kussad pisze:Mnie też ktoś kiedyś znalazł całkiem maleńką leżącą gdzieś na ulicy podczas wielkich mrozów i zawiózł do schroniska

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kussad pisze:Mnie też ktoś kiedyś znalazł całkiem maleńką leżącą gdzieś na ulicy podczas wielkich mrozów i zawiózł do schroniska
kussad pisze:Nie byłam długo w schronisku - znaleziono mnie w Rembertowie tzn. pod Warszawą 12 stycznia a 17 stycznia znaleźli mnie w schronisku Moi Duzi... tylko jestem jaka jestem bo bardzo ktoś mnie skrzywdził już wcześniej i teraz wszystkiego się boję bo wszystko pamiętam i mam agresję lękowo-terytorialną
maciejowa pisze:Cześć! Duża kupiła mi dzisiaj wołowinkę na obiad. Później kroiła kurczaka i też mi trochę dała. Najadłem się okropnie! Dostałem też paczkę z jedzonkiem z marketu zoologicznego. A Duża piecze teraz ciasto z gruszkami i kokosami. Myślicie, że będzie mi smakować?
Łatek
maciejowa pisze:Cześć! Duża kupiła mi dzisiaj wołowinkę na obiad. Później kroiła kurczaka i też mi trochę dała. Najadłem się okropnie! Dostałem też paczkę z jedzonkiem z marketu zoologicznego. A Duża piecze teraz ciasto z gruszkami i kokosami. Myślicie, że będzie mi smakować?
Łatek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości