Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 29, 2009 8:14 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Brego[*] :cry:
Gosiara

Post » Wto wrz 29, 2009 10:59 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Tak mi przykro [i]
Spij spokojnie malutki............
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Wto wrz 29, 2009 13:19 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

honda11 pisze:
Safii pisze:
:cry: Brego nie żyje. :cry:

Już nic nie będzie Cię boleć Aniołku,
już wszystko będzie dobrze…
będziesz biegał po trawce z Majeczką,
ona też uwielbia się bawić i pieścić,
a mój tata będzie miał na Was oko
i będzie Was mocnoooo przytulał….

Obrazek

Boże, to takie trudne....... :cry:

Brego, mały aniołku (')

:crying: :crying: :crying: taka mala, sliczna kuleczka... Safii, jestem z Toba. Spij, malenki, spij [*]

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto wrz 29, 2009 13:20 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

honda11 pisze:
Safii pisze:
:cry: Brego nie żyje. :cry:

Już nic nie będzie Cię boleć Aniołku,
już wszystko będzie dobrze…
będziesz biegał po trawce z Majeczką,
ona też uwielbia się bawić i pieścić,
a mój tata będzie miał na Was oko
i będzie Was mocnoooo przytulał….

Obrazek

Boże, to takie trudne....... :cry:

Brego, mały aniołku (')

:crying: :crying: :crying: taka mala, sliczna kuleczka... Safii, jestem z Toba. Spij, malenki, spij [*]

Kociara82

Post » Wto wrz 29, 2009 13:53 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Brego [*]
"Śpij snem spokojnym, nieskończonym
moc marzeń sennych niech ci wzlata
Tam, gdzie w Krainie Wiecznych Łowów
schowane wszystkie myszki świata..."
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto wrz 29, 2009 14:51 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

u nas strasznie pada!! mam nadzieje, że szarunia schowana jest w jakimś małym domku na ogródku działkowym. ekipa to przewaznie sama ja ale jak sa akcje, ze wiemy gdzie ona jest to jestem ja mój TŻ i jego kuzyn (innej chetnej ekipy nie mam) ale wydaje mi sie że ona jest wtedy jeszcze bardziej zestresowana, przewaznie siedze ok 3 metrów od klatki ze sznurkiem jak mi zimno przesiadam sie do auta i czekam. dzieki bardzo wielkiej uprzejmości hondy11, której do końca zycia sie nie wypłace mam klatke łapke i tak sobie łapię tylko nie to co trzeba. wczoraj szarka zjadła troche watróbki koło tego smietnika więc może dziś będzie wygłodniała albo zmieniła miejsce jak mawia moja kolezanka "to błędne koło bo jak nie zostawisz jedzenia to nie przyjdzie a jak zostawisz to będzie najedzona i nie wejdzie do klatki", ona to też taka kociara i mówi, ze szarka na tym osiedlu czuje sie bezpiecznie chocby dowód na to , że nie uciekła jak z nią gadałam ani sie nie wystraszyła jak rzuciłam jedzeniem...oj cioteczki pomocy!!! ide sobie troche pobeczeć bo mi sie chce!!:crying:

tysia6667

Od: Czw sie 27, 2009 16:31

Post » Wto wrz 29, 2009 18:03 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Gibutkowa pisze:Brego [*]
"Śpij snem spokojnym, nieskończonym
moc marzeń sennych niech ci wzlata
Tam, gdzie w Krainie Wiecznych Łowów
schowane wszystkie myszki świata..."

Przeczytałam i się kurde pobeczałam -
siedzę i wyję, a Łukasz patrzy na mnie jak na wariatkę.
Dziękuję, bardzo dziękuję.

Jeśli będziemy o nim pamiętać,
jego duszyczka trafi do kociego raju -
Wspomnijcie go proszę, aby znalazł drogę do domku
i poczuł ciepło miłości nas wszystkich.

Kur@#$&*# i znów wyję :cry:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Safii

Od: Pt lip 31, 2009 17:24

Post » Wto wrz 29, 2009 21:07 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Safii pisze:Przeczytałam i się kurde pobeczałam -
siedzę i wyję, a Łukasz patrzy na mnie jak na wariatkę.
Dziękuję, bardzo dziękuję.
bardzo piekne slowa sa w tym wierszu :) Ile w nim milosci i szacunku dla kota :1luvu: Safii, nie przejmuj sie TŻ-em tylko rycz ile wlezie! Jesli to ci pomoze, wyrzuc to z siebie!

Safii pisze:Jeśli będziemy o nim pamiętać,
jego duszyczka trafi do kociego raju -
Wspomnijcie go proszę, aby znalazł drogę do domku
i poczuł ciepło miłości nas wszystkich.
jestem pewna, ze trafi prosto do Kociego Raju :) Ktos mi kiedys powiedzial, ze czlowiek zyje tak dlugo, poki zyje pamiec o nim. Jestes przekonana, gleboko przekonana, ze to samo sie tyczy zwierzakow, wiec na pewno kazdy, kto kruszynke poznal, bedzie pamietal cale zycie.

Safii pisze:Kur@#$&*# i znów wyję :cry:
domyslam sie, co czujesz... :x

[ * ] wielki znicz dla tego malego, dzielnego kociaka

Kociara82

Post » Wto wrz 29, 2009 21:08 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

u nas tez leje. Pewnie Szarcia schowala sie przed deszczem w piwnicy jakiejs albo cos... Nie przerywaj odlawiania, ale uwazaj na siebie, zebys sie nie przeziebila.

Kociara82

Post » Wto wrz 29, 2009 22:02 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

:oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto wrz 29, 2009 22:16 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

eh biedne maleństow :cry:
Trzymam kciuki za pozostałe maluszki oby wszystko było w porządku i szybko wróciły do zdrowia.
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro wrz 30, 2009 6:16 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Saffciu Brego teraz napewno bawi się z Majeczką i moją Tygrynią a Lusin uczy go polować na ptaki i myszy, wchodzic przez okienko, a Twoja i moja Góra dają im same kocie smakołyki, piejdają i miziają :)

Kur... cioteczki jak Wy łapiecie te koty na ta klatke!!!??? dzisiaj ustawie chyba wiadro waleriany i wielkiego ptaka!!! zaczynam gadać nawet do siebie :? może za blisko śmietnika stoi i zapachy im sie mylą?? no nic szarka to naprwde BADRDZO WIELKA INDYWIDUALNOŚĆ a jak tak slicznie wyciągą ta szyje swoją i te sliczne zielone slepka i jak idzie to ta dupcia tak wierci :) wiecie ona nie wygląda na nieszczęśliwego i przepłoszonego kota, serdzuszko mnie boli strasznie :crying:

tysia6667

Od: Czw sie 27, 2009 16:31

Post » Śro wrz 30, 2009 6:40 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Tysiu a myszka na wędce? A dla Ciebie skórzane rękawiczki? Tata tak łapał papugi.
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Śro wrz 30, 2009 8:50 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

zorba pisze:Tysiu a myszka na wędce? A dla Ciebie skórzane rękawiczki? Tata tak łapał papugi.

rękawiczki muszą być koniecznie, ale w miarę dopasowane, żeby nie spadły

miałam nadzieję, że katka łapka pomoże, ale na odległość Szarki nie złapie :(

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro wrz 30, 2009 13:44 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

wyprobuj kazdy-nawet pozornie idiotyczny sposob. W koncu Szarcia sie podda!

Kociara82

[poprzednia][następna]