Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 02, 2009 21:17 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

honda11 pisze:TYSIA POKONAŁAŚ PECHA !!!
SZARUNIA W DOMU TO PRZECIEŻ DOBRY ZNAK :P
tak, racja :) Mowilam, ze ona w koncu da za wygrana, trzeba tylko myslec jak kot, dzialac jak kot :) Foto kici prosze jak troszke dojdzie do siebie :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt paź 02, 2009 21:46 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

o Qrw.ja pierd...Sorrki to z emocji!ALE SIĘ CIESZĘ!!!Jedyna wiadomość pomyślna na dzień dzisiejszy...
Siedz z Nią kochana,gadaj,wyciągaj rękę żeby podeszła i nie otwieraj okien :!: :wink: Czekamy na fotkę chodz jedną,bo nie wierzę :mrgreen:
Gosiara

Post » Pt paź 02, 2009 22:21 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Co chwile patrze czy ma tatuaz na uszku bo normalnie nie wierze własnym oczom :) masakrycznie sie cieszę!!! gadam do niej reki nie wyciągam bo sie bardzo boi, napewno jest w szoku zreszta jak ja!!! :) normalnie och chyba w nd dam na tace :lol:

normalnie wielkie dzięki wszystkim naprawdę gdyby nie Wy to nie wiem co by było :)

chyba była głodna bo jak wyszła mi z za zamochodu od razu ruszyła na klatkę. byłam przygotowana, że całą noc będę siedziec miałam cipsiki colę, mnóstwo kurczaka, jak zawsze waleriana kurak za zapadka i scieżka uszykowane dodatkowo sznurek przywiązany do bolca od klatki, patrze idzie obchodzi klatke zaczynam sie denerwować, otwieram powoli okno żeby móc pociągnąć na sznurek, idzie ktoś ze smieciami myśle sobie no to kicha ale nie po chwili wróciła, wchodzi do klatki normalnie zawał po chwili wychodzi z kawałkiem kurczaka, idzie znowu ktos ze smieciami szybko kalkuluje wylecieć z samochodu ale potem myśle chałas otwieranych drzwi wystraszy się i ucieknie widze, że siedzi pod smietnikiem, ptak zasmakował, mówię do siebie uspokój sie grupińska chwyc za sznurek i teraz albo nigdy, czekam po chwili patrze coś mi siedzi w tej klatce szybko odpalam latarke jest ciągne za sznurek a ona nic ciągne kurde bo moze sie nie zamkło wylatuje patrze zatrzasła się kurde normalnie zacmienie lece z klatka do bagaznika, mam kangura więc to w sumie jeden wielki bagaznik, szarunia bardzo spokojna, zasłoniłam ją kocem z dwóch stron żeby sie nie denerwowała, dzwonie do TZ że ma wyłazic przed dom, wnosimy ja a ona spokojnie sobie leży....normalnie mówie wam SZOK!!!!

tysia6667

Od: Czw sie 27, 2009 16:31

Post » Pt paź 02, 2009 22:25 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

głaskam ją :) zostawilismy na półce jeden kawałek kurczaka, i trzy kawałki jej ulubionej puszki, niech sobie poje :)

tysia6667

Od: Czw sie 27, 2009 16:31

Post » Pt paź 02, 2009 22:28 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

łooo to wielki sukces! :D
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kocia dusza

Od: Sob wrz 26, 2009 17:42

Post » Pt paź 02, 2009 22:32 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Ooooo ku... :dance2: :dance2: :dance2:

Ależ się cieszę! Ogłaszałam Szarkę przed adopcją, śledziłam Wasze zmagania każdego dnia.... Gratuluję!!! :D :D :D :D

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pt paź 02, 2009 23:00 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Matko takie wieści a ja nic nie wiem!!!!! Błagam na kolanach nie daj jej już więcej uciec!!! Nawet do tygodnia mogą być kłopoty, nie daj się nabrać Szaruni, że wyjdzie i zaraz wróci. Boże jak ja sie dawno tak nie cieszyłam :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Sob paź 03, 2009 7:22 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Takich wieści mi trzeba było :-)
Trzymajcie i nie wypuszczajcie tego szczęścia z rąk- dosłownie i w przenośni :-)

Ania_EN

Od: Śro kwi 04, 2007 21:53

Post » Sob paź 03, 2009 9:08 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

jeju co za szczescie
dzieki Bogu
Tysiu gratuluje wytrwalosci
teraz bedziesz mogla odetchnac
reszta to juz pikus, Szarka jest z Wami:)
hura:):):):):):):)
byle nie miala mozlwosci ucieczki i zobaczysz ze bedzie dobrze, pokocha Was Ciebie TŻta
no super super poprostu

Tysiu:) beda fotki?
.

ania1985

Od: Śro wrz 12, 2007 9:06

Post » Sob paź 03, 2009 9:37 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Muszą być fotki i!!!!!!
Obrazek

zorba

Post » Sob paź 03, 2009 11:01 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

trzeba zobaczyc koniecznie tego szarego pyszczka w scenerii mieszkania
Szarunia napewno bardziej pasuje tam niz na dworze, nidlugo sama doceni co to znaczy jedzonko, ciepelko, glaskanie:)

tylko wspolczuje takiego uciekiniera do weta wozic:/
.

ania1985

Od: Śro wrz 12, 2007 9:06

Post » Sob paź 03, 2009 12:21 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Jedyne wyjście albo weta do domu zaprosić albo kupić smyczkę- puszorki i dodatkowo w kontenerek.
Obrazek

zorba

Post » Sob paź 03, 2009 12:47 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

zorba pisze: Błagam na kolanach nie daj jej już więcej uciec!!! Nie daj się nabrać Szaruni, że wyjdzie i zaraz wróci. Boże jak ja sie dawno tak nie cieszyłam
co racja to racja. Moze znow chciec sprobowac :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob paź 03, 2009 15:01 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Pewnie, że będzie chciała wyjść! Może nawet drapać do drzwi. Trzeba ją mieć na oku zawsze gdy ktoś przychodzi lub wychodzi.
Obrazek

zorba

Post » Sob paź 03, 2009 16:38 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Ale super wieści :dance: normalnie kurcze szok :D
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

[poprzednia][następna]