mala poprawkamrr pisze:Długo nie zaglądałam - cieszę się, że Gaspar znalazł dobry dom!

alez ten kot jest niesamowicie cierpliwy!!

jak patrze na te koty, to mi sie przypomina piosenka Kombi: "zawsze black&white"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mala poprawkamrr pisze:Długo nie zaglądałam - cieszę się, że Gaspar znalazł dobry dom!
Kociara82 pisze: mala poprawkaBARDZO dobry dom
![]()
Kociara82 pisze:alez ten kot jest niesamowicie cierpliwy!!![]()
Ań____ pisze:W ostatnich dniach Gaspiś zrobił się przepotwornie miziastyA dotychczas myślałam, że już jest
Nawet od TŻeta dostałam smsa, że "Gaspar dostał ataku wtulania się i mruczenia"
![]()
Już nawet po zaaplikowaniu mu żelu na dziąsła jest bardzo krótko obrażonyArcykochana z niego kocina
Ań____ pisze:W ostatnich dniach Gaspiś zrobił się przepotwornie miziasty A dotychczas myślałam, że już jest Nawet od TŻeta dostałam smsa, że "Gaspar dostał ataku wtulania się i mruczenia"
Już nawet po zaaplikowaniu mu żelu na dziąsła jest bardzo krótko obrażony Arcykochana z niego kocina
Ań____ pisze:Jeszcze podczas ostatniej wizyty Korciaczki, potwierdzałam jej wersję, że Gaspar nie pcha się standardowo na kolana. Otóż to kolejny etap, do którego doszedł Gaspar Sam wchodzi, ugniata, układa się, przekłada, przytula się i mruczy W ciągu kilku godzin potrafi powtórzyć te akcje po kilka razy
Korciaczki pisze: A jak ze Śrubką relacje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: BillyRen, egw, Google [Bot], puszatek i 78 gości