Czy numery 29, 38, 39 sa w podobnych gabarytach jak nr 26
jasne, daj znać kiedy mam wysłać dane do przelewu, a ja przy sukience piszę rezerwacjakiwi pisze:Kusi mnie ta sukienka:) Bede za miesiac we Wroclawiu to moze moglabym ja odebrac?
Czy moge przelew zrobic po wyplacie?(przyszly tydzien)
ruru pisze:chciałamż zapytać
o prochowiec nr 37 czy on jest duże 38 czy małe
oraz o sFeterek nr 46, oraz 55 czarna bluzka roz. 36, Reserved
- z czego są
i na pewno poproszę nr 17 i 59
Miodalik pisze:Jestem zalamana - jesli to futerko jest rozm. M to dlaczego ma w biuscie tylko 80 cm (szerokosc 40 i to razy dwa jak rozumiem czyli 80?) Zawsze myslalam ze mam maly biust, no i nosze rozmiar 36-38 - ale w 80 cm to nie wejdetym bardziej, ze cos pod to futerko chcialabym zalozyc - przynajmniej na wyjscie z domu
![]()
Nie zrozum mnie zle, ale czy to prawdopodobne, ze pomiar nie byl do konca prawidlowy?
Kotola pisze:jessi74 pisze:Kotola pisze:Mam pytanko jestem bardzo zainteresowana torebką po przecenieale mogłabym wpłacić pieniądze dopiero 1 października
czy istnieje możliwość zarezerwowania tego cuda
baaardzo byłabym wdzięczna
jasne, trzymamy rezerwację do 1 października
Baaardzo dziękuję![]()
![]()
![]()
Poproszę o informejszyn na pw dot szczegółów wysyłki
jessi, faktycznie, aż poleciałam sie mierzyć. Też noszę zasadniczo 38 (teraz z lekkim wygięciem na 40jessi74 pisze:oj to szkoda, poprosimy nataszę, aby pomierzyła odpowiednio
), ale w biuście 80 to ja nigdy nie miałam, nawet jak byłam na wiór wysuszona.Femka pisze:jessi, faktycznie, aż poleciałam sie mierzyć. Też noszę zasadniczo 38 (teraz z lekkim wygięciem na 40jessi74 pisze:oj to szkoda, poprosimy nataszę, aby pomierzyła odpowiednio), ale w biuście 80 to ja nigdy nie miałam, nawet jak byłam na wiór wysuszona.
Miodalik pisze:Jestem zalamana - jesli to futerko jest rozm. M to dlaczego ma w biuscie tylko 80 cm (szerokosc 40 i to razy dwa jak rozumiem czyli 80?) Zawsze myslalam ze mam maly biust, no i nosze rozmiar 36-38 - ale w 80 cm to nie wejdetym bardziej, ze cos pod to futerko chcialabym zalozyc - przynajmniej na wyjscie z domu
![]()
Nie zrozum mnie zle, ale czy to prawdopodobne, ze pomiar nie byl do konca prawidlowy?
kiwi pisze:Jaka dlugosc ma sukienka nr 51?
ruru pisze:chciałamż zapytać
o prochowiec nr 37 czy on jest duże 38 czy małe
oraz o sFeterek nr 46, oraz 55 czarna bluzka roz. 36, Reserved
- z czego są
i na pewno poproszę nr 17 i 59

kiwi pisze:Kusi mnie ta sukienka:) Bede za miesiac we Wroclawiu to moze moglabym ja odebrac?
Czy moge przelew zrobic po wyplacie?(przyszly tydzien)
, podalam jej wymiary, jak sa w porzadku to daj znać zatrzymamy ja dla Ciebie.aassiiaa pisze:To ja mam pytanie.
natasza25 pisze:aassiiaa pisze:To ja mam pytanie.
nr 38 i 39 jak najbardziej są gabarytowo podobne do 26 , do nr 38 jest jeszcze pasek który się zawiązuje w tali.
Co do nr 29 do jessi74 da znać.
jessi74 pisze:natasza25 pisze:aassiiaa pisze:To ja mam pytanie.
nr 38 i 39 jak najbardziej są gabarytowo podobne do 26 , do nr 38 jest jeszcze pasek który się zawiązuje w tali.
Co do nr 29 do jessi74 da znać.
nr 29 na metce rozmiar 12, długość 50cm , szerokość liczona pod pachami 2 * 48cm, bardzo ładna marynarka, styl sportowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości