiadką :D

jessi74

Post » Pon paź 05, 2009 7:12 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - obydwoje w DT szukają DS!!!

na działkach coś "szylkreciego" :-) śliczne dwa kociaki - ok 4 miesięcy (?)
nakrapiane we wszystkie kolory a koniec ogonka czy łapka na końcu - białe!
Zjawiskowe - mama sie bezie na nie "zasadzać" z kontenerkiem, są dzikawe ale może za jedzonkiem wejdą.
Dotknąc się nie dadzą.
W ich piękno musicie mi wierzyć na słowo, bo mama fot nie zrobi.
Męczy mnie, że ktoś je wyrzucił, bo nie było w okolicy NA PEWNO kotki w ciąży.

Klatka łapka byłaby lepsza ale jeśli ktoś by na działkę ją podwiózł bo mama nie zatarga na piechotę ze schronu.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon paź 05, 2009 13:50 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - obydwoje w DT szukają DS!!!

Super że Mrunia już w DT :-)

No ale widzę że dwie nowe koteczki do odłowienia :-( i to w miarę szybko zanim nie zajdą w ciążę......

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

[poprzednia][następna]