[Białystok5] zapraszamy na Mruczenie 15listopada

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 01, 2009 21:11 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Ja kupuję a Ty ode mnie odbierasz.Napisz jaki trzeba i ile?
Może ktoś jeszcze coś chce?Nie krępujcie się.Ja zakupy zrobię bez problemu tyko trzeba to ode mnie odebrać :lol:
Monia pisałaś coś o Animondzie?
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Pt paź 02, 2009 9:14 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Witam :)
wczoraj znalazłam kotka :) ok 2 mscy, pingwinek. Menszczyzna :wink: głodny, trzęsący się :( nakarmiłam go i nie miałam serca,żeby zostawić go na ulicy, więc wzięłam do domu.
Tż nie jest tym zachwycony. Myślałam o zatrzymaniu kota ale mój Puszek nie toleruje go(choć zdarzają się momenty wyjatkowe, czego dowodem sa zdjecia :D ),Tż nie chce słuchać o 2 kocie w domu.:(
i teraz pytanie, kotek-nazwalismy go tymczasowo Pinguś- ma strasznie rzadką kupkę, apetyt mu dospisuje, w ogóle mruczek nie z tej ziemi :D, ale martwi mnie krew sącząca się z odbytu po wypróżnieniu :(
i tu pytanie do do Agi :) czy mogę go zabrać do lecznicy, w której leczone są kotki z kotkowa? i czy mogłabym to zrobić na koszt kotkowa? poszłabym z nim jutro, bo dziś pracuje do 17 :(
Tż udzielił zgody na tymczasowe zatrzymanie Pingusia,aż znajdzie mu się domek 8)

Aga za chwilę otrzymasz pw :)

i zdjecia :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ewakrym

Od: Wto cze 09, 2009 13:19

Post » Pt paź 02, 2009 9:33 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

dorotak97 pisze:Ja kupuję a Ty ode mnie odbierasz.Napisz jaki trzeba i ile?
Może ktoś jeszcze coś chce?Nie krępujcie się.Ja zakupy zrobię bez problemu tyko trzeba to ode mnie odebrać :lol:

dorotak97 , to chyba i ja się zgłoszę po prośbie o żwirek dla mojego przyszłego kocika :) ale potrzebuje porady, bo nie wiem jaki będzie dla Krecia najlepsiejszy... :?:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Pt paź 02, 2009 9:50 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Proponuje Benek compakt 20kg zapachowy.Jest drobniutki i bardzo wydajny
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Pt paź 02, 2009 10:07 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

dorotak97 w takim razie poproszę Benek

10L-16,50 naturalny
20kg- 49,00 compakt zapachowy

proszę tylko napisać czy przelać pieniążki czy rozliczymy się przy odbiorze. :)

wysyłam PW z nr telefonu

Czarnulka21

Od: Pt wrz 04, 2009 12:12

Post » Pt paź 02, 2009 10:41 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

dorotak97 pisze:Ja kupuję a Ty ode mnie odbierasz.Napisz jaki trzeba i ile?

To ja poproszę Benka uniwersalnego 10l. Z góry dziękuję.
Obrazek

tove

Od: Pt mar 20, 2009 15:21

Post » Pt paź 02, 2009 10:44 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

ewakrym...jak patrzę na te fotki (kociaste cudownee :1luvu: ) to już widze wyraźnie, że masz dwa własne koty w domciu :mrgreen:

a mężowi powiedz, że Go wymienisz jak nie wymieknie :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pt paź 02, 2009 13:11 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Kochane moje zamawiające żwirek.
Niestety nie zrobię wam zakupów ponieważ dostało mi się dzisiaj w "zaprzyjaźnionej hurtowni" :?
Że tak nie można,każdy chce żyć a ja pół miasta sprowadzam na zakupy :roll:
No cóż.Nic dodać nic ująć :|
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Pt paź 02, 2009 13:12 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Byłam dziś na Ryskiej. Na środku posesji na trawce wylegiwała sie syjamka a przy niej śliczny okraglutki malutki tygrysek. W pomieszczeniu komórki - tam gdzie stoi pudełeczko dla kotków, w koszu kosiarki leżało tygryskowate maleństwo -nieżywe, a jeszcze niedawno , gdy łapane były tam kotki - wszystkie śmigały.Tak żal mi tego maluszka, aby ten drugi nieiw podzielił smutnego losu braciszka :( .pójdę tam w sobotę, może jakoś sie uda go capnąć, nie możemy go tak zostawić, jeszzce jest maluteńki.
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Pt paź 02, 2009 13:27 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Basica dziękuje w imieniu kociastych :D mam nadzieje,że bedzie tak jak piszesz :D
okaze się :)
Puszek <3Obrazek

ewakrym

Post » Pt paź 02, 2009 13:31 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

dorotak97 pisze:Kochane moje zamawiające żwirek.
Niestety nie zrobię wam zakupów ponieważ dostało mi się dzisiaj w "zaprzyjaźnionej hurtowni" :?

a gdybyśmy zrobiły zbiorowe zamówienie? :D
Puszek <3Obrazek

ewakrym

Post » Pt paź 02, 2009 13:33 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

ewakrym pisze:
dorotak97 pisze:Kochane moje zamawiające żwirek.

a gdybyśmy zrobiły zbiorowe zamówienie? :D

dokładnie? :lol:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pt paź 02, 2009 13:39 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Nic z tego.Nie mogę kupować takich ilości.
Mam limit worek żwirku i worek karmy.
I wtedy wiedzą że kupuję dla siebie a nie "dla całego miasta"

Pani kierownik dała mi WYRAŹNIE do zrozumienia że jestem nieuczciwa i okradam uczciwie zarabiające sklepy(narzucające 100% marży)
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Pt paź 02, 2009 13:43 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

dorotak97 napisał(a):
Kochane moje zamawiające żwirek.
Niestety nie zrobię wam zakupów ponieważ dostało mi się dzisiaj w "zaprzyjaźnionej hurtowni"
Że tak nie można,każdy chce żyć a ja pół miasta sprowadzam na zakupy
No cóż.Nic dodać nic ująć

Troszkę szkoda, przykro mi, że musiałaś się nasłuchać. Trudno ich starta poprostu zamówię na allegro tam też są nawet dobre ceny.

Czarnulka21

Od: Pt wrz 04, 2009 12:12

Post » Pt paź 02, 2009 13:44 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

cóż, trudno... :|
ale dziękuję za dobre chęci i przepraszam za kłopot :)

a pani kierownik chyba nie do końca rozumie pojęcie słowa "uczciwie zarabiające sklepy" :wink:
ObrazekObrazek

lusesita

[poprzednia][następna]