skaskaNH pisze:ale te opowiesci o wylewajacej sie wodzie z basenu uwazam za mocno przesadzone![]()
Bo uprzedziłaś basenowych, coby trochę wody spuścili?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:ale te opowiesci o wylewajacej sie wodzie z basenu uwazam za mocno przesadzone![]()
Femka pisze:Skaska, wrzuć te wszystkie Zołzy do wrogów. Tylko ze mną w tym wątku rozmawiaj. Reszta to wredota okropna![]()
Aha, i zazdroszczą, że za chwilę będę piękna, zgrabna, i że od tego basenu nawet rozumu mi przybędzie.
Sihaja pisze:jak ktoś lubi rozmiękać to jego sprawa.
Tylko nie wiem, czy taki rozmiękczony mózg to naprawdę dobra sprawa....Jak od basenu rozumu ma przybyć? Jak rozmięknie, to raczej ciasno pod kopułką się zrobi....
Femka pisze:Skaska, wrzuć te wszystkie Zołzy do wrogów. Tylko ze mną w tym wątku rozmawiaj. Reszta to wredota okropna![]()
Aha, i zazdroszczą, że za chwilę będę piękna, zgrabna, i że od tego basenu nawet rozumu mi przybędzie.
varia pisze:Sihaja pisze:jak ktoś lubi rozmiękać to jego sprawa.
Tylko nie wiem, czy taki rozmiękczony mózg to naprawdę dobra sprawa....Jak od basenu rozumu ma przybyć? Jak rozmięknie, to raczej ciasno pod kopułką się zrobi....
Hyhy.![]()
Sihaja pisze:varia pisze:Sihaja pisze:jak ktoś lubi rozmiękać to jego sprawa.
Hyhy.![]()
No co???
Marcelibu pisze:Przekręcimy na 100-tkę?
Ładna dzisiaj pogoda
varia pisze:Marcelibu pisze:Przekręcimy na 100-tkę?
Ładna dzisiaj pogoda
A wiesz o tym, że na każdej stronie jest 15 postów, niezależnie od ich długości?
Twój był ósmy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, luty-1 i 35 gości