Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kirke18 pisze::evil: nie wiem czy bardziej jestem wściekła na "ludzi" czy serce mi się kraje jak patrzę na kocinkę![]()
ostatnio zachwycona jestem łysolkami, to co zobaczyłam... jest straszne
Mam "Specjalistyczny preparat dla zwierząt hodowlanych" EFA Olie- naturalny preparat wspomagający leczenie chorób skóry, zawiera: EPA, DHA, GLA, kwasy linolowy i linolenowy, biotyną, D-panthenol,DL-alfa tokoferol. Firmy ScanVet. Ważność do stycznia 2011, przechowywany w lodówce, prawie nie używany. Może przydałby się kiciuni? Mam wysłać?
Wystawiam bazarki. Tylko tyle na razie mogę. Aż mi głupio.
Zofia&Sasza pisze:Przerażające. Popłakałam się w kawiarence internetowej. Jedno mnie męczy, czy tej osoby u której kocia doszła do takiego stanu nie da się pociągnąć do odpowiedzialności? Przecież to jest jawne łamanie Ustawy o Ochronie Zwierząt. Mogę - jeśli chcecie - posprawdzać u wetów, w Warszawie, czy ktoś tę kocinę zna. Jakby to było potrzebne - dajcie znać.
Wpłacę coś na kicie w połowie miesiąca, bo teraz jadę na resztówkach, niestety. I wrzucę jej wątek do podpisu na dogomanii. Nieustające głaski dla Fredzi (od kiedy po ciemku pogłaskałam Black Velveta z Krężela to mnie już nic w tej mierze nie ruszy). Trzymamy za nia kciuki i ja i dewonek Frodzio i Lulu&Maguś.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 102 gości