Beeju, Guree i Natalia.... i Kacperek..? zmiany...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 27, 2009 16:01 Re: Bliźniaki i Natalia: niech mnie ktoś kopnie w d.... s.18...

weź się Kochana wypnij - to służę pomocą
wiadomo jak ktoś potrzebujący to się nie odmawia :twisted: :twisted: :wink:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Nie wrz 27, 2009 18:50 Re: Bliźniaki i Natalia: honorowy dawca krwi :D s.18

charm pisze:No niech mnie ktoś w d... kopnie... i to jak najszybciej...
Jest 27 wrzesień, do 30 mam oddać pracę magisterską, oczywiście jeszcze nie dokończona... cały weekend nad nią siedzę, ale skoncentrować się i wziąć porządnie do roboty nie potrafię :crying:
Siedzę przy kompie, czytam forum, opieprzam się, itp, zamiast czytać, uzupełniać rysunki, itp...
To moja druga obrona, łącznie 8 lat studiów, mobilizowania się, itp, a tych ostatnich trzech dni nie potrafię...
Jak się mam zmusić do roboty....?
Tak masakrycznie mi się nie chce :crying: :oops: :evil:

Ja tam do Chorzowa mam 5 minut, mogę Cię kopnąć :twisted: :twisted: :twisted:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Nie wrz 27, 2009 18:52 Re: Bliźniaki i Natalia: honorowy dawca krwi :D s.18

estre pisze:Ja tam do Chorzowa mam 5 minut, mogę Cię kopnąć :twisted: :twisted: :twisted:

To i ode mnie :twisted:

Na szczęście, oczywiście :wink:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon wrz 28, 2009 8:50 Re: Bliźniaki i Natalia: niech mnie ktoś kopnie w d.... s.18...

jak widzę chętni do kopania są tylko ta d... się schowała :mrgreen:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Pon wrz 28, 2009 8:57 Re: Bliźniaki i Natalia: niech mnie ktoś kopnie w d.... s.18...

Nie schowała się... po prostu udaje mi się czasem mobilizować do działania... jeszcze kilka wykresów, rysunków, schematów porządnie zrobić, itp......
Za długo studiuję... dwa kierunki to za dużo jak na (prawie)normalnego ludzia.... czuję się tym zmęczona.... :(

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon wrz 28, 2009 9:00 Re: Bliźniaki i Natalia: niech mnie ktoś kopnie w d.... s.18...

To ja tez jestem chetna do kopania:))
W końcu to nie tak daleko.
W każdym razie wirtualnie czuj sie skopana. I marsz do roboty.
A za prace kciuki też potrzymam:))

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon wrz 28, 2009 9:24 Re: Bliźniaki i Natalia: niech mnie ktoś kopnie w d.... s.18...

Trzymam kciuki za pracę i w ramach wolontariatu również zgłaszam się do kopania! Jestem pod wrażeniem szydełkowych arcydzieł. Masz prawdziwy talent! Bardzo się cieszę, że z kociastymi wszystko w porządku.

Beata Jolanta

Od: Czw wrz 18, 2008 12:21

Post » Pon wrz 28, 2009 13:07 Re: Bliźniaki i Natalia: niech mnie ktoś kopnie w d.... s.18...

Mogę Ci z Wybrzeża suszonym turbotem na opamiętanie przyładować :twisted:
[dla niewtajemniczonych : turbot to rybka podobna do flądry o średnicy ok. pół metra]

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon wrz 28, 2009 13:12 Re: Bliźniaki i Natalia: niech mnie ktoś kopnie w d.... s.18...

Mówisz i Masz :
wirtualny kopniak na Szczęście :ryk: :ryk: :ryk:
Agatoniss

Post » Pon wrz 28, 2009 13:24 Re: Bliźniaki i Natalia: niech mnie ktoś kopnie w d.... s.18...

jakie to forum pełne sadystycznych właścicieli futer :mrgreen:
tyle chętnych do kopania , że aż nie wiem czy charm miejsca na pupie starczy :ryk:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Śro wrz 30, 2009 14:55 Re: Bliźniaki i Natalia: niech mnie ktoś kopnie w d.... s.18...

Charm - halo - halo :!:

Za te kopniaki to sie nam chyba jakas informacja należy :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro wrz 30, 2009 15:44 Re: Bliźniaki i Natalia: niech mnie ktoś kopnie w d.... s.18...

AYO pisze:Charm - halo - halo :!:

Właśnie :twisted:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Śro wrz 30, 2009 17:01 Re: Bliźniaki i Natalia: niech mnie ktoś kopnie w d.... s.18...

pixie65 pisze:
AYO pisze:Charm - halo - halo :!:

Właśnie :twisted:

Dokładnie! :twisted:

estre

Post » Śro wrz 30, 2009 18:11 Re: Bliźniaki i Natalia: niech mnie ktoś kopnie w d.... s.18...

Właśnie dotarłam do komputera... po dniu spędzonym na uczelni padłam jak ciapek, i nawet łążące po mnie koty mnie nie mogły obudzić...

Więc tak:
*) w sprawie pracy nadal nie wiem - nadal czekam na telefon :( mam nadzieję, że jutro zadzwonię, bo to czekanie....
*) na uczelni po wieeeelu kombinacjach złapałam "w realu" promotora (wirtualnie z kontaktami nie ma problemu, zwłaszcza w środku nocy na skypie, ale realnie złapać na uczelni to już zupełnie inna bajka...) - mój promotor jak to fizyk, ma bardzo dużą nieoznaczoność, więc jednoznaczne określenie gdzie się znajduje w konkretnym czasie jest niemal niewykonalne.... w każdym razie udało się spotkać, zdobyć konieczne podpisy i trafić do dziekanatu...
i tutaj zaczyna się ciekawsza część historii... do dziekanatu kolejka, co w sumie dziwne, biorąc pod uwagę minimalną liczebność... ale pełno nowych wpisujących się na studia... do tego wywieszka, że studentów w środy się nie przyjmuje...
jak już udało mi się dostać do środka, i przebić przez "pierwszą linię obrony" usłyszałam wykład, jacy to oni są zajęci, i jak to im w pracy przeszkadzam... no ale w końcu... wzięła indeks, kartę, sprawdziła czy jest wszystko, odhaczyła, wzięła pracę, sprawdziła czy są wszystkie podpisy, i... powiedziała, że bez wersji elektronicznej nie przyjmie........
mam przyjść w przyszłym tygodniu z wersją elektroniczną......
ale i tak jestem do przodu....

teraz tylko telefon z pracy, obym ją dostała.......
dziękuję wszystkim trzymającym kciuki i kopiącym na szczęście... jeszcze trochę potrzebuję... ;-)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro wrz 30, 2009 19:02 Re: Bliźniaki i Natalia: niech mnie ktoś kopnie w d.... s.18...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

estre

[poprzednia][następna]