Pń-kotka z urwanym ogonem! Mam DOMEK :))))

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro wrz 30, 2009 13:34 Re: Pń-Dębiec kot z raną po urwanym ogonie - POMOCY przy łapaniu

Z Winograd nie dam rady :oops:
Po robocie jadę łapać moją działkową na sterylkę, może wreszcie sie uda ... bo brzuch rośnie :evil:
Koło Darka jeżdżę codziennie z pracy do domu, więc jakby coś z centrum to mogłabym ...
Chciałabym tez pomóc w łapance i całej akcji, ale dopóki nie złapię tej działkowej, nie ciachnę i nie zawiozę do DT, to właściwie nic nie mogę planować :oops: Na razie od poniedziałku latam jak wariatka po działkach i szukam zołzuchy :roll:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw paź 01, 2009 7:01 Re: Pń-Dębiec kot z raną po urwanym ogonie - POMOCY przy łapaniu

Avian pisze:Z Winograd nie dam rady :oops:
Po robocie jadę łapać moją działkową na sterylkę, może wreszcie sie uda ... bo brzuch rośnie :evil:
Koło Darka jeżdżę codziennie z pracy do domu, więc jakby coś z centrum to mogłabym ...
Chciałabym tez pomóc w łapance i całej akcji, ale dopóki nie złapię tej działkowej, nie ciachnę i nie zawiozę do DT, to właściwie nic nie mogę planować :oops: Na razie od poniedziałku latam jak wariatka po działkach i szukam zołzuchy :roll:

Kochana, nic sie nie martw- klatka łapka i podbierak odebrane, dzisiaj dostarcze do Darka :D Przy łapaniu do klatki wieksza ilosc osob jest nawet niewskazana :wink: Oby tylko kotek sie pojawil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam nadzieje, ze Twoja koteczka wreszcie da sie ciachnąć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy ktoras z poznanianek moglaby odebrac klatke wystawiennicza od Puss i dowieść na Dębiec?
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw paź 01, 2009 7:30 Re: Pń-Dębiec kot z raną po urwanym ogonie - POMOCY przy łapaniu

Skąd odebrać?
Obrazek

Avian

Post » Czw paź 01, 2009 8:08 Re: Pń-Dębiec kot z raną po urwanym ogonie - POMOCY przy łapaniu

Wstyd sie przyznac, nie wiem :oops: Zadzwonie do Puss i zapytam gdzie teraz mieszka :oops: Dam znać :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw paź 01, 2009 9:50 Re: Pń-Dębiec kot z raną po urwanym ogonie - POMOCY przy łapaniu

Jakąś klatke ma kolezanka Puss (Kasia jednak nadal potrzebuje), Odbior na Jeżycach. Czy jest ktos zmotoryzowany?
Ja jade po pracy do Darka na Debiec. Byloby super gdybym nie musiala przebijac sie na Jezyce i mogla pojechac prosto do Kiekrza.
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw paź 01, 2009 10:28 Re: Pń-Dębiec kot z raną po urwanym ogonie - POMOCY przy łapaniu

Na Polnej? U Małgosi?
Obrazek

Avian

Post » Czw paź 01, 2009 10:31 Re: Pń-Dębiec kot z raną po urwanym ogonie - POMOCY przy łapaniu

Jak nic wcześniej nie wymyślicie, to mogę pojechać, ale dopiero wieczorem.

filo

Od: Śro lip 08, 2009 13:53

Post » Czw paź 01, 2009 10:34 Re: Pń-Dębiec kot z raną po urwanym ogonie - POMOCY przy łapaniu

Catherine może podjechać, tylko gdzie dokładnie i o której.
Może być na priv.
Obrazek

Avian

Post » Czw paź 01, 2009 10:38 Re: Pń-Dębiec kot z raną po urwanym ogonie - POMOCY przy łapaniu

U Małgosi z Jeżyc. Zaraz pisze priva, dzieki :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw paź 01, 2009 19:36 Re: Pń-Dębiec kot z raną po urwanym ogonie - POMOCY przy łapaniu

Cały sprzęt na miejscu, Darek dzwonił przed 19, że łapanka trwa 8)
W kolejce do miski w klatce ustawiło się kilka kocurów :lol:

Trzymam kciuki za udane łowy :ok:

Moje łowy udane, działkowa złapana 8)
Obrazek

Avian

Post » Czw paź 01, 2009 20:02 Re: Pń-Dębiec kot z raną po urwanym ogonie - POMOCY przy łapaniu

Gratu... dzialkowej!

Za te bezogonke

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt paź 02, 2009 7:02 Re: Pń-Dębiec kot z raną po urwanym ogonie - POMOCY przy łapaniu

Avian, ciesze sie, ze Twoja lapanka sie udala :D

A teraz mam nadzieje, ze predko uda sie rowniez złapac bezogonkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podobno jest tak płochliwa, ze łapanie na podbierak praktycznie nie wchodzi w grę:((
Musi sie udac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt paź 02, 2009 19:42 Re: Pń-Dębiec kot z raną po urwanym ogonie - POMOCY przy łapaniu

Nie mam dzisiaj wieści, czy sie udało w końcu złapać kotkę :oops:
Mam nadzieję, ze pozwoli sobie pomóc :ok:
Obrazek

Avian

Post » Pt paź 02, 2009 21:29 Re: Pń-Dębiec kot z raną po urwanym ogonie - POMOCY przy łapaniu

Trzymam kciuki za łapankę :ok: Właściwego kota, jak zastawiłam klatkę-łapkę na jedynego kota w pobliżu, który nie był kastrowany i nie miał domu, co by go złapać, ciachnąć i szukać domu, to najpierw wyłapałam chyba wszystkie wychuchane koty z sąsiedztwa, które siedziały w klatce z miną: "Ale, k..., o co chodzi, przechodziłem tylko i wstąpiłem do miseczki?" :roll:

Kot właściwy złapał się jako piąty czy szósty :roll:

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Pon paź 05, 2009 6:49 Re: Pń-Dębiec kot z raną po urwanym ogonie - POMOCY przy łapaniu

Mam dobre wieści, wczoraj wieczorem kotka wreszcie weszła do klatki- łapki :D :D :D

Avian Droga, mam pytanie- czy istnieje mozliwość żebyś dzisiaj po drodze z pracy zabrała ją do weta? U mnie niestety sytuacja sie trochę pokomplikowała ( zaniemogła Babunia i muszę się nią opiekować), ale jeżeli nikt nie będzie mógł, to oczywiście pojadę.
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]