Witajcie 
Kropek to przemily, grzeczny kotek

Poza miauczeniem zadnych zachowan typu rzucanie sie, rozwalanie transporterka... A jak w pociagu otworzylam niesmialo transporterek, zeby troszke mu spod brzuszka zgarnac pozostalosci po kabanosie, mialam pewnosc, ze bedzie probowal zwiac, ale on grzecznie lezal

Jest przepiekny, przekochany, tak sie do ludzia garnie

Z przepakowaniem najmniejszych problemow nie bylo

A jak patrzyl na mnie tymi swoimi madrymi slepkami...

/cokolwiek do niego mowilam, mialam wrazenie, ze on to doskonale rozumie

Na kazde moje slowo odpowiadal slodkim piskliwym glosikiem MIAU

To wspanialy kociak, jak bedzie gotow do adopcji na pewno niejeden domek go bedzie chcial

Przemily kocio

A jak wszystkich w drodze zachwycal swoja uroda

Cala droge bacznie obserwowal ludzi, jakby juz sobie chcial wypatrzec swojego czlowieka. Wiec mu powiedzialam: patrz, kocie, patrz! Wypatruj bardzo uwaznie! Nigdy nie wiadomo, ktory czlowiek jest ci pisany, a moze akurat wypatrzysz swojego czlowieka!

On spojrzal na mnie tymi swoimi slicznymi zielonymi slepiami i powiedzial swoje MIAU jakby chcial powiedziec: Tak, wypatruje juz swojego czlowieka. Nie chce trafic byle gdzie, wiec rozgladam sie bardzo uwaznie!
Monice ladnie powiedzial po kociemu "Do widzenia"

Gadula slodka

Ja wiec na jego towarzystwo narzekac nie moge

Bylo mi naprawde ogromnie milo poznac tego slicznotka slodkiego

Naprawde swietnie trafil! Juz Kasia wydobedzie z niego caly jego urok osobisty!

Kropeczku-zaslugujesz na wszystko, co najlepsze! Juz w pociagu ci mowilam, ze do schronu juz nigdy nie wrocisz, ze teraz wszystko juz bedzie dobrze, wszystko sie ulozy! Juz nikt nigdy cie nie skrzywdzi! Jestes w dobrych rekach, kuruj sie sloneczko! Bardzo sie ciesze, ze moglam pomoc Kropeczkowi

Kasiu, pisz jak najczesciej, co u kotenka, wrzucaj fotki, wydobadz ten ukryty przez zaniedbania koci urok osobisty!
Kropek ma tak ujmujacy wyraz pyszczka

Cudny pysio, kocio cudny...

Niech jeszcze jego zycie bedzie cudne, to i ja bede szczesliwa

Milo Cie bylo poznac, kolego

Moze sie jeszcze kiedys spotkamy... Kto wie...

Duzo szczescia, zdrowka i milosci, kotku :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* buziam cale, slodkie, chude cialko :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*