Podpisów jak najwięcej i zbieramy do oporu. Na stronie petycja jest 30 dni, albo tak długo jak napływają nowe podpisy. Bardzo proszę też o rozsyłanie linka do petycji do znajomych gdziekolwiek by byli

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
luelka pisze:A na pierwszej stronie brakuje chyba jeszcze Kiwi? Ilekroć myślę o jej imieniu, to mi się jego etymologia przypomina...
aassiiaa pisze:luelka pisze:A na pierwszej stronie brakuje chyba jeszcze Kiwi? Ilekroć myślę o jej imieniu, to mi się jego etymologia przypomina...
Asterii tez nie ma
Barbara Horz pisze:100 podpisów na chwilę obecną jest nie zweryfikowanych ! Żeby podpis był ważny należy kliknąć na linka potwierdzającego w e-mailu, który zostaje wysłany w momencie podpisu.
Majorka pisze:Barbara Horz pisze:100 podpisów na chwilę obecną jest nie zweryfikowanych ! Żeby podpis był ważny należy kliknąć na linka potwierdzającego w e-mailu, który zostaje wysłany w momencie podpisu.
Niestety, wiele osób sygnalizuje mi, że nie otrzymują potwierdzającego linka mailem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 143 gości