Tymczasowe Niekochane III-czekają

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 30, 2009 7:18 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają na domy

buuu Mala czarnuszka do mnie wraca :(

Dzisiaj po nia jade. Od tygodnia jest bardzo niegrzeczna, najpierw korzystala z kuwety a potem przestala i teraz kupy robi wszedzie. wczoraj zrobila do szafki z ciuchami a w nocy na koldre pod ktora kobieta spala a dzis rano na przedpokoj i po prostu maja dosc juz :(

bardzo szkoda, bo domek naprawde super byl :(

i znowu 6 kotow buu :( nie wiem co ja wzielo na takie zachowanie ehh

mika_xx

Od: Pon lis 27, 2006 22:51

Post » Śro wrz 30, 2009 7:30 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają na domy

gdybym ja zwracała każdego kota, który zrobił kupkę albo sio w niedozwolonym miejscu to nawet moja Myszka musiałaby chyba wylądować w schronie, bo strzygula nieraz na złość nasika np. na ciuch, albo na kołdrę.
Może kocio przeżywa jakiś stres, jak można po kilku "wpadkach" tak po prostu "zwrócić" kota, przecież to nie rzecz :evil: , to żywe stworzenie...
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro wrz 30, 2009 7:41 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają na domy

Ja nie wiem, ona u mnie korzystala z kuwetki ladnie. Musi jej cos nie pasowac ale nie wiem co..Problem w tym ze to nie kilka wpadek, ona w ogole ostatnio kuwete omija szerokim lukiem idac zrobic kupke i ta kupka laduje gdzie indziej...mysle ze na pewno daliby rade ja oduczyc ale to wymaga duzo czasu, checi i cierpliwosci. :( I nie wiem dlaczego ona robi im tak na zlosc jak naprawde ma tam dobrze ehhh

mika_xx

Post » Śro wrz 30, 2009 7:46 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają na domy

Mika nie sądze, zeby robiła im na złosc.
Musi byc jakis konkiretny powód.
Nie ma biegunki ?
Zaproponuj, zeby postawili drugą kuwete, moze to pomoże.
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Śro wrz 30, 2009 8:17 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają na domy

chyba nie ma biegunki i wlasnie ma druga kuwete, specjalnie jej postawili na samym poczatku. I w sumie ona jest tylko dla niej. I jest zawsze czysta...:(

mika_xx

Post » Śro wrz 30, 2009 9:22 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają na domy

I ja się bardzo cieszę, widzę że Stefcio już jest szczęśliwszy. Wydaje się że kosteczki też już tak nie sterczą straszliwie, ale może to tylko złudzenie, bo ja już tak bardzo chcę widzieć że ciałka przybywa. Jest przekochany, dzielny i odważny. Nie boi się niczego, do ludzi aż się rwie. Rano wprawdzie w kuwecie było tylko si, ale zjadł śniadanko. Mieszam mu instestinala z mokrym (tak zalecił lekarz) a tego już tak chętnie nie wchłania. Muszę dodatkowo mu podać coś jeszcze bez domieszki :wink:
Szkoda, ze muszę go jeszcze izolować od moich kotów, bo pod drzwiami pokoju siedzi już komitet powitalny :lol:
Obrazek

sabina_7

Od: Wto wrz 01, 2009 12:23

Post » Śro wrz 30, 2009 11:03 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają na domy

ech-szkoda ze tak z czarnulka wyszło :(

cuiesze sie ,że Stefek lepiej

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro wrz 30, 2009 11:23 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają na domy

mika_xx pisze:buuu Mala czarnuszka do mnie wraca :(

Dzisiaj po nia jade. Od tygodnia jest bardzo niegrzeczna, najpierw korzystala z kuwety a potem przestala i teraz kupy robi wszedzie. wczoraj zrobila do szafki z ciuchami a w nocy na koldre pod ktora kobieta spala a dzis rano na przedpokoj i po prostu maja dosc juz :(

bardzo szkoda, bo domek naprawde super byl :(

i znowu 6 kotow buu :( nie wiem co ja wzielo na takie zachowanie ehh

Może jej nie pasuje to co w kuwecie, próbowali zmienic?

Dziś powinnam Milutka wyrzucic, bo nie zdażył do kuwety, i na rzadko zrobił przed a potem w tym przysiadł. Następny przystanek był w przedpokoju a potem 3 placki na wykładzinie. Ja wiem, że nie kazdy ma takie oryginalne hobby jak sprzatanie kocich kup ale może czasem trzeba pomyslec jaki jest powód takiego zachowania.
Ja chciałam teraz przestawic moje na drewniany żwirek ale nie ma chętnych. Tylko Bondzio kilka razy skorzystał z tej kuwety a stoi już półtora miesiąca. No i musze to uszanowac jak nie chcę miec problemów.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro wrz 30, 2009 11:36 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają na domy

nie wiem. ja uzywalam benka kilka razy i bylo ok, dlatego nie wiem co jej nie pasuje. moze jest to problem krytej kuwety ale klapka jest sciagnieta wiec powinnop jej to nie przeszkadzac. W kazdym razie i tak mam po nia dzis jechac wiec trudno :(

mika_xx

Post » Śro wrz 30, 2009 14:09 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają na domy

Szkoda mika,że czarnulka wraca :(
Tak jak z Atosem,fajny dom,Duzi ok.,tylko te kupy w kątach :roll:
Co te koty chcą przez to powiedzieć :?
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

Post » Śro wrz 30, 2009 15:26 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają na domy

Mika, a tam są jeszcze jakieś koty? U mnie był taki problem z Kierem, robił tam, gdzie stał, ale to wynikało ze strachu przed innymi kotami, bo one go tłukły i goniły, więc nie miał wyjścia w zasadzie. Czasem, gdy zauważyłam, że on się zbiera do robienia, to go zanosiłam do kuwety i on robił w kuwecie, i zagrzebał nawet.

moony

Od: Sob mar 29, 2008 13:54

Post » Śro wrz 30, 2009 16:16 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają na domy

jest jeden kocur roczny, ale ona mowila ze mala ustawila sobie go i psa. A pies tez jest taki maly kundelek spokojny. Ale moze nie pasowalo jej to ze pies jest. W kazdym razie u mnie od razu poszla do kuwetki zrobic siku. Nie wiem jeszcze jak zkupka..

mika_xx

Post » Śro wrz 30, 2009 18:42 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają na domy

Pianko-jak mała Arielka?

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro wrz 30, 2009 19:46 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają na domy

Igorek-połamaniec szaleje, bawi sie :D Noga chyba juz nie boli, jeszcze troszke kuleje. Szewek sie zrobił brzydki - podejrzewam alergię na nici. Cos tam podcieka, zakładam mu jałowe opatrunki, przemywam octeniseptem. W sobote mamy kontrolę to wet zadecyduje co z tym dalej robic. Apetyt ma za trzech :D wszystko jest dobre makaron też, nachalnie włazi nam do talerzy. Widac, że czuje się coraz lepiej.
Obrazek

Irma

Od: Czw kwi 28, 2005 10:09

Post » Śro wrz 30, 2009 20:23 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają na domy

Mala czarnuszka zrobila kupke do kuwetki ehh jest taka grzeczna :| kupka smietanowata ale biegunki nie ma. Pewnie trzeb aby ja odrobaczyc, szkoda ze oni tego nie zrobili.
A salsa zlosliwiec zrobila kupala za firana a dopiero co czyscilam ten kat wrrr

mika_xx

[poprzednia][następna]