Sfinksia Fredzia dziękuje za wsparcie!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 03, 2009 14:01 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

Basica pisze:
Draugia pisze:perwersja :lol: Fredzia nawet sama się wykąpać nie może, bo zaraz podglądają... :D
Jeszcze w dodatku zdjęcia robią i rozsyłają po forum..normalnie kocia perwersja :twisted:

popieram Draugię za grosz prywatnosci, jak możecie tak podgladać cioteczki kochane :mrgreen:

cioteczki, Draugia ma racje :oops: Dajcie kici nieco prywatnosci :)

jakbym mieszkala gdzies blizej,. to bym chetnie kicie odwiedzila, moglabym dotrzymac jej towarzystwa w wygrzewaniu sie ;)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob paź 03, 2009 14:21 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

Uf... przeczytałam wątek.
Fredzia jest po prostu piękna :) To dostojne spojrzenie - prawdziwa arystokratka w pieluszce.
Trzymam kciuki za zdrowie kocinki :ok:
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Od: Sob kwi 27, 2002 12:13

Post » Sob paź 03, 2009 14:37 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

A ja mam jeszcze pytanko...Fredziucha chodzi w pieluszkach tetrowych czy w jakichs pampersikach? Zastanawiam się czy są takie malutkie pampersy czy coś w tym stylu... bo mi stara kicia już nie trzyma moczu często a szkoda mi jej w klatkę wsadzać... a zasikanego łóżka codziennie i całego pokoju z resztą mam dość :|

Głaski dla golaski :kotek:
" Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś... "

Draugia

Od: Nie gru 23, 2007 1:25

Post » Sob paź 03, 2009 14:39 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

to pampersiki są... Formica od rana na jakimś szkoleniu, o 17.00 mamy spotkanie fundacyjne, więc wieści o Fredzi do wieczora raczej nie będzie...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob paź 03, 2009 14:42 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

Pampersy 3-6kg :wink:dla niemowląt
Gosiara

Post » Sob paź 03, 2009 15:20 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

Dziękuję za pomoc mam już banerek, wklejałam adres obrazka a nie kod :oops:
Draugia pisze:A ja mam jeszcze pytanko...Fredziucha chodzi w pieluszkach tetrowych czy w jakichs pampersikach? Zastanawiam się czy są takie malutkie pampersy czy coś w tym stylu...

a ja widziałam takie pampersiki dla lalek są mniejsze niż te dla niemowląt więc rozmiarowo mogą być odpowiedniejsze dla kici, miały logo pampersa, widziałam je na lalkach moich bratanic :)

wiewiorku

Od: Pt paź 02, 2009 17:40

Post » Sob paź 03, 2009 16:11 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

Jezu dopiero teraz udało mi się to zobaczyć.Jak można ,normalnie serce się kraje z bólu i ze wstydu za ludzką rasę.Kiciunia głaski kochana ,nie daj się ,zdrowiej jak najszybciej.

agaalex

Od: Pon wrz 07, 2009 17:37

Post » Sob paź 03, 2009 18:03 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

Dziękuję za info o pampersach...może u mojej kici się sprawdzą :)
Zobaczymy w poniedziałek ;)
Póki co życze wam wszystkim miłego wieczorku... :D
" Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś... "

Draugia

Od: Nie gru 23, 2007 1:25

Post » Sob paź 03, 2009 19:03 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

pomruczonka dla Fredzi :)

Kociara82

Post » Sob paź 03, 2009 20:28 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

Im dłużej przyglądam się tej bidulinie tym bardziej przekonuję się, że sfinksiki jednak są piękne. Na swój sposób. Fredzia ma przecudowne, mądre oczy. Aż mnie ściska w dołku kiedy pomyślę, że to biedne stworzenie mogło przez niemal całe swoje życie odczuwać głód i nie mogło go zaspokoić. Mam nadzieję, że uda się tak dobrać jej lekarstwa i dietę, że będzie mogła żyć w pełni, nie odczuwając cierpienia.
Kochane cioteczki z Szarej Przystani - wysłałam grosik, niewielki, ale mam nadzieję, że przydatny. :oops:
Obrazek

selenicereus

Od: Wto mar 24, 2009 20:16

Post » Sob paź 03, 2009 20:33 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

no, na swoj sposob kazdy kot jest piekny :)

Kociara82

Post » Sob paź 03, 2009 20:47 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

Jak czlowiek potrafi byc okrutny.... :cry:

Gdzie moge pobrac kod banerka?
Rozesle gdzie sie da,w pon zrobie przelew.

kciuki za slicznego okruszka !
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Od: Śro gru 28, 2005 23:36

Post » Sob paź 03, 2009 20:48 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

znalazlam link do bannerka :oops:
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Od: Śro gru 28, 2005 23:36

Post » Sob paź 03, 2009 20:49 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

barba50 pisze:
panikota pisze:Banerek dla Fredzi, może nienajpiękniejszy, ale jest ;)

Obrazek

Kod skopiować i wkleić do podpisu

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100840][img]http://img35.imageshack.us/img35/6351/fredziaban.gif[/img][/url]

Tutaj jest link do banerka Fredzi.

Kociara82

Post » Sob paź 03, 2009 21:33 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

Formica obiecuje powklejać wszystko, co ważne do pierwszego postu, jak tylko odzyska zdolność logicznego myślenia, kojarzenia faktów i siły życiowe (czyli w przybliżeniu jutro).

Formica teraz pada na ryj i tylko melduje, że Fredzia dalej ma biegunki, po rybce zdecydowanie bardziej skąpe, ale nie jest to kupa prima sort :wink:
Fredzia został wczoraj wykąpana w szamponie z kocimiętką i okazało się, że ma piękną białą łatę na pysku 8O , a moje prywatne koty przestały wiać tak na jej widok.

Używamy pieluszek "Dada" 3-6kg , otwór naogonkowy trza robić samemu :lol: . Nie wiem czy takie lalkowe nie byłby za małe. Bo te niby są za szerokie w kroku i w pasie, ale na długość od kroku do pasa ledwo Fredzia się mieści.

Fredzia dziękuje za wsparcie i dobre myśli :1luvu:
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

[poprzednia][następna]