pieniądze z bazarku zostaną przeznaczone na pomoc dla kotów eksmitowanych z poznańskiego Wilczaka
link do I cz.
viewtopic.php?p=4329668#4329668
II cz.
viewtopic.php?p=4485803#4485803
III cz.
viewtopic.php?p=4486282#4486282
I... zaczynamy
SKACZĄCY PAJĄK. HIT! idealny dla kota. Dusisz na pompkę, pająk skacze, a kot w euforii. SZALEŃSTWO! TARMOSZENIE! DEMOLKA! OBŁĘD!
Tym razem nie mam czarnych pająków, ale za to można sobie wybrać pająka "pod kolor kota"!

Pająki cudne, nie mniej ohydne, równie pięknie skaczące (wszystkie sprawdzone "na okoliczność" skoków).
Oprócz pająków - NOWOŚĆ! SKACZĄCE ŻABY - działanie analogiczne jak w przypadku pająków. Również doskonale ohydne i skuteczne!
Czyli... KOLEJNA demolka, masakra, szaleństwo, zemsta, lincz, skaplowanie, obłęd (* - niepotrzebne skreślić)
CENA WYWOŁAWCZA/SZT. - 8 PLN
Wszystkie pająki są tak "urokliwe" z przodu. Przykładowe zdjęcie:

Widok od spodu (dla tych, co jeszcze nie poznali magii pajaków):

PAJĄKI
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

ŻABY
8.

9.

INNE CUDA
10. DZWONEK WIATROWY/ delikatny, nieduży, piękny dźwięk. obciazenie - delfin z leciutkiego (balsa?) drewna.
cena wywoławcza - 7 PLN

11. CHIŃSKI DZWONEK / METAL, CHARAKTERYSTYCZNE CZERWONE "FRĘDZELKI"/ ZŁOTY/JASNY. WYMIARY: całość - 37 cm/ sam dzwonek - 9 cm
cena wywoławcza - 7 PLN

12. DZWONEK "RODZINNY" (jeden duży obwieszony małymi) / METAL/ wymiary: całość - 37 cm (wiem, fatalne zdjęcie. No nie mogłam nijak go "złapać". Gamoń ze mnie, ale będę próbować!)
cena wywoławcza - 7 PLN

13. DZWONEK - STWÓR (MORS?) / CERAMIKA/ przywiozłam z Wilna. Spodobał mi się, bo był dziwaczny (nie ma żadnych sygnatur). Wys. - 5 cm.
cena wywoławcza - 4 PLN

14. WACHLARZ / LECIUTKIE DREWNO, AŻUROWY/ W PUDEŁKU Z SZYBKĄ
cena wywoławcza - 5 PLN

15. KOT-BRELOK/METAL
cena wywoławcza - 3 PLN

16. ŻWIREK I MUCHOMOREK/MAGNES NA LODÓWKĘ/ORYGINALNY
cena wywoławcza - 5 PLN

17. "PARKA"/ZESTAW DŁUGOPISÓW. W każdym z nich jest zamontowany magnes, dzięki czemu zawsze trzymają się razem). Nowe, oryginalnie opakowane. Piszą!
cena wywoławcza - 4 PLN

BAZAREK POTRWA PRZEZ TYDZIEŃ OD PIERWSZEJ OFERTY.
FINAŁ 07.10.2009 O GODZ. 20.00 CZASU REALNEGO
GORĄCO ZAPRASZAM!