aga9955 pisze:poprosze zalozycielke watku o zmiane tytulu na bardziej poruszajacy.
BARDZO PROSZĘ O ZMIANĘ TYTUŁU!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:poprosze zalozycielke watku o zmiane tytulu na bardziej poruszajacy.
GrayLady pisze:Za to rano tak coś mnie obudziło... Słysze z lewej takie 'niuch-niuch-niuch' i raptem poczułam jego wąsiki i nosek na skroni a potem na kości policzkowej.
GrayLady pisze:A ja znów z wesołą historyjką.Fufek dziś w nocy dziarsko zwiedzał mój pokój - wcześniej się go bał. Hasał po parapetach, wskakiwał na pułki, zaglądał w rożne zakamarki... A ostatecznie uwalił się mi pod łóżkiem i zasnął. Za to rano tak coś mnie obudziło... Słysze z lewej takie 'niuch-niuch-niuch' i raptem poczułam jego wąsiki i nosek na skroni a potem na kości policzkowej. O_O Czy to oznacza, że dał mi buzi na dzieńdoberek????
Gdy wróciłam z pracy to zaczęło się szaleństwo. Fufuś biegał w po korytarzach a potem padł mi pod fotelem i miauczał tak długo puki nie zaczęłam go głaskać/drapać/miziać. Jak mruczał! Mówię wam, to jest jakiś inny kot. Podmienili mi go wczoraj.
Teraz śpi zwinięty na pulce biurka komputerowego. Już z 2h. Jeszcze nie chrapie ale na to czekam.
aga9955 pisze:sie nie zalamujemy...bardzo prosze. Pieniadze sprawa nabyta wyczaruje sie.
zabers pisze:aga9955 pisze:sie nie zalamujemy...bardzo prosze. Pieniadze sprawa nabyta wyczaruje sie.
Sie wie!To był tylko tzw. chwilowy spadek mocy ("stopień zasilania dziesiąt" - pamiętacie to jeszcze?
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Frania100, kasiek1510 i 107 gości