Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 30, 2009 12:23 Re: Tyskie mruczki. Część IV.... zapraszam

Hop mruczki.
Domki: ja rozumiem, że wybór ciężki - bo każdy mruczek kochany, ale nie krępujcie się tak ;)

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Śro wrz 30, 2009 15:11 Re: Tyskie mruczki. Część IV.... zapraszam

trochę narobiłam zamieszania-Petka wybacz. Diabełek jest wpisany w kotach , które znalazły dom, a tekst to cytat który pochodzi z momentu założenia wątku. A ja się wystraszyłam, że może Diabełek wrócił ( tfu!!)
Z Milusiem tak samo - wkleiłaś tekst, taki jaki był a tam nie było Milusiowej fotki, a ja chciałam po prostu Go jeszcze zobaczyc :oops:

pozdrawiam i postanawiam czytac ze zrozumieniem

marivel

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Śro wrz 30, 2009 15:19 Re: Tyskie mruczki. Część IV.... zapraszam

Luinloth pisze:Hop mruczki.
Domki: ja rozumiem, że wybór ciężki - bo każdy mruczek kochany, ale nie krępujcie się tak ;)
no wlasnie, jesli wybor wydaje wam sie zbyt trudny-ja to rozumiem. Ciezko wybrac jednego kota, wiedzac, ze kazdy tak samo chce byc kochany i zasluguje na milosc tak samo. Majac swiadomosc, ze nie mozemy wszystkich przygarnac (bo fizycznie jest to niemozliwe), decyzja o adopcji ktoregos mruczka moze wydawac sie najtrudniejsza w zyciu. Sugeruje kierowac sie sercem, ono podpowie, ktory kot do nas najlepiej pasuje. :) A jesli znacie kogos (praca, sasiedzi, rodzina, znajomi, dalsza rodzina, panie ze sklepu, fryzjerka, kosmetyczka....), kto kocha koty i chcialby ktoremus dac dom, ale sie waha, to poleccie watki mrusiowe na miau, profil mrusiowy na NK, odwiedzenie mrusiow osobiscie... Juz my sie tu wszyscy postaramy rozwiac wszelkie watpliwosci :) Wiec domki, smialo, ruszac po kociaki!

Mrusie, sloneczka moje kochane na gore prosze!

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro wrz 30, 2009 20:47 Re: Tyskie mruczki. Część IV.... zapraszam

Narazie udało mi się zamiescić ogłoszenia:
na www.rybnik.com.pl ogłoszone zostały: Śnieżka, Kubuś, Fanta, Feri i Falka
na www.pajeczyna.pl - Śnieżka, Fanta, Feri i Falka, Zuzu, Kubuś, Prima i Bielinka

czy ktoś jeszcze może pomóc ogłaszać koty? Zakocenie u Justy duże....

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Śro wrz 30, 2009 22:40 Re: Tyskie mruczki. Część IV.... zapraszam

miłka pisze:Narazie udało mi się zamiescić ogłoszenia:
na http://www.rybnik.com.pl ogłoszone zostały: Śnieżka, Kubuś, Fanta, Feri i Falka
na http://www.pajeczyna.pl - Śnieżka, Fanta, Feri i Falka, Zuzu, Kubuś, Prima i Bielinka

czy ktoś jeszcze może pomóc ogłaszać koty? Zakocenie u Justy duże....

Miłko bardzo , bardzo dziękuje :lol: a kotów jest bardzo i to bardzo dużo i niestety nie ma dnia abym nie miała tel. wsprawie przyjęcia kociąt , bardzo mnie to boli ale musze osyłać ich z kwitkiem , nie daje rady a jeszcze mam moje piwniczne maluszki ( 4 rude , 4 pingwinki i 3 łaciate ) i też ich na razie nie moge przyjąć :x a co mam zrobić jak któryś z nich zachoruje :x na KK noce już są bardzo zimne :x , to jest jakich koszmar że aż tyle kociąt szuka domu :cry:
Wystawa kotów do adopcji będzie prawdopodibnie w ''REALU'' 17 pażdziernika ...

Samatka mruczy i dziś czuje sie już lepiej i mam nadzije że juz tak zostanie tylko ta łapka mnie niepokoi ...

POMOCY !!! DOMKI GDZIE WY JESTESCIE , KOCIĄT CORAZ WIECEJ A ADOPCJI BRAK :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw paź 01, 2009 12:43 Re: Tyskie mruczki. Część IV.... zapraszam

Justa&Zwierzaki pisze: to jest jakich koszmar że aż tyle kociąt szuka domu :cry:
niestety masz cholerna racje! :crying: :crying: mnie tez to boli i jestem wk...na na ludzka bezmyslnosc! Narozmnazali tego w 3 i troche i teraz szukaja kogos, kto je wezmie. Przeciez w witrynie sklepu zoologicznego kolo mnie non stop jest ogloszenie typu: oddam kotka w dobre rece! I sa to kilkumiesieczne kocieta! :evil:
Justa&Zwierzaki pisze:Wystawa kotów do adopcji będzie prawdopodibnie w ''REALU'' 17 pażdziernika ...
cos wiecej mozesz napisac?

Justa&Zwierzaki pisze:Samatka mruczy i dziś czuje sie już lepiej i mam nadzije że juz tak zostanie tylko ta łapka mnie niepokoi ...

no to bedzie dobrze, na pewno :)

Kociara82

Post » Czw paź 01, 2009 12:45 Re: Tyskie mruczki. Część IV.... zapraszam

Justa&Zwierzaki pisze:POMOCY !!! DOMKI GDZIE WY JESTESCIE , KOCIĄT CORAZ WIECEJ A ADOPCJI BRAK :cry: :cry: :cry:
tez bym chciala wiedziec :evil:

Kociara82

Post » Czw paź 01, 2009 15:04 Re: Tyskie mruczki. Część IV.... zapraszam

zdaje się, że 16 i 17 jest większa impreza pod realem . Justa czy kontaktował się ktoś z Tobą z portalu Tychy w sieci?

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Czw paź 01, 2009 15:09 Re: Tyskie mruczki. Część IV.... zapraszam

nic mi nie wiadomo o tym. Akurat bede w okolicy dzis, wiec sprawdze. Moze jakis plakat bedzie...

Kociara82

Post » Czw paź 01, 2009 16:04 Re: Tyskie mruczki. Część IV.... zapraszam

a ja wiem, że będą tam krewniacy ( ci od krwi), pokazy sztuk walki, jakieś kapele...organizatorzy mają duże plany, zobaczymy co wyjdzie...
namiary na miau.pl też mają...

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Czw paź 01, 2009 19:02 Re: Tyskie mruczki. Część IV.... zapraszam

izydorka pisze:zdaje się, że 16 i 17 jest większa impreza pod realem . Justa czy kontaktował się ktoś z Tobą z portalu Tychy w sieci?

Tak :wink: i chcą pomóc :lol: , być może zrobią tez wywiad i będą ogloszenia kotów do adopcji :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw paź 01, 2009 19:53 Re: Tyskie mruczki. Część IV.... zapraszam

zdjęcia zrobione maluszkom przez Big Marley'a
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

miłka

Post » Czw paź 01, 2009 19:54 Re: Tyskie mruczki. Część IV.... zapraszam

najładniejsze wg mnie zdjęcie:
Obrazek
:D :D :D

miłka

Post » Czw paź 01, 2009 23:15 Re: Tyskie mruczki. Część IV.... zapraszam

ja dzis bylam u mrusiow. Maluchom, tzn.Feri, Fancie i Falce ciezko bylo w kuwecie posprzatac! Male tak ciekawe swiata i wszystkiego, co je otacza wlazily do kuwety jak tylko wsadzilam tam lopatke :D Dopiero odwrocenie ich uwagi pileczka pomoglo ;) Cwaniaki kochane :) Jak one sie garna do czlowieka! :1luvu: Energia je rozpiera, bawia sie jak szalone! A Samancia wraca do swiata zywych :) Slodka kruszynka wcinala dzis mleczko az jej sie uszy trzasly, i miala niespozyta energie do zabawy :D Zaluje, ze aparatu nie mialam ze soba, bo filmik bylby pierwsza klasa :D Miki znow ma problemy z pecherzem, az robi sie marudny. Justyna sie obawia, czy nie bedzie konieczna jakas operacja. Mowiac szczerze, tez mi to przeszlo przez mysl. Mam jednak nadzieje, ze nie bedzie to jednak konieczne. Ozinek czul sie dzis lepiej, wyczesalam przystojniaka, dostal papu i rozmruczal sie na calego (swoim zwyczajem) :D

Kociara82

Post » Pt paź 02, 2009 5:21 Re: Tyskie mruczki. Część IV.... zapraszam

Dzień dobry mruczusie.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

[poprzednia][następna]