Nie ma głupich pytań! Są tylko głupie odpowiedzi. To może po kolei. Dla brunetek pewnie coś się znajdzie Porozsyłałam dane do wpłat, a dziś uporządkuję który szampon dla kogo i być może coś jeszcze wstawię nowego. Szamponu do włosów kręconych niestety nie mam żadnego, gdyż nie było zamówień podczas mojego pobytu w Anglii. Jak znajdę chwilę to poszukam informacji i wkleję. Dziękuję wszystkim za zakupy i zapraszam do kolejnych
asiulka pisze:a ta linia do włosów kreconych to co to jest i te odzywki co robią? przepraszam za glupie pytania
Producent opisuje te produkty, jako stworzone dla włosów kręconych. Unikalny kompleks podkreślający naturalny skręt włosów nawilża je i wygładza, pozwalając uzyskać efekt, lśniących i pełnych życia loków.
Mam prośbę do osoby, która kupiła szampon dla jasnych brunetek. Skasowało mi wszystkie pw, a chciałam o coś zapytać. Nick mi uleciał. Odezwij się proszę!
WAŻNE! Do Marty Rz. czyli tajemniczej klientki! Właśnie wróciła do mnie przesyłka z Twoim szamponem. Nie została odebrana mimo dwukrotnego awizowania!! Proszę zatem o pilny kontakt! Wykasowałam Twoje pw po nadaniu przesyłki i nie mogę sobie przypomnieć nicka. Proszę odezwij się.