Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:ja mam wsio, oprocz poduszek powietrznych...Tu natura byla bardzo skapa, niestety
Przez to mam nieraz wielkie trudnosci z kupiniem ciucha na siebie
![]()
Draugia pisze:perwersjaFredzia nawet sama się wykąpać nie może, bo zaraz podglądają...
Jeszcze w dodatku zdjęcia robią i rozsyłają po forum..normalnie kocia perwersja
wiewiorku pisze:Pomóżcie, nie udaje mi się wkleić banerka, przyżekam, że szukałam odpowiedzi w dziale technicznym, będę szukać dalej ale jeśli ktoś bedzie tak miły i pomoże bede bardzo wdzieczna
panikota pisze:Banerek dla Fredzi, może nienajpiękniejszy, ale jest
Kod skopiować i wkleić do podpisu
- Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100840][img]http://img35.imageshack.us/img35/6351/fredziaban.gif[/img][/url]
ja sie zawsze smieje, jak jakis sprzedawca chce mi wcisnac ciuch w rozmiarze 38 albo 36 i sie ze mna spiera, ze to moj rozmiar, kiedy ja kupuje na siebie rozmiary 40-42. Jak takiemu jednemu, drugiemu, trzeciemu udowodnie, ze nie mieszcze sie w 36-38 a w 40-42 tak, to robia wielkie oczy ze zdziwieniacharm pisze:Ten wątek rośnie w takim tempie, że jak nie siedzę cały czas przy komputerze to nie nadążam...
W każdym razie zdjęcia cudne, Fredzia kochana choć łysa ;P
Mam nadzieję, że niedługo uda się ją nieco podtuczyć, a antybiotyki pomogą![]()
mocne kciuki![]()
a co do dyskusji na temat zawartości ocieplaczaKociara82 pisze:ja mam wsio, oprocz poduszek powietrznych...Tu natura byla bardzo skapa, niestety
Przez to mam nieraz wielkie trudnosci z kupiniem ciucha na siebie
![]()
ciesz się, że nie jest odwrotnie - mnie natura w tym miejscu obdarzyła zdecydowanie zbyt obficie, i zakup np bluzki koszulowej czy żakietu jest nie tyle bardzo trudny, co po prostu niemożliwy... nawet krawcowe się nie podejmują szycia...Wystarczy wyobrazić sobie rozmiar 36 z biustem 110... stanik 60JJ brytyjskie.... standardowo 36 jest przewidziany na niecałe 90 w biuście....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 87 gości