Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 15, 2009 18:30 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Pozdrowienia Krakowa, wysłałam maila z pytaniem co u Rysi, ale przeglądnęłam wątem i wiem wszystko, buziaczków cała moc kochane kociątko i dla nowych słodkich,maleństw też całusy.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro wrz 16, 2009 19:41 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Witamy! :)
Pani Ewa mocno kibicuje Rysia od dawna, pomogła nam też finansowo w trudnych chwilach i do tego sama ma kocią gromadkę w domu; cieszymy się, że odwiedza nas taki wspaniały kociarz :) Głaski dla wszystkich podopiecznych! :kotek:

Przy okazji, bardzo prosimy o kciuki zwłaszcza dzisiejszej nocy :( viewtopic.php?f=13&t=99696&start=15
Obrazek

Karoluch

Od: Wto maja 01, 2007 22:50

Post » Czw wrz 17, 2009 12:41 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Dziękuję za miłe słowa, w przyszłym tygodniu coś podeślę Rysi na smakołyki. Proszę ją ode mnie wymiziać za uszkiem. Przykro mi z powodu odejścia maleństwa. Pozdrawiam,Ewa
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Wto wrz 22, 2009 19:17 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Wlasnie wrocilam z urlopu i czytajac o poprwie Rysieńki calym serduchem sie usmiecham!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kciuki zaciskam za wszystkich Twoich podopiecznych, Droga Karoluch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw wrz 24, 2009 9:06 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

dziękujemy za odwiedziny i chęć pomocy :) Rysia skończyła wczoraj drugą serię nivalinu, robimy teraz przerwę i zabieramy się za trzecią.
Obrazek

Karoluch

Post » Pt wrz 25, 2009 16:51 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Witam, wysłałam dzisiaj pieniążki dla Rysi na smakołyki, proszę sprawdzić na koncie po niedzieli. I poprosimy jakieś zdjęcia aktualne. Głaski dla kruszyny i pozostałych futrzastych
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Sob wrz 26, 2009 17:27 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

ewan pisze:Witam, wysłałam dzisiaj pieniążki dla Rysi na smakołyki, proszę sprawdzić na koncie po niedzieli. I poprosimy jakieś zdjęcia aktualne. Głaski dla kruszyny i pozostałych futrzastych

:1luvu: :1luvu: bardzo dziękujemy!! :aniolek: Jutro zrobię Rysieńce zdjęcia i wrzucę na wątek.
Obrazek

Karoluch

Post » Sob wrz 26, 2009 19:16 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Nowe zdjęcia :kotek: wręcz konieczne, czekam z niecierpliwością.Buziaki
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Nie wrz 27, 2009 16:55 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Zgodnie z obietnicą najnowsze zdjęcia Rysia w jesiennym słońcu z serii Mord Węża i Sjesta po Jego Unicestwieniu :)

ObrazekObrazekObrazek

a oto efekt dzisiejszego wyjścia po pranie na balkon... :twisted: zero tłuszczu, brzuch jak kamień, wilczy apetyt, brudne jak nieboskie stworzenie i diabelski charakter :love: mały psotny gniot, na oko jakieś 7 tygodni.
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Karoluch

Post » Nie wrz 27, 2009 19:32 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Cudna ta Królewna, wypieszczona grubcia nie ta kotka którą zobaczyłam po raz pierwszy - łzy wyciskała z oczu, zrobiłaś (jezeli tak mogę po imieniu) z Rysi pięknego łabędzia!!! A ten cudny, czarny diabełek do zacałowania, oczka takie szelmowskie że hej.Głaski dla wszystkich - a tak przy okazji to ile ich teraz śpi po łóżkach i fotelach w Twoim domku?! :lol:
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Nie wrz 27, 2009 19:44 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

musiałam zmniejszyć Rysi proporcję mokrej karmy w diecie, bo zaczęła się zamieniać w strasznego pączucha, a to dla niej niewskazane. Jest cudnym grubiutkim psotnym gnomem :twisted: Podejrzewam, że mała czarna to tak naprawdę diabelskie nasienie. Najpierw mnie pobiła, próbowała włamać się do komputera, zlizała bitą śmietanę z kakao, a teraz demoluje regał z książkami. :mrgreen:
co do futer, to aż tak dużo to ich nie ma ;) jest Rysia, Parys, Lili, Rea, Klara, Dyzio, Zyzio, Marcelinka, Małe Czarne Niedobre i Sarenka. komu kota? :twisted:
Obrazek

Karoluch

Post » Pon wrz 28, 2009 16:55 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Zapomniałam o Ferdusiu :oops:

Małe Czarne Niedobre było dziś na oględzinach, ma 6.5 tygodnia, poza świerzbem, pchłami i bogatym życiem wewnętrznym nic jej nie dolega :) W piątek będzie szczepiona razem z aleksandrowskim Trio.
Obrazek

Karoluch

Post » Pon wrz 28, 2009 18:40 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Małe Czarne Niedobre jest boskie, ale Rysia tez cudna koteczka :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon wrz 28, 2009 18:44 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

A dlaczego Niedobre jak to takie słodkie cudo to nię rozumię?! A jak ono się znalazło na balkonie podczas zbierania prania - cwaniaczek mały? Wiedział gdzie ma się pojawić w odpowiedniej chwili - koty mają siódmy zmysł.
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Czw paź 01, 2009 8:15 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

też chciałabym wkleić zdjęcia swoich dzieciaków ale nie wiem jak to zrobić
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

[poprzednia][następna]