Po co to piszę? Żebyś się nie denerwowała, bo koty szybko się przystosowują do nowych sytuacji.
Będzie ok

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MarciaMuuu pisze:Z nim było problematycznie, bo miał to trochę skopane. Ale dlatego, że mu nie zrobiono badań na mocznik i kreatyninę przed zabiegiem. Wyniki przyszły później i on miał za wysokie parametry do zabiegu. Przez to chodził mocno naćpany i podejrzany, nerki mu zaczęły siadać i nie miał apetytu![]()
. Ale to przez nerki. Bo tak, to on łakomczuszek był i by jadł.
No ale fakt, że rwanie kłów jest gorsze od rwania pozostałych zębów. Ale będzie dobrze!
Teraz ma piękną paszczę![]()
A jak łatwo tabletki mu podać![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kociama pisze:Witaj Madziu i Dziewczynki
Będziemy mocno zaciskać palce za zabieg Polci![]()
Nasza Sulka też straci ząbki bo infekcja się nawraca
Będzie dobrze Kochana
ja już zrobiłam zapas convalescensa instant bo po zabiegu z jedzeniem będzie pewnie krucho![]()
a conva w proszku Sula uwielbia
MarciaMuuu pisze:A Wypłoś nie lubi mokrego. On memla sobie nerkowe chrupki i jest zadowolony. No wolałby inne chrupki, ale nie może. No w każdym razie zdecydowanie chrupki (memlaki) da się jeść
aga9955 pisze:Madziu przed zabiegiem zrob kontrolnie biochemie. Ja doczytalam ze Pola miala badania w styczniu. Mysle ze warto powtorzyc. Tym bardziej ze ma problem z zabkami. Przy jakichkolwiek odchyleniach od normy w parametrach nerkowych lepiej podac narkoze wziewna. Mysle ze wszystko bedzie ok:) ale sprawdzic nie zaszkodzi.
Caluje Was mocno i oczywiscie trzymam kciuki za szybki powrot do pelnej formy)))
![]()
maggia pisze:Avian pisze:Będzie dobrze
Oskar dalii tez nie ma i radzi sobie od lat.
Ale resztę zębów ma?
dalia pisze:maggia pisze:Avian pisze:Będzie dobrze
Oskar dalii tez nie ma i radzi sobie od lat.
Ale resztę zębów ma?
ma ale to głupol jest więc tak jakby nie miał![]()
Madzia nie denrwuj się Pola sobie poradzi z jedzeniem po zabiegu (tylko surowiznę jak będziesz dawać to dobrze byłoby mielona podawać)
widok po zabiegu rwania kłów nie jest przyjemny bo kot po mocnej narkozie jest - musisz byc na to przygotowana i nie popadac w panikę że coś sie dzieje bo zwyczajnie Pola będzie troche dłużej "nie sobą"
aga9955 pisze:No wyniki sliczne. Tylko ze mija prawie rok a Pola dostawala sterydzik co jakis czas. Madziu jak dzis lub jutro pobiora krew to na sobote beda wyniki na sto procent.
Ja osobiscie zbadalabym. Zeby w razie czego wiedziec ze wszystko jest ok. To oszczedzi duzo nerwow.
maggia pisze:moś pisze:Bry, malowanie sie pzry swieczce to pikus, ja sie kiedys w ogole bez lusterka umalowalam, wynikow nie zobaczylam
Dlaczego nie zobaczyłaś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Silverblue i 318 gości