Foty sa, owszem, w aparacie, specjalnie kilka nowych zrobilam, tylko ze... bateria sie laduje Nie wiem jeszcze czy jutro bede w domu, czy tez czeka mnie wycieczka za miasto, ale jak znajde czas, to w koncu cos wrzuce.
Witam wszystkie Cioteczki serdecznie Wpadam dzis tak w biegu na chwile, mam nadzieje, ze moze wieczorem zajrze, a jesli nie, to pewnie jutro w pracy A tymczasem garsc obiecanych fotek:
MIsia solo, Kasia na swojej podusi, Bliźniaki razem:
Pokot 1: Misia z Kubą, Pokot 2: Kuba z Mikusiem
Nusia kokietka:
Nusia chce zadzwonić; jeszcze raz Pokot (Mikuś i Kuba); no i nasza seniorka Zuzia:
EDIT: opisy do fotek
Ostatnio edytowano Wto wrz 29, 2009 17:50 przez skaskaNH, łącznie edytowano 1 raz
Już chciałam napisać, że Zuzia jest najpiękniejsza, najsłodsza i wogle ..., ...ale ta fotka Mikusia z Kubą... Ach, koczury Rzuca mi się już nie tylko na czarne, chyba coraz ze mną gorzej
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]